Biszexualitás (beszélgetés)
Mikor megkívánok egy nőt én akkor minden esetben a tudatalattimban gyereket akarok neki csinálni,mivel tovább akarom örökíteni a génjeimet,ugyan is én erre gerjedek.
Az megint más hogy sajna nekem nics gyerekem,de két alkalommal lehetett volna,de az egyik meghalt a másikat meg művi beavatkozással megszakította a kedves.
szerintem nem mondott senki olyat, hogy mindenkinél az a normális, ha vonzódik a férfi nemhez.
1, ez a vonzódás szerintem nem egyenlő azzal, hogy hozzá is nyúlna egy férfihez.
2, a körülmények is fontosak. lehet gyermekkori sérelem, társadalmi nyomás (az is kiválthat egyébként szerintem identitászavart, ha túlzottan tolja a környezete a 'megszokott sémába')
3, ezzel a természetes-nem természetes dologgal kapcsolatban meg .. :D jaj ebbe most ne menjünk bele, túl sokat írnék, arra meg senki sem kíváncsi :)
Úristen kinetalád már hogy minden férfim homó:)))
Én em azért vagyok nővel mert az egy társadalmi elvárás,hanem mert a női testhez vonzódom.
És igen is torzulás ha ellenkező neművel vagy mert az egész egyszerűen természet ellenes.
:D
Egyébként én maximálisan elfogadom a melegséget. Az egyik legjobb haverom meleg volt. De sztem az nem normális, hogy ha egy pasi, aki hetero kapcsolatban él pasik után leskelődik...
számomra is blőá két férfi, felfoghatatlan számomra :D két nő szerintem sem annyira gáz, ha arról van szó inkább nézek két nőt mint két pasit.
pasim máskor megkérdezte hogy akarnám e lánnyal. én csak visszakérdeztem, hogy miért te leszpnál egy pasit? egyértelmű nem :D háleluja a pasikat szeretem :D
Nekem van transznemű, bisex és meleg ismerősőm is. Engem úgy neveltek hogy mindenkit úgy kell-illik elfogadni ahogy van, így engem ez nem zavar, se nem botránkoztat meg.
Sokkal inkább tartom gáznak mikor valaki a társadalmi normáknak akar megfelelni és belekényszeríti magát a nemi indentitásának ellenkező kapcsolatba hazudva ezzel önmagának, a párjának és a környezetének.Vagy amikor a szűlő neveli a gyermekbe bele a saját gyülőletét, ill. probálja "normálisra" nevelni a más nemi identitással rendelkező gyermekét.
Egy férfitól mindenki azt "várja" el, hogy legyen nagybetűs FÉRFI. A nagybetűs Férfi pedig csináljon férfias dolgokat, viselkedjen férfiként - ebbe a képbe pedig a társadalmi elvárások szerint nem "illik" bele az azonos neművel való "kalandozás". Az említett férfi nyilvánvalóan azért tagadja vonzalmát, kíváncsiságát, mert ezt várják el tőle.
Van ismerősöm, aki ízig-vérig férfi, egyáltalán nem homoszexuális, viszont kíváncsi, és kipróbálna dolgokat férfival. Elmondása szerint nem a teljes repertoárt, csak néhány dolgot (pl. orális szex), és csakis úgy, hogy egy párhoz száll be, ahol jelen van egy nő is. Nyitottabb, mint az átlag, ennyi az egész.