Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Bölcsességfog eltávolítása... és most? fórum

Bölcsességfog eltávolítása... és most? (beszélgetés)

1 2
2014. júl. 15. 21:40
turmixolj mindent és szivószálazz:)
2014. júl. 15. 21:39
Nekem kb. 1 honapja huztak ki, es egy "krater" maradt a helyen...2-3 het es osszehuzzodik... ne piszkald semmivel, es csak ovatosan(vagy egyaltalan ne) oblogesd,mert ha nem lesz rendes verrog veged van(nekem az tortent 2 hetig fajdalomcsillapiton eltem)semmi baj nem lesz ha nem szedsz antibiotikumot(keruld a tejtermeket)es 2-3 het es rendben leszel.
13. Pasionella (válaszként erre: 10. - Ec94ffbcdf)
2014. júl. 15. 21:38

A vérdugó gondolom nem fehér.

Konkrétan, akármennyi undi, ma egyszerre 2 szem rizst szedtem ki belőle és egy kis db paradicsomot, most meg sárgadinnyét.

Érezni nem érzem, hogy bármi lenne benne.

Tudom, az istenverte rizs rossz ötlet volt ma... de a sárgadinnye után már úgy néz ki édes mindegy mit eszem, biztos ferde a szám és arra lejt vagy én nem is tudom...

12. 9c57fd10dc (válaszként erre: 8. - Pasionella)
2014. júl. 15. 21:38

Őszintén én pont a kaja maradék elkerülése végett pár napig csak olyan kaját ettem amit alig kell rágni, rengeteget turmixoltam, pépesìtettem és mikor már meguntam megkóstoltam a bébipapit is :)))))

Fogyinak tökéletes :)

2014. júl. 15. 21:37
Csak félek ettől a kaja dologtól, nem ehetek több hétig csak pépeset vagy alig...jó fogyókúra de azért... Most is agyon érett sárgadinnye ment bele ami már szinte pépes volt és bal oldalt rágtam, mégis belement..
10. ec94ffbcdf (válaszként erre: 8. - Pasionella)
2014. júl. 15. 21:36
nem kell kiszedni belőle, csak óvatosan egyél, szerintem a vérdugót érzed benne:) semmi bajod nem lesz, csak 4 napig ne piszkáld:)
2014. júl. 15. 21:36
Egyébként ma reggel fájt picit de elviselhetően, az arcom sem dagadt be, gondolom ha eddig nem nagyon fájt vagy csak picit akkor ezután is így marad.
2014. júl. 15. 21:34

Egy csomó oldalon azt olvastam összevarrják meg antibiotikum...de tényleg hatalmas űr van ott és bárhogy próbálom csinálni, csak akkor nem menne be oda kaja ha nem ennék egyáltalán.

Most is maradt benne és nem jjön ki, remélem nem fog elfertőződni, öblögetni is csak nagyon óvatosan tettem.

2014. júl. 15. 21:30
és szívogatni is tilos
2014. júl. 15. 21:30
:D
2014. júl. 15. 21:29
azt olvastam, h bölcsesség eltávolítása...
2014. júl. 15. 21:28
sztem 5-7 nap alatt már nem volt lyuk
2014. júl. 15. 21:28

Normál esetben nem ír fel antibiotikumot és nem varrja össze. (Nekem három bölcsességfogamat vették ki. Egyik teljesen el volt feküdve, annál varrtak, a többinél nem.)

A seb idővel összehúzódik. Türelem! Ne öblögess erélyesen. Inkább csak finoman lötyköld, ne jöjjön ki a vérdugó. Egy ideig még kellemetlen lesz, utána hipp-hopp elmúlik. Kitartás!

2. ec94ffbcdf (válaszként erre: 1. - Pasionella)
2014. júl. 15. 21:27
a másik oldalon egyél, és ne piszkáld, elvileg egy vérdugó keletkezik benne ha nem piszkáltad még ki és az alakul át és viszonylag hamar benő. piszkálni öblögetni nyelvel is meg mással is szigorúan tilos
2014. júl. 15. 21:22

Fájt, azért húzták ki, elég könnyen ment, semmi extra nem volt azon kívül, hogy kegyetlenül vérzett, több mint 6 óra kellett mire elállt a vérzés.

Nem varrták össze, ennek már 2 napja.

Az arcom nem dagadt be, annyira fájni sem fáj csak időnként érzékeny.

Semmi antibiotikumot nem írtak fel, mert állítólag nem kell...

Na most! Akkora lyuk van ott és hiába próbálok bal oldalt enni, akármit eszek egyszerűen oda is megy. Próbáltam öblögetni de úgy nem jön ki, nem túlzok, hogy legalább 1cm lyuk van ott. Fogkefével sem jön ki, csak fogpiszkálóval a nagyja...de most is van benne és már nem merek belenyúlni mert felsértem.

Egyszerűen nem értem mi a francért nem varrta össze? Eddig nem történt semmi de aggaszt, hogy folyton bele megy bármilyen kaja, pedig tényleg nem rágok azon az oldalon.

Kezdek időnként emiatt teljesen bepánikolni, egyszerűen nem értem miért nem varrta be és miért nem írt fel antibiotikumot.

1 2

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook