Berendelték a párom. Árvizsújtotta részen élők, ha még tudtok, irjatok! (beszélgetés)
Úristen!!!!
A jármű teszi tönkre a földeket?????hhmmm...
Könyörgöm árvíz!!!Basszus!!!Ez durva!!
Hát akkor hamarosan a te párod is megy haza!!??:O)
Hát behaltok....
A szabolcsiak pénteken este mentek, tegnap este értek haza. Párom beszélt egy odavalósi kollégájával telefonon, és azt mondta, hogy azért küldték őket haza, merthogy a 600 szabolcsi páncélozott járművel pakolta a zsákokat, egy ilyen járműre 3000 zsák fér, felapkolták, elvitték, lepakolták és igy tovább. Közölték velük vasárnap reggel, hogy ilyen gyorsan nem kell pakolni!!!!!!Meg hogy a páncélozott jármű tönkreteszi a földeket, igy hazajöhettek, és az emberek kinlódnak ott kisteherautókkal...Ez Méránál volt egyébként, ott állitólag már nincs gond. A páromék most mennek 200an valahová, ott is ez a páncélozott jármű van..ez se lesz jó vajon, mert gyorsan haladnak, vagy mert tönkreteszi a földutat a jármű? Inkább a viz vigye el, vagy mi van?
Mi is pakoltunk rengeteg kaját..
Hát remélem nekik is lesz a napokban ott valami büfés segítség??!!
Bács megyéből ha jól értettem akkor 600an mentek rendőrök!
Az enyémnek volt kaja dögivel. kacsamáj konzerv, kis vaj, meg kenyér:)))
Ma viszont már kaptak ilyen benzinkutakon kapható csomagolt szendvicseket, meg odapakolt egy büfés..
Nekik a gáz a wc. 500an vannak ott csak hajdú-biharból, meg van ott még szentesről tűzoltóság, máshonnan kommandósok...vagy 700-800 ember, 6 wcre...tisztálkodás nuku persze, de ez ilyen esetben nem is várható el.
Én annak örültem,hogy tudott enni!!!
Képzeld mesélte a férjem,hogy az egyik kollégája el ment már tegnap elött és mondja,hogy sem wc-re sem pedig enni nem engedték és nem is kapott!!!
:)))
Tapasztalatból irtam...
Rég nevettem ennyit!!!:ODDD
Hát ez jó volt!!!szsz:OD
Egyetértek!!!!!!
De hagyd!!Ő olyan erős nőőő:ODD
Ha lehet,te engem ne oktass ki!!!
Nem vagyok a véleményedre kíváncsi!!!
Örülök,hogy te ilyen "keménynő"vagy!!!!:ODD
Sok ember azt hiszi,hogy ez milyen marha jó dolog!!!
Az,hogy az embernek rendőr a párja!!
Én azóta rettegek amióta tudom az eszemet!!!Mivel apukám is rendőr és én ebbe nőttem fel!!
Én is nem rég beszéltem az edelényi ismerősömmel. Azt mondja hogy még nem tetőzött a Bódva, de viszont a rendőröknek sok munkájuk volt éjszaka, sokan lopnának, az eszükbe se jut az ilyen senkiháziaknak hogy menjenek homokzsákokat pakolni. Brr de ideges lettem.
Na meg tényleg nagy a fejetlenség, annyian vannak ott azt mondja hogy a fele ember is elég lenne már, mert már nagyon nincs mit tenni, csak várnak... Inkább rendőrök kellenének motorcsónakokkal. A többiek meg mehetnének másfelé gátakra, mert biztos sok helyen elkelne a segítség még..
Igen, most van úton arrafelé.
De én örülök, hogy ment segíteni.
Persze aggódom, de tudom, hoyg nem lesz baja, hisz csk zsákol:-)
Azt én tudom nagyon jól!!!
Csak az ember had féltse már azt az embert akit esetleg szeret??!!!:O)
Szerintem ez természetes "érzés"a másik felé,
főleg ha egy ilyen munkahelye van mint a rendőrség...
További ajánlott fórumok:
- Szombathelyiek írjatok
- A közelgő pi-nap alkalmából (3.14) pi-vel kezdődő szavakat írjatok (legalább 314-et)
- Császárral szülő és tápszeres babát nevelő szülők írjatok!
- Tucatnevű hírességek. Írjatok Kiss, Nagy, Kovács, Szabó, Tóth nevű ismert embereket.
- Nem esett messze az alma fájától! Írjatok olyan hírességekről, akiknek az utódjuk is az lett!
- Háziorvos berendelt felülvizsgálatra, mi lesz ott?