Berendelték a párom. Árvizsújtotta részen élők, ha még tudtok, irjatok! (beszélgetés)
Szegény!!Basszus!
Az enyém is szenved a napon!!!...
Mondja,hogy egy mamika nagyon sírt mert a házából
csak úgy ömlött a víz kifelé...
Mindene oda lett...és még nagyon sok embernek..
Ok!!!:O))
Nagyon nagy szar van hallod...
Valahogy el kell számolniuk!?
Ki tudja...
Lehet ahogy írod:Isten fizesse meg!..
Na!Ez nekem is át futott az agyamon!!
Nem hiszem,hogy kifizetik őket!!Majd legfeljebb kapnak érte szabadnapot!!!
Szerintetek kifizetik nekik?Vagy ingyenezés volt?
Sanszos,hogy ennyi embert nem fognak kifizetni.
Szia!Már akartam írni,hogy hol vagy?!:O)
Nekem is most telefonált a férjem.
Most kaptak ebédet!
Bocsi,életemben nem halottam még erről a helyről.Hát szerencsés vagyok,ez volt a 6ik éjszakám nélküle zsinórban.Nem tudom kell-e vissza menniük,mert emelkedik folyamatosan állítólag a Hernád.Tegnap 12óra pakolás után közölték velük,hogy hagyják a fenébe a homokzsákokat,kezdjék meg a kitelepítést...
Bp-ről már elindult haza.
Felsődobsza,nem?
Öcsém is ott kell/ett legyen. Állítólag jönnek vissza Bp-re.
Felsődobszán!!
Szerencsés vagy,hogy már megy hazamehet.Irigyellek!!!
Sziasztok!
Az én párom péntek esze ment el,most jön haza.Felsőszobodán,vagy hol az úristenben volt...
Sziasztok!
Az én Férjem Ócsanálosra került,tegnap 21.00 kor tudtunk beszélni.48 órája nem aludt,logisztika nulla.Valószínűleg maradnak még hétfőn is.
Milyen a sors,pont pénteken adtam fel 2000.-Ft-ot a segélyszervezetnek,erre a férjem személyesen is tud segíteni:-)
Az én férjem most telefonált,és még csak most álltak meg annyira,hogy egyenek!!
Nagyon durva..
Ráadásul eddig egy órában legalább egyszer hívott, vagy képett küldött, de most legalább három órája semmit nem tudok róla.
A legutolsó kép, amit küldött, azon teljesen fent volt a víz szintje. A srácok a homokzsákok tetején álltak szépen sorba.
Muszáj váltani őket,nekik is kell pihenni.Kaját tegyen mindenki amit tud,konzervet,gyümit,ásványvizet valamennyit mert páromék nem nagyon kaptak,csak 3x rántott húsos szenyót.A helyi emberek készítettek nekik szendvicseket mert volt hogy 20-al kevesebb szendvics volt mint ahány rendőr.Osszák szét,jó mi???
Valószínű hétvégére megint viszik őket:((Mi is most várjuk az első babánkat.
További ajánlott fórumok:
- Szombathelyiek írjatok
- A közelgő pi-nap alkalmából (3.14) pi-vel kezdődő szavakat írjatok (legalább 314-et)
- Császárral szülő és tápszeres babát nevelő szülők írjatok!
- Tucatnevű hírességek. Írjatok Kiss, Nagy, Kovács, Szabó, Tóth nevű ismert embereket.
- Nem esett messze az alma fájától! Írjatok olyan hírességekről, akiknek az utódjuk is az lett!
- Háziorvos berendelt felülvizsgálatra, mi lesz ott?