Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Bocsánat kérés!!! fórum

Bocsánat kérés!!! (beszélgetős fórum)


1 2
2010. aug. 26. 13:38

Sziasztok,

korulbelul 1honapja megbantottam 1ik baratnomet, nagyon csunyan lehordtam, mert ideges voltam ra. Nagyon szeretnem, ha megbocsjtana nekem!!!Mit tehetnek annak erdekeben?

33. gömb
2009. jan. 2. 11:47

En is szeretnek nyilvanosan bocsanatot kerni az en szerelmemtol...tudom h hibaztam...de az nagyon zavar h te nem tudod, h te is hibazol...nem tudod elhinni h mennyire boldog lennek ha te is bocsanatot kertel volna...de hiaba vartam...pedig nekem is jolesne ha belatnad ha hibazol...tudod, h nagyon szeretjuk egymast...beszeljuk meg kerlek...szeretlek...es megigerem, h odafigyelek,h ne hisztizzek annyit...kisgomb...


"Akkor szeress a legjobban, amikor a legkevésbé érdemlem meg, mert akkor van rá a legnagyobb szükségem!"

2008. febr. 27. 18:27
hogyan lehet megbocsájtani?
31. zsanc
2007. dec. 31. 13:10

Tudjatok bocsanatot kerni nem nehez .....

De azt is megkell gondolni hogy mivel vetettunk ....

es sokszor az a legjobb hogy ne keljen kerjunk bocsanatot... ne kejjen megbantsunk valakit....

a bocsanat keres hejes de nem mindig hatasos mert amiutan megbantottal valakit .... nehez az nem biztos hogy elfelejti az egessszet....

...

2007. dec. 20. 07:19

Sziasztok!

Mindenkinek BOLDOG, BÉKÉS,ÖRÖMTELI KARÁCSONYI ünnepeket kívánok.

29. Donyta (válaszként erre: 28. - Jjhmarta)
2007. dec. 18. 07:32

Szervusz Kedves Marta!


Jól lenni, a megelégedettség fogalma. Ha erről lenne szó én lennék a legboldogabb jelen pillanatban. Panaszkodni nem szeretnék, de jól sem vagyok. Tudom, mi az jól lenni, már volt ebben is részem, sajna most ez elkerül nagyívben... De ha esetleg nem jönnénk már itt össze: Nagyon Boldog Karácsonyi Ünnepeket Kívánok Neked!!!

Puszi: Dony

28. jjhmarta (válaszként erre: 24. - Donyta)
2007. dec. 18. 06:39

Köszönöm ezt a szép verset.

Jól vagy?

27. Donyta (válaszként erre: 25. - Jjhmarta)
2007. okt. 31. 08:15

Szia Martha!

Köszönöm, ezért blogolok az indapass-ban. Ott van belőle sok.

2007. okt. 31. 07:42
A véleményem az,hogy egy férfi ritkán kér bocsánatot,hogy miért? A nők sokkal fogékonnyabbak erre.
25. jjhmarta (válaszként erre: 24. - Donyta)
2007. okt. 31. 07:11
Donyta nagyon szép ez a vers.
24. Donyta
2007. okt. 31. 07:04

Ha bántottalak, akaratlan,

kérlek nézd el nekem.

Ha vétettem is valamiben,

nem vagyok tévedhetetlen.


De megbocsájtani másoknak,

öröm a Te szívednek.

Segíteni egy kérőnek,

szívből, teljesen!

2007. okt. 30. 21:28
szerintem alapvető és persze ez egy jó gesztus ha valaki bocsánatott tud kérni és kér ;)
22. jjhmarta (válaszként erre: 21. - Zizisicc)
2007. szept. 14. 15:21

Egyet értek veled.

Én nem csak felnőttektől, gyerekektől de még a cicámtól is bocsánatot kérek, ha véletlanül a farkára lépek. /Lehet van aki ezen nevet, de szerintem ez igy helyes/

Mindig tudtam/tudok/ bocsánatot kérni és megbocsájtani is.

21. Zizisicc (válaszként erre: 20. - 6ee0ffb012)
2007. szept. 14. 14:44
Szerintem ne bánd, hogy bocsánatot kértél, hisz ez nem csak a másik miatt fontos, hanem magad/magunk miatt is. Te megtetted ez ügyben, amit meg kellett tenned, de az, hogy ő mit kezd vele, az már az ő dolga. Tudom, hogy rosszul esik ilyenkor, ha nem fogadják el, vagy ellentámadásba lendülnek - gondolom ilyesmi történhetett - , de ez már nem a Te hibád, felelősséged. Lépj tovább, ha lehet, ne haraggal! :o))
2007. szept. 14. 13:50
Én teljes egészében szeretném sztornozni a 14-es hozzászólásomat!Hülye voltam,felesleges volt,de jobb is így sokkal,mert aki nem érdemli meg,attól minek bocsánatot kérni???
19. évi75 (válaszként erre: 18. - Jjhmarta)
2007. aug. 19. 23:25
szia!köszi a drukkot, de nem tudok semmit, idö kell.
18. jjhmarta (válaszként erre: 17. - Évi75)
2007. aug. 19. 07:00

évi75 remélem azotta elnyerted a bocsánatát, és szent a béke köztetek?

Kívánom, hogy úgy legyen.)))

17. évi75 (válaszként erre: 16. - Srrse)
2007. aug. 16. 21:21
teljesen igazad van, de a szemtöl szembe beszédre még ne volt lehetöség, de valahol el kell kezdeni.nekem ez egy elöre lépés volt, majd biztos-remélem jön a több is. az összeborulás-békülés:igen valamiért nem éreztem jobban magam ettöl a bocsánatkéréstöl, valami még hiányzott, éreztem. te jól leírtam, már én is tudom, hogy ez hiányzik.remélem az is eljön majd!
16. srrse
2007. aug. 16. 20:40
Mikor egy ember megserti a masikat..vagy el szeretne mondani erzeset...szerintem leghejesebb dolog ha szemtol szemben beszelnek meg a dolgokat...konyebb igy bocsanatot kerni...nem csak itt szavakon, betuklon...irasokon jkeresztul.Szerintem ha tevedtunk akkor valaljuk is a kovetkezmenyeket...es azert vagyunk emberek...azert emelkedunk ki az alltok kozul..mert kommunikalni tudunk, gondolkoznu tudunk es cselekedni is tudunk.... Kerjunk hat bocsanatot szemtol szemben....hisz jobb kibakulni utanna meg egy jo nagyot olelkezni...igy mindketto...nyugodt ejszakanak nez elore :)
2007. aug. 16. 20:32

Kértem én is már gyermektől, felnőttől bocsánatot! Nem is esett nehezemre, mert tudtam, Neki van igaza.


De Ő miér nem tudott bocsánatot kérni, amikormegbántott, s egyértelműen nekem volt igazam? Csak azért mert Férfi? Ez engem nagyon bánt, mióta megtörtént, s azóta várok arra, hogy valamilyen módon bocsánatot kérjen. Hiába.

2007. aug. 15. 16:03

Én itt szeretnék bocsánatot kérni egy Hoxa-s lánytól,nevét nem írom,ha olvassa úgy is magára ismer!

Ő egy végtelenül kedves,aranyos lány,bár úgy érzem,jogtalanul bántott engem.De ahelyett,hogy megbeszéltem volna vele,a torkának ugrottam és hát bevallom,nem szép szavakkal illettem őt.Azóta is sajnálom.Sokszor eszembe jut,tüske bennem,egy kis harag is,de tudom,hogy ő egy jó ember és én szégyellem magam azért,amit írtam neki!

Nagyon szerettem őt,talán azt is írhatom,fontos volt nekem.Őszintén!

Helyrehozhatatlan hibát vétettem,de bocsánatot akkor is kérek,mert nem ezt érdemelte!

Kérlek kedves M...... ne haragudj rám!

Sajnálom,tisztellek,szeretlek és felnézek rád!!!

13. évi75
2007. aug. 15. 15:03

sziasztok! én itt nyilvánosan szeretnék bocsánatot kérni egy régi ismerösömtöl-tudni fogja hogy ö az, nem tudom örülne e neki ha megnevezném, ezért nem írok nevet-.

összevesztünk, hülyeségen e vagy komoly dolgon, mindegy, már régen volt, áprilisban ha jól emlékszem.olyan hülyeségröl indult, de elfajult. engem mindig a jó szándék vezérelt, de rosszul sült el.hazudtam neki, ami NEM én vagyok. gyülölöm a hazugságot, a veszekedést, és még sorolhatnám mennyi rosszat.

nem tudom, hogy mit fog kezdeni ezzel a bocsánat kéréssel, de jó lenne ha nem haragudna, mindketten bántottuk egymást.szeretném ha tiszta lenne a lelkiismeretem, és szeretném rendezni a lezáratlan dolgaimat.

sajnálom hogy hazudtam neki, bár eleinte jót szerettem volna a kegyes hazugsággal, de tényleg balul ütött ki.

sokkal jobb lett volna egyenesbe.már tudom.

meg hogy neveljem a srácaimat az igazágra, ha én is hazudok. nem tudok hazudni, rá is jött a hülyeségemre.soha nem szoktam hazudni, ez is miért volt, nem tudom. semmire sem mentem vele, csak elástam magam.

szeretnék vele jóban lenni, de már ha meg tudnánk beszélni sem lenne minden a régi.sajnálom, elb.sztam(bocsánat).

bennem semmi rossz szándék nincs, nem volt, és nem is lesz.de most számot kell vetnem az életemben történt lezáratlan ügyekkel. szerencsére nincs sok, de addig nem tudok tovább lépni.

ne haragudj kedves régi ismerösöm-barátnöm(?)!

Évi

2007. aug. 12. 00:15
Bocsánat kérés nagy erény. Sajnos nem mindenki rendelkezik vele,sőt! Valaki észre sem veszi,ha megbántja a másik embert.
11. évi75
2007. aug. 5. 14:49

sziasztok!

engem tegnap ért egy kis kellemetlenség egy barátnömmel.haragszik rám, csak azt nem tudom miért.és én így látatlanban is bocsánatot kértem,pedig nem tudom mi történt.

fontos a bocsánat kérés!!!akár gyereket, akár felnöttet bántunk meg!és szívböl jövö legyen, ne csak úgy "odadobjuk".mégha nem is bocsájtanak meg, te megtetted a lépést.mindenkinek lehet rossz, érzékeny napja, ezt figyelembe kell venni, ha szeretünk valakit!

10. Dyám
2007. aug. 4. 21:34

:)hülyén fogalmaztam meg a dolgot...hiszen azt írtam.."és tőle nem elég úgy bocsánatot kérni, hogy elmondom ezerszer hogy ne haragudjon..."

de ma faggattam és megtaláltam a mondatot amiből rájöttem a megoldásra.Így néz ki..."Tudod, hogy számomra nem megoldás, hogy leírod 20-szor, hogy bocsánat.miután átgondoltam a dolgokat, rájöttem a mondat így is tökéletes.."Nem megoldás, ha leírod bocsánat...."és igen az nem megoldás..bármilyen távol is van..személyesen kell bocsánatot kérni..és igen azért nem vettem ezt rögtön észra mert túl nyilvánvaló volt...és köszi mindent!:)

9. bogyoka20 (válaszként erre: 6. - Dyám)
2007. aug. 4. 12:31
Attól függ hogy mivel bántottad meg!?Mert tényleg van olyan,mikor egy szimpla bocsánatkérés nem elég!
8. badonyimariaeva (válaszként erre: 6. - Dyám)
2007. aug. 4. 12:22

Ha bocsánatot kértél tőle,akkor még mit kell tenned,hogy megbocsásson?

Én hagynám a "csudába"!

7. Zizisicc (válaszként erre: 6. - Dyám)
2007. aug. 3. 23:18

Szia!

Azt hiszem ilyen helyzetben az első lépés az, hogy magadban végiggondolod a történteket. Mik voltak az előzmények, ki, mit mondott, hogy történt, mit éreztél közben, mit csináltál Te rosszul, és esetleg mit a másik? Ha ezt sikerült tisztázni magadban, akkor jöhet a bocsánatkérés a másiktól. Ha közel álltok egymáshoz, elmondhatod neki, ami letisztult, de főleg a saját érzelmeidről beszélj, ne a másik személyt minősítsd! Ha őszintén megbántad, fogja érezni az ismerősöd. Innentől már az ő dolga, hogy mit csinál. Hagyj neki időt, hogy ő is fel tudja dolgozni a történteket! Ami viszont nagyon fontos: Te is bocsáss meg saját magadnak a történtekért(, és ha esetleg Téged is megbántottak közben, akkor az illetőnek is)!!! Ez nagyon fontos!!! Ha az ismerősöd nehezen bocsát meg, akkor ugyanezt megismételheted vele gondolatban. Ezek az események nem véletlenül történnek meg velünk, hanem azért, hogy általuk megtanuljunk valamit! Ha ez megtörtént, nincs helye a bűntudatnak! A te részed annyi, hogy átgondolod, tanulsz belőle, bocsánatot kérsz, és megbocsájtasz magadnak. Innentől a másik személyen van a sor: átgondolni, tanulni belőle, megbocsátani.

2007. aug. 3. 19:44
sziasztok..megbántottam vaalkit akit nagyon szeretek...és tőle nem elég úgy bocsánatot kérni, hogy elmondom ezerszer hogy ne haragudjon...más megoldás kell..ezt ő is elmondta...de nem tudom...nem tudom mit kéne tennem..tudnátok segíteni?voltatok már hasonló helyzetben?köszi....sziasztok
2007. júl. 25. 21:30
bocsánatot kérni nagyon nemes dolog, nagyon rossz olyannal együtt élni aki nem gyakorolja ezt a nemes gesztust.
1 2

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2019, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook