Betöltöttem a 35-öt, és most tervezzük a második babát! (beszélgetés)
sziasztok.
Először is kívánok nektek mihamarabbi babás hónapokat. Mi harmadik babát szeretnénk, de úgy látszik, most harcolni kell érte, amire nem voltam felkészülve...el vagyok kenődve, és el is bizonytalanít egy kicsit. Hétfőn kellene kezdenem a vérvétellel.
Sziasztok!
Pettka: szorítok neked hogy minél hamarabb összejöjjön a baba:)))
Kinni: tudom milyen érzés most 2 hónapos a kislányom. Szerencsére nekem nem kellett túl sokat várnom rá a 38 hétre megszületett.
Sajnálom:-(((
Mikortól próbálkozhattok újra?
Biztos hamarosan beköltözik a pocaklakó!
Gratulálok! Akkor neked már mindened megvan:-)
Köszi, hogy írtál:-)
Szia!
Én is 37 leszek az ősszel.
Most márciusban született meg a harmadik gyerekem és így már nem tervezek többet de szívesen beszélgetek veled.
Drukkolok neked hogy minél hamarabb összejöjjön a baba. :)))))
Sziasztok!
Látom, már 2 hónapja nem járt erre senki:-((((
Pedig jó lenne a társaság:-)
Én 37 leszek idén novemberben. Hétfőn lett levéve a spirálom, és kisbabát szeretnénk a párommal.
Jó lenne, ha lenne itt kivel beszélgetni:-)))
SZiasztok!
Ha valaki tesztel egy pozitívat, akkor akár halvány, akár erős az POZITÍV, ha még három másik tesztet is megcsináltok. (csak a forgalmazó jön ki jól). Negatív tesztből lehet pozitív, de pozitív után már felesleges újabb teszteket csinálni. Nekem a fogantatás után a legérzékenyebbnek monddott tesztel is negatív volt (reggeli) még a 14. napon is (pedig csak 1x nem védekeztünk), és ezt elhittem, nem foglalkoztam a tünetekkel, észre sem vettem, annyira elhittem, hogy negatív....viszont mikor már egy hetet késett...akkor csináltattam még egyet, na az már pozitív lett. Szóval ha nincs is még semmilyen tünet, nem kell aggódni, ha késik 4-5 napot, akkor már érdemes teszten gondolkodni, de addig nem görcsölni rajta.
Most olvastam, hogy pozitív lett a teszted!
Óriási gratula!
Tudósíts majd minket a további fejleményekről!:-)))
Nagyon nagy Gratula neked!!!
És jó babavárást kívánok!!!
További ajánlott fórumok:
- Második babánkat tervezzük, már jó lenne ha beköltözne a pocaklakó:-)
- A három hónapot betöltött baba ehet már gyümölcspépet?
- Párommal már tervezzük a családalapítást, de mindent át szeretnénk gondolni, mielőtt ilyen komoly döntést hozunk. Segítenétek?
- 6 évet betöltött gyereknek már kell jegyet venni a tömegközlekedésben?
- Balatoni nyaralást hova tervezzük gyerekekkel?
- 10 hónapos a kisfiam, császárral született. Tervezzük a következőt, de bizonytalan vagyok. Nem nehéz ellátni két pici gyereket?