Beleszerettem a legjobb barátomba?! (beszélgetés)
Szia! :)
Nos, az "ajándék"...szóba hozta, mikor elé kerültem, Bálint is biztatott, hogy na hajrá, de megbeszéltük, hogy ezt mégse így kellene...szóval, talán nem csak poén...de sztem tényleg jobb, h nem történt meg abban a szituban...
De ma is megyünk (sztem mind a 3an) strandra, (Laci meg én tuti), és ha újra szóba jön...akkor lehet... :DDD
Igen, jó, h csak hülyéskedve "birkoztunk" Bálinttal...kíváncsi vagyok, Lacinak ebből mennyit mondott el, majd ma felmérem a terepet... :DDD (Gondolom néhány dolgot kihagyott...)
Szóval úgy tovább, hogy ma kimegyünk a strandra, és "huncutkodok" Lacival (és persze Bálinttal is), tudod,a strand erre épp alkalmas...egymáshoz érni, stb... :DDD
Cupp
Szió!
Örülök, h jól érezted Magad, de mi van a beígért ajándékkal? Gondolom így, h hárman voltatok nem lehetett...
Aranyos lehet a családja is.
Még jó h nem hagytad Magad!!!
Nos, hogyan tovább?
Nos, szép nap volt...hármasban mentünk strandolni, ahol jól elhülyéskedtünk... :)
Lestek ám a srácok, mikor már csak bikini volt rajtam... :)))
Lacit hazahoztuk, bemutatott a nagyszülőknek... :))) A mamájától kaptam 3 szál rózsát... :)))
Aztán Bálint feljött hozzám, és néztünk egy filmet...eléggé rámmoccant, de mondtam, csak haverok vagyunk...lehet, még ma este találkozunk... :)))
Ennyi... :)))
Nos...holnap délelőtt átmegyünk Bálinttal pancsolni... :)
Feszítek majd a bikiniben... :)
Csövi!
Most jöttem vissza...hát, ha Bálint jön velem starndra, ahol Laci lesz az úszómester holnap, akkor elvileg találkozunk...mindjárt fel is hívom...mármint Bálint komát, h mi lesz a holnappal...
Ja, elég gyorsan elrohant a 10 nap...igen...hiányzott...kicsit... :)))
Szió!
Mi újság? Visszamentél? Holnap tali? Nagyon kivncsi vagyok. Gyorsan eltelt ez a pár nap egyedül, hiányzott igaz?
Csövi!
Hát, majd meglátom, hogy hozza a helyzet, és ha jónak látom, majd megemlítem, h nem sikerült ugyebár a vizsga...és... :)))
Igen, jó lenne, ha úgy alakulna, hogy kettesben megyünk...majd meglátom...
Amúgy nincs semmi újdonság...
Cupp
Szió!
Naná, mondd Neki, h mikor kapod a beígért ajándékot? Sztem nem fogja azt mondani, h csak vicc volt...
Látod, látod mondtam én, h kettesben kell menni nyaralni :))
Tegnap volt a névnapja...írtam neki sms-t, másfél óra múlva felhívott, h megköszönje... :)
MOndtam neki, h befűtöttem Bálintot a Balcsira, erre ő azt mondta, h engem biztosan levesz... (akkor csak engem??!!) :)))
7főn megyek vissza sztem, leghamarabb kedden találkozunk, amikor ő úszómester lesz, mi meg Bálinttal kimegyünk arra a strandra...
Szted említsem neki a beígért csókot? Úgyis csak azt mondaná sztem, h csak poén volt...
Majd holnap du. jövök, 2 körül...OK...hátha leszel...cupp
Szió!
Na látod, egyre jobb hírek :))) PErsze, h hiányzol Neki :)))
Csók...hm mikor is lesz? És ha találkoztok számon kéred rajta? Ezt egyébként Ő találta ki? Minek vártatok eddig?
Várom, h írj, mikor mész vissza? Vasárnap? Kiváncsi vagyok nagyon.
Pusz
Ja, és tudod, az a bizonyos 7fői vizsga, ami ha nem sikerül, akkor csókolózni fogunk...
Vizsga nem volt, vagyis szülóknek azt mondta, nem sikerült...azaz... :)))
Na, de majd kiderül... :))))
Szia! :)
Nem, sajna nem találkoztunk péntek este Bálinttal, szombat reggel meg ugye hazajöttem, de véletlenségből ma nethez jutottam...jeee!!! :)
Albitársam felhívott, h vasárnap felment Laci és Bálint az albiba, engem kerestek... :) De ugye nem voltam ott...nos, ennek örültem, hogy csak jön(jönnek) utánam...na de hogy ketten járnak hozzám... :DDD
Tegnap (hétfő) este meg felhívott Laci az itthoni vezetékesen... :) Nem gondoltam volna...hátha mégiscsak hiányzom neki... :)
Holnap László-nap...majd írok egy sms-t neki és a faterjának...amúgy csend van...jó ( de persze rossz is) a távollét, hátha megoldást hoz... :)
Jaja, jóban vagyok a szülőkkel, látod, kezdek beépülni a családba... :DDD
Lehet még péntek délután fellépek kb. ilyenkor...addig tuti jelentkezel...
