Beszélgetés, ismerkedés (beszélgetés)
Te nem szereted?Pedig rántva is és kapros cukkinis csirkeragunak is isteni.Olyan mint egy gyenge tök.Szeintem próbáljad,vegyed!
Hali!nyersen mindenképpen, hamarabb megfől az biztos utána így is.Nem szabad megfőzve mert utána ha felenged trutyi lesz!Én karikára vágom ha szokott maradni,és úgy fagyasztom!
pfuuuu..hát jó kérdés..nem tudom..a cukkinit csak a boltok polcain szeretem látni..megeszi Zsóka?miket etetsz szegény gyermekkel?:-D
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem, légyszi ha tudtok, segítsetek! Cukkinit le lehet fagyasztani? Mennyire változik meg az állaga fagyasztás után? Zsókának szeretném eltenni, de nem tudom hogyan: nyersen vagy főve?
Sziasztok! Szép napot! Vihar itt is volt, hajnalban. Most még friss a levegő, de erre meleg lesz később. Én ma már port töröltem, porszívóztam, még vasalok, mosok. Itthon van a drágám, besegít. Luca meg is lepődött reggel, amikor meglátta Apát!
Edi, én is várom a kajcsikat, amiket készítetek a pároddal! Befizetek a menüre! És hiába a párod főz a legjobban -szerinte:-) -, a te főztödet is szeretném megkóstolni!
Most megyek teregteni, csocsi!
itt is tombolt a vihar.én este későn elmentem futni,és olyan jóóóó volt!kíváncsi leszek milyen lesz a dobi-erdélyi kopó kutyi.hm..nem lesz túl alacsony.az már biztos!:-D
sziasztok jó reggelt mindenkinek
itt este nagy viharvolt most kicsit hüvös van
készülödök a bulira illetve bulikra
Jó reggelt!Mindenhol esett az éjjel?Jó ez a kis lehülés!Köszi Vera!Reméljük hamar lesz újra internetünk.Már alig várom holnapra elhívtam a fodrász ismerős csajomat,és vág vmi hajat hogy nagyon csini legyek.Még nem tudom hogy milyen hosszú maradjon,de könnyen kezelhetőnek kell lennie az biztos!Ki mti csinál ma?puszi
Sziasztok! Már kutyaszakértő lesttem, mire végigolvastalak titeket! Jól van na, csak irigy vagyok!
Edina, mi az, hogy ne siránkozzunk? Hát milyen lesz nélküled? Én máris pityergek!
Nagyon meleg volt ma! Hú, úgy éreztem, még a bugyimból is víz csorog séta közben. Pedig 6 után mentünk!
helo mindenkit
k...a melegvan nem birom
Igen van kutyink,erdélyi kopó.Most fürdettem meg,mert faluról származik és büdike volt.Visszük magunkkal le mert szereti kergetni a nyulakat,meg a kissebbséget ha lopni akarnak.Össze pisil kakilja a folyosót állandóan ááááááááá.De mindegy kell oda,nem fogok félni akkor mert jelzi ha jön vki. 8 hetes,és 4,5 kg már most.Csokibarna,vajszínű a pofiján meg alul is.Állítólag egy dobberman szabta meg az anyját ezért nem fajta tiszta,de viszont jó mind a két jegy a gyerekekre nem gáz.Pusssz
szerintem megürdetheted,szemébe,fülébe ne menjen víz.milyen kutyus?van kiskutyátok akkor ezek szerint?valami kímélő samponnal.ha nem faluról származik,és nem bolhás meg koszos,akkor nem fontos.ha lakásban lesz,akkor nem ártana neki a gyerekek miatt.küldtem ameleget,fújtam,hogy odaérjen,ezekszerint sikerült..itt beborult most,de ettől még meleg van...
Ja még nem pakolászok,majd jövőhéten ráér.A pici szétszedné amit odakészítek.
Hát ne tudd meg hogy kaptunk szurit,vagyis babus.A védőnő nem szólt hogy a 3 éves kötelezőt átrakták 18 hónaposra.Hát ha már ott voltunk ,jól meg is kapta.Nem elég hogy ezt elfelejtette,még a megbeszélt időpontban,nem a mi dokinőnk volt hanem egy 80 éves helyettesítő doki néni.Egy órán át szépen ötször mindent elmondott sorban.A víz meg szakadt rólunk,nem volt nagy élmény!Nade itt is mostmár nagyon meleg van,biztos ide küldted!Kinti hőmérőn 37 fok!Bentin 27.Te mint kutyuló szakértő,szerinted meg lehet fürdetni 8 hetes kiskutyut,mert még nem volt aztán jó volna.Elfelejtettem állatorvost megkérdezni!
ne nagyon erötesd azér még magad vigyázva tesék mocorogni
rendi vagy.nekem is kéne vinni az ebet,de nem lesz egyszerű...a babcit hétfőn viszem..
Sziasztok!
Ma is voltam kezelésen és jobb tegnap már dolgoztam kibírom!
Na viszem a gyerekorvosunhoz utólsó ellenőrzésre a csajaimat fél 1 re.Addig ebéd.Már a kutyát is vittem délelőtt kötelező szurira.Mennyi dolog!!!!Az ebéd nálunk barackkrém leves,és carbonara tészta,apa hozta,biztos fini,lesz!Sok a tészta tudok küldeni,hát a levest még meggondolom hogy kapsz e.
megbeszéltük!!:-D
pekolászol mi?gyerekek várják?
ahhha,szóval össze akarsz ugrasztani a párommal,nem tűri ha vki jobban főz nála,egyszerűen olyan nem létezik!Ezért ajánlom az övét,mert tényleg kircsi amit csinál!
Rád bízom!!választási lehetőséget kínálok!no?Egyik nap a Te főztödet,másnap a párodét..eldöntöm,ki a jobb szaki,na?
Mit akarsz?hogy enni,és én küdjem neked ?A párom főztjét a szállodából,vagy az én főztömet akarod itthonról?Na még választhatsz is.(én is tudok ám fincsiségeket kreálni)
és Te természetesen akarod!!:-DD
Jó lesz nektek!és ebédesben küldöd majd a kajákat?de jó lesz már végre!!:-D
hát jah,rossz a hőérzetem..
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁHHHHHHHH!csak úúúúgy érzed!28 fok van az tök hawaiii
Remélem ,hamar akarok én is!Mondjuk hogy most dolgozni is fogok egy kicsit biztos kevesebbet leszek!:CCCHiányozni fogtok!De ne siránkozzunk!Juhhhhéjjjj
gyerekek,marha meleg van!!
és ott lesz net?tudsz azért majd írni?
Lesz bizony!jól is fog esni!
Jövőhét szombaton,itten se nemleszek!Két kocsival,és a robogóval gurulunk felfelé északnak.Bár a tulaj ajánlott teherautót de a párom már hívta haverokat segíteni.Bútort semmit se nem kell vinni,csak a személyes holmikat.Már nagyon várom!Majd jól fejbevág a vidéki levegő.
de csobany te is megérdemled
További ajánlott fórumok: