Betöltöttem a 35-öt, és most tervezzük a második babát! (beszélgetés)
Milyen tesztet csináltál és mikor csináltad?
Nem minden teszt mutatja ki korán a terhességet.
Várj péntekig és ha nem jön meg akkor vegyél egy másik tesztet ha tudsz 10-est és csináld meg reggel de ha az is negatív lesz akkor viszont menj el dokihoz mindenképpen.
Szorítok neked.
Hát ezt én sem értem, ha pár napja halvány pozitív volt a teszted akkor annak erősödnie kellett volna vagy legalább hasonló halvány csíknak látszani ha van baba.
Egyforma volt a két teszt? Szerintem nem mindegy. Én nem akartam elhinni mikor először pozitív lett és gyorsan csináltam még kettőt, a különböző márkájúakon különböző erősségű csíkok lettek.
Hány napja késik?
Viszont a tünetek szerintem nem sokat jelentenek mert képes az ember pszihésen terhes tüneteket produkálni. Nekem is volt ilyen, meg voltam győződve, hogy baba van mert minden bajom volt a hányingertől kezdve az aluszékonyságig aztán mégis megjött.
De addig nincs veszve semmi amíg nincs mensi!
Drukkolok!
Ha a hasszurkálás a beágyazódástól volt akkor az nem is tart csak pár napig.
Nekem is elmúlt még a várható menszi napja elött. Kb 3 napig tartott.
Minden más tünetem megmaradt.
Ha nem kellemetlen vagy csíp amikor pisilsz akkor nem vagy felfázva.
Amúgy én is elég gyakran jártam az elején wc-re. Többször mint most pedig elégé tudja a lányom nyomni a hólyagomat. :))
Nekem hétfői napon kellett volna megjönnie és szerdán este csináltam meg a tesztet ami egyből két csíkos lett.
Szorítok neked a két csíkért. :))))))
++++++++++++++
Szia!
Milyen gyanújeleid vannak?
Nekem menszi elötti napokon a beágyazódás környékén elkezdett szurkálni a hasam ami elötte sosem volt és igen csak felpuffadtam bár azt nem tekintettem jelként mert mindig felpuffadtam menszesz elött. És elkezdett érzékeny lenni a mellem is.
Jelenleg 34 hetes terhes vagyok!
Drukkolok hogy neked is sikerüljön!!!
hajrá mindenkinek!, van egy oldal, amit nagyon ajánlok aki babát szeretne!! remélem meg tudjátok nyitni.
Uh-n nézték, mindig a ciklus 12 napján kellett menni és látszott, hogy van-e domináns tüsző.
Clostit kaptam, az első gyógyszeres hónapban egy, a másodikban kettő érett tüszőm lett.
Ja, én kaptam mellé tüszőrepesztő szurit, hogy biztos megrepedjenek és ne legyen cisztám. A dokim azt mondta mivel az első babaónk könnyen összejött ezért nem küld rögtön komplex kivizsgálásra csak ha három gyógyszeres hónap után sincs baba akkor lett volna vérvétel és petevezeték átjárhatósági vizsgálat.
Volt PG/53 ovus mikroszkópom, de az nem jött be, én sem tudtam használni. Mindig negatívot mutatott még akkor is mikor uh-n látszott, hogy volt érett tüszőm.
Ami bejött az a vizeletbe mártható tesztcsík, amikor nem volt pém negatív volt, de mikor volt akkor azt kimutatta. Vaterán vettem, olcsóbb mint a drogériákban.
További ajánlott fórumok:
- Második babánkat tervezzük, már jó lenne ha beköltözne a pocaklakó:-)
- A három hónapot betöltött baba ehet már gyümölcspépet?
- Párommal már tervezzük a családalapítást, de mindent át szeretnénk gondolni, mielőtt ilyen komoly döntést hozunk. Segítenétek?
- 6 évet betöltött gyereknek már kell jegyet venni a tömegközlekedésben?
- Balatoni nyaralást hova tervezzük gyerekekkel?
- 10 hónapos a kisfiam, császárral született. Tervezzük a következőt, de bizonytalan vagyok. Nem nehéz ellátni két pici gyereket?