Addig is szép napokat...pápá :)
Szió!
Itt Vagy még? Ha nem akkor jó pihenést, de amint visszatérsz kérlek jelentkezz, úgy sajnálom, h mindig elkerüljük egymást :(((
Bálinttal találkoztál még este?
Szóval már a Szülőkkel is jóban vagy?!! Esküvő?
Vigyázz magadra puszi
Szóval, már túl vagyunk a 10 napból az elsőből...de tegnap dumáltunk msn-en, aranyos volt...(mostmár ez se lesz)...
Szóval jövö 7 vasárnapig nem vlsz., hogy nem leszek netközelben...teljes csönd... :)))
Hátha ezek a napok, a távollét kicsit segítenek majd...
Ada12, szép napokat, aztán majd "találkozunk". :))
Cupp: Csöpp
Bálint kb. 5 perc beszélgetés után megkérdezte, milyen a kapcsolatunk Lacival? :) Szóval csak nem adja fel, látja, hogy van vmi...ha még ma este is találkozunk Bálinttal (vagy feljön, vagy elmegyünk borozni), elmélyítjük a beszélgetést ebben a témában... :)
Ma is találkoztam Laci szüleivel...SIKERÜLT A KORÁSLABDA-VIZSGÁJA!!! :))))) Anyukájától kaptam egy nagyon szép fülbevalót, amiért annyit foglalkozok Lacival...nagyon aranyos szülei vannak... :)))
Köszi, örülök, h büszke vagy...igazából én is... :)))
Bálint...nem hiszem, hogy annyira hajt rám...de majd meglátom...mindenesetre úgyis Laciról fogunk legtöbbet dumálni...majdcsak kiforog vmi az egészből...
A csók? A 7fői vizsgát csak kitalálta a szülei előtt, ez volt a legegyszerűbb hazugság...igazából ez bonyolult dolog, nem is ez a lényeg per pill... :)
Lényeg, hogy mivel nem is lesz vizsga, így nem fog sikerülni...Csak a 7főiről van szó...az a "csókos" vizsga... :)))
Ja, és jópár napig nem találkozunk, mert én hazautazok, ő meg itt marad...lehet kell ez a kis szünet, hogy érezze a hiányomat...mostanában úgyis annyit voltunk együtt, fel fog neki tűnni... :)))
Ha meg közben összejön a másik csajjal, ám legyen, akkor így jártam, én megtettem, amit lehetett...
Kb. 11-ig itt leszek, hátha írsz addig...ha meg nem, este 7 után elszek kb....
Pápá
Szia Kedves!
Először is nagyon büszke vagyok Rád, amiért volt merszed elmondani mit érzel. Kivncsi vagyok BÁlint mit fog mondani, de vigyázz, ha hajt Rád nem biztos, h elmondja az igazat!!!
Mi ez a csók dolog? Ha nem sikerül a valós vizsgája (azaz amire elmegy?) v már a hétfői is beleszámít?
Miért nem találkoztok most 10 napig?
Mindig elkerüljük egymást :((((
...amihez tudni kell a körítést...
Elvileg a szülei úgy tudják, hogy 7főn államvizsgára megy... (nos, megsúgom, nem megy, és azt fogja mondani, nem sikerült)...
Szóval, zárásként azt mondta, ha nem sikerül az államvizsgája, akkor csókolózunk egyet... :)))
Ezt kapd ki!!! :)))
Na, most ment haza...jól éreztük magunkat, megdumáltuk, hogy lassan már csak egymásról tudunk beszélni másoknak, olyan sokat vagyunk együtt... :)
Addig csűrtük-csavartuk a dolgokat, hogy kijött, hogy barátként tekint rám, és azt is tisztáztuk, hogy nekem ez annál több...
Azt mondta, nem mondja, hogy nem lesz ez még több, mert ki tudja, talán most, hogy 10 napig nem találkozunk majd, hiányozni fogok neki...
Ja, és van egy slussz poén: :))))
Igen, én is ezzel szédítettem magamat, hogy bizonyos jeleket próbáltam arra magyarázni, hogy ez több... De ha az volt is, akkor sem lett belőlünk semmi. :(
Na majd este írd meg, történt-e valami, drukkolok neked nagyon.
Szia!
Itt Vagy még? Mindig elkerüljük egymást :(((
ha már nem Vagy fenn, akkor valószínűleg ott van Laci, remélem este jó hírