Beszélgetés, ismerkedés (beszélgetés)
Ez úgy történt Ricsi egy hónapra kiadták próbaidő s akkor említetek, van egy kisebb gyerek is, de akkor nem mondák fiú vagy lány.
S mondtam, hogy én szeretném örökbe fogadni, ha elintézhető.
Mikor Ricsi papírjaji kezdtek intéződni Gergőt kezdtük látogatni kábé 1 hónapig jártunk minden nap. Ricsit júniusban került ide Gergő novemberben tehát 1 éven belül ezerre intézték a két gyerek örökbe fogadását s nem kelet újra tanfolyamra mennünk.
Mi másfél évet vártunk az örökbe fogadás megtörtént
Másfél év hosszabbak tűnt, mint valóban hangzik
Úgy tudom a két lány testvérei valahova külön ,külön vannak örökbe adva
hát mertem remélni,hogy meghívsz!én meg viszek vasalnivalót!!jójó,viszek egy kis möggyöt,meg pár dolgot a koktélokhoz.
hát volt már jobb időszakom is,kétségtelen.Véletek helyzet?mikor mentek a szép vidékre?
igen ök vér szerinti tesvérek
ha érdekel az adatlapomon megnézheted két tojás
lehet nem emlitetem én örökbe fogatam Ricsit s Gergöt
Ricsi4 éves volt Gergö 10 honapos
hogy örököltek -e valamit nem tudom nem tudok semit az anyárol csak anyit 4 gyereket szült és mind a 4 röllemondot 4 naposkorába Ricsi köcsög dudázni tanul s lépet már fel velünk nyilik ki a füle egyre jobban
gergö gyerek dalokat mit éneklünk egész jol énekli s van amit citerázom othon mert ügye gyakorolni kell halota s megtanulta Tulsosoron Esik Az Esö cimü dalt
szoval örökbe fogatuk öket nagyon szeretem s büszke vagyok rájuk mert nagyon okos ügyes gyerekek
Hurrá! Ennél jobb már nem is lehetne! Örülök, őszintén, hogy ilyen jól alakul!
Ma nem leszek nap közben, anyósoméknál leszünk egész nap! Nem kell főznöm, ez már jó!!
Lia, kitartás, ahogy mondod, hozzászoksz! Még mindig jobb terhesen a kánikula, mint babával. Igyál, de ne vidd túlzásba! Most mit okoskodokén itt???
Na pusza, még talán felnézek, mielőtt megyünk!
Tusolás után jól :) napközben elég rosszul viseltem, de mintha kezdenék hozzászokni :)
Ma Apa is dolgozott, félóránként rohangált át mindig hozott valamit, gyümölcs, üdítő, így jó volt :)))
Szia!
Hogy birod ezt a meleget,kismama?
Sziasztok!
Én is ideértem,bekaptunk egy Trójait,ugyhogy apa virust irtott a gépen...
Mi ma pacalt főztünk fürödtünk a medencében,kicsit takaritgattam,ennyi.
Nagyon büszke lehetsz! Én nagyon szerettem volna mindig valamilyen hangszeren játszani, de botfülem van. A Főiskolán megtanultam furulyázni (gyerekdalokat főleg), ott mondta a tanárnő, hogy nekem hallásom van, csak hangom nincs hozzá. De citerázni? Nagyon távol áll tőlem sajnos. Én is szeretem a népzenét. A gyerekek örököltek belőle valamit? És jól sikerült a fellépés?
Mindenkinek jó éjt! Lucában benne maradt a tápszer!
citerázom és ma feléptünk az öregek othonába
holnap cserkészeknek megyünk citerázni
szombaton táborfalvára megyünk
nagyon sok hejre megyünk
én szeretem a nép zenét
Sziasztok ma már én is vasaltam és jól vagyok!
reméllem mindenki!!!
Edina! Visszajelöltelek az iwiwen!
A kutyus kislány, vagy kisfiú? Lehet, hogy csak lemaradtam.
Kivasaltam, szerintem a 2 szomszéd ruháit is. De legalább nem folyik mindenemből a víz!
Anett, milyen szereplés? Vagy nem figyeltem?