Főoldal » Írások » Szépség & Egészség témák » "Belső alkoholizáció"

"Belső alkoholizáció"


Itt nem a megivott - kívülről bevitt - alkoholról van szó, hanem a helytelen étel kombináció következtében bennünk keletkezett alkoholról. Ami a keletkező méreganyagok miatt talán még mérgezőbb, ha ezt egyáltalán fokozni lehet, és erre kevesen gondolnak, nem figyelnek oda.

Kimutatható, hogy egyes emberek mája rossz értéket mutat, ami hasonló az alkoholistákéhoz.

A táplálék a legnagyobb vegyi információ a szervezet számára.

A szervezetet nem az az étel táplálja amit elfogyasztunk , hanem - csak az a része amit hasznosítani tud a szervezet.

A helytelen ételkombináció hatására belső erjedési folyamat indul meg. Az alkoholos erjedés során metán és etán keletkezik. Oxidációval formaldehid és acetaldehid keletkezik belőlük.

Az alkohol, mely nem a vacsora előtti martiniktól származik, hanem az ember gyomrában alkohollá erjedő cukorból és keményítőből, ez az alkohol veszélyesebb, mint amit üvegből iszunk meg. Aki pl. whiskyt iszik, annak nem kell lenyelnie még amilalkoholt és a többi szerves alkoholt, csak etilalkoholt. A belekben keletkezett alkohol alkotórészei közt megtalálható még a szervezetre igen mérgező cefre és egyéb anyagok is.


A belső alkoholos erjedés során keletkező anyagcseretermékek lebomlása többek között:

- az agy diszharmonikus működéséhez is vezethet,

- a máj megterhelését, károsodását okozza,

- a szervezet általános elsavasodását eredményezi.

A belső alkoholos erjedés komponensei a testben gyakran a máj mérgezettségében nyilvánulnak meg.


Soha ne mérgezd magad!!!




Írta: apokrif, 2007. szeptember 19. 13:03
Fórumozz a témáról: "Belső alkoholizáció" fórum (eddig 63 hozzászólás)

Ha tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook