Betegségek megelőzése - külföldön (beszélgetés)
Csak ásványvizet igyál,még a fogadat is azzal mosd.Legyen nálad kézfertőtlenítő,olyan amit nem kell vízzel leöblíteni (hiGeen) ne igyál semmi olyat amiben csapvíz van (jégkockát se kérj semmibe) és ügyelj az étkezésre.
Én anno olaszországba egész héten minden ebédre csak egy helyen,és csak ugyanolyan kaját ettem.Sajnos rám is ragadnak ezek a hányós-hasmenős vírusok,bizonyos országokba ezért is nem merek elmenni.Mielőtt indultok előtte egy héttel kezdj probiotikumot szedni,és ott is szedd végig.
Nem tudom, mitől lettem beteg.
De nost készülök: egy korty vizet nem iszok a szállodában, még fogmosáshoz sem használom, és vettem olyan kézfertőtlenítő gélt, amit nem kell lemosni.. Vajon elég lesz? Ott mindenféle etnikum él, nem csoda, hogy az ember beteg lesz..
Pénteken Párizsba utazunk. Tavaly is voltunk, és jó kis vírussal jöttem haza, hányás, hasmenés..de nem is akármilyen, 2 napig halott voltam. Utána a párom kapta el, majd anyósom..
Hogyan előzzem meg?
További ajánlott fórumok:
- Szenvedély betegségek felsorolása
- Van-e valami betegséged és tudod-e a lelki okát?
- Mi a legjobb módszer a herpesz megelőzésére, kezelésére?
- Pszichés betegségeimmel nehéz élnem a felnőttek életét 44 évesen. Sokat szenved a lelkem. Fel sem növök talán soha?
- Szeretnék úszni járni, de sajnos hajlamos vagyok a betegségekre (leginkább gombára). Tudtok jó, kipróbált praktikákat megelőzésre?
- Jóga, mint a lelki betegségek megelőzési és kezelési eszköze