Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Vinnéd bölcsibe vagy nem? fórum

Vinnéd bölcsibe vagy nem? (beszélgetés)

1 2
5. timycat (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2022. szept. 10. 17:47

De már eldöntötted hogy kiveszed a böliből mit segítsünk?

Az hogy leírom, hogy az én kölyköm vagy unokahúgom már 2 éves kora előtt bölibe járt, sírás-nyűglődés nélkül az neked nem segítség. Más az élethelyzet

4. 55Judit (válaszként erre: 2. - Érdekes73)
2022. szept. 10. 17:38
Így bizony!
3. 55Judit (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2022. szept. 10. 17:38
2 éves gyereknek még nem hiányzik a közösség. Nem is tudnak egymással játszani. Csak a marakodás megy a játékon, mert mindig egymáséi kellenek. Dolgoztam bölcsiben, tudom mi van. 3 éves korban kezd kialakulni a barátkozás, együtt játszás. Ráérne akkor szokni a gyerek a közösséget. A szervezete, az immunrendszere is erősödne addig. Oviban is összeszedi a betegségeket, de könnyebben túl jut rajta, és 1 évvel később kezdené a kicsinek hazahordani. A nagyobbik keveset lesz bölcsiben ha jön a csukott ablak időszak. Mindig betegeskedik, és hordja a másiknak is haza. Így is kettővel leszel otthon, csak nem 2 egészségessel, hanem 2 beteggel. Hidd el, nehezebb.
2022. szept. 10. 17:23
A beszoktatás szerintem minden kisgyereknél másképp megy .Ha elmész utána is sír nem játszik , nem foglalja el magát ? 2 évesen még annyira nem játszanak együtt . Ha félénkebb akkor több idő kell neki hogy megszokja az új helyzetet.
2022. szept. 10. 17:16

Sziasztok,

Augusztusban elkezdte a 2 éves kisfiam a bölcsit. Sír.

Itthon vagyok a néhány hónapos öccsével.

Elég nehéz kettővel illetve a szociális fejlődése miatt gondoltuk jónak. Rokonok messze.

Baromi szaruk érzem magam. Hiányzik.

Nem akarom.

Nagyon gondolkodom hogy kiveszem.

Nehéz kettővel de úgy érzem elég erős vagyok megbirkózni ezzel. De. Nagyon nehéz kettő kicsivel. De úgy érzem kitepik a szívem. De ott van aki hintáztatja stb mert én a kicsivel vagyok, úgy látom itthon unatkozik. De jól elvan az öcsivel. Dededede.

Betegségek stb.

Segitsetek

1 2

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook