Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Berendelték a párom. Árvizsújtotta részen élők, ha még tudtok, irjatok! (beszélgetés)
Megérkeztem, aki még nem tudja indítottam egy másik ilyen fórumot, de végül ide csatlakozom, férjem tegnap este Kiskunhalasról csatlakozott be a segítők táborába x napra. Nem tudni mikor jöhet haza.
Nem háborúba mentek, hanem homokzsákot tölteni meg pakolni....nem kell túldramatizálni a helyzetet.
Tudom miről beszélek, nekem is 3 családtagom van kirendelve központilag a gátakra.
Miskolcnál a Hernádon,pontosan nem tudom nem nagyon tudtunk beszélni csak pár szót.
De jó neki!Az enyém tegnap ment el...
és melyik részen volt??
Szia az enyém péntek este 10 kor ment most telefonált hogy indulnak haza.
Akkor a te férjed is ott van gondolom??...
Átnézek a másik ilyan fórumra is! Ha gondoljátok ott is találkozhatunk.
Most küldött képet MMS és nagyon durva, már teljesen fent van a víz, ott ahol vannak, de ő sem tudja pontosan hogy hol, csak mentek egész éjszaka, aztán egyszer csak megérkeztek, és azóta dolgoznak folyamatosan.
A férjem Kunszentmiklósról!!!
Akkor nem is vagytok messze!!:O)
Látom Te Hajdú-Bihar, hát mi kicsit messzebbről mentünk. Nagyon durva, azt mondja azt sem tudni mikor jöhet haza.
Basszus én is erre gondoltam...az én férjem sincs be oltva:S
Honnan érkezett a férjed Borsodba? Mi Kiskunhalasról mentünk.
Berendelték a páromat kezdetű fórum.igy megtalálod.elég sokan vagyunk már...
Nem tudtam a másik fórumról bocsi!
Üdv a táborba!!:O(
Az én férjem is rendőr!
Tegnap ő is velünk töltötte a napot.Nem dolgozott...és akkor jött a telefon..
Tegnap inditottam ilyen fórumot, mikor elhivták az én páromat is..
az én férjem épp arra fele tart.
Tegnap nyílt egy ilyen fórum.
Tegnap nagyon szép napunk volt, az egész napot együtt töltöttük Apával, mikor is délután jött a telefon, vezénylés, gyors pakolás 30 perc alatt, és irány be a céghez (rendőrség) és aztán irány busszal Borsod.
Szegényke....
Én most ezektől a fertőzésektől féltem.Nincs beoltva hepatitis ellen, és a viz csomó udvari wcét kimosott.
Hát lehet jobban járna a párod!
Most ez lenne az árhullám???Amit várnak?
Sajószentpéterről tud valaki vmit?
Ez aranyos..:O)
Én is attól tarok,hogy több napig maradnak..
A kislányunk ő 9éves,de nagyon sírt tegnap este amikor beszélt az apujával telefonon..:O(
Akkor én sem bírtam már...
További ajánlott fórumok: