Beszélgessünk a Bibliáról (beszélgetés)
Jocoka!
Csináltam egy klubot, "Beszélgessünk a Bibliáról" Szívesen várlak oda, és mindenki mást, aki HISZ A JÓISTENBEN. Hozzászólást persze csak engedéllyel lehet írni... :)
Bocs ez félre csúszott !
Tudod kinek szólt!
".Nem ismerd,hogy mersz vele így beszélni ?"
Nem bánja mert nem létezik ezért te sem ismerheted.
Azért csak védd meg ellenem,ha már így rád van szorulva.
"Nálam a hülye egyenlő az annyira primitív emberekkel,mint Te."
Miért is vagyok primitív és hülye ?
Azért mert nem hiszek a hülye istenes képzelgésekbe ? vagy azért mert sokkal okosabb vagy ?
"Fájna, de a hatalmas szeretete kárpótolna,"
Most majdnem egyet értettünk !
Csak akkor jöhet szóba a "hülye" szó ha ezért még hálát is adsz az Istenednek ! Ami vagy aki nem is létezik.
Nem vagyok a kis szíved !!
Isten meg nincsen!!
Ez a Te szegénységi bizonyítványod. Gondolom a "hülye" alatt az értelmi-fogyatékost érted. Nos, hadd mondjam el, elviselném. Fájna, de a hatalmas szeretete kárpótolna, mert jobb ha tudod, hatalmas a szívük. Volt egy tanárom a tavalyi évben, pedagógia szakon oktatott "gyermek,család,társadalom" órát. Egyik órán feljött valamiért ez a kérdés. Azt mondta, hogy addig a napig, amíg meg nem született az unokahúga értelmileg visszamaradottként, azt mondta, hogy ő ilyen esetben elvetetné a gyerekét, mert minek szenvedjen ugye...megszületett a kislány, és a véleménye 180°-ban változott meg....
Nálunk a faluban, van külön foglalkozás értelmileg sérült gyerekekkel, láss csodát az EGYHÁZKÖZSÉG jóvoltából működik több éve, sikeresen.
Nálam a hülye egyenlő az annyira primitív emberekkel,mint Te.
"Ez már Isten káromlás!"
Na és,most megvéded ellenem az istenedet ?
Ne átkozódj,térjél te az Úrhoz !
Ha az Úr az én pásztorom, akkor én az Ő birkája vagyok?
Benjamin Frogman
Térjetek meg az úrhoz!
Ez már Isten káromlás!!!!
"tudósok fohászaival van teli...."
Meg a papokéval !
Te még azt is elhiszed,hogy a papok hisznek istenekben ?
"Mi lesz ha hülye gyereked lesz Isten áldásával ?"
Ez neked szólt !!!
"az oltásokat be adatják a hívők . "
Nem bíznak az Istenükben ?
Sok hülye még hálát is ad az Istennek ha meggyógyítják az orvosok !Mert az imádság nem gyógyít meg.Az eszükbe se jut,hogy az Istenük adta rájuk a betegséget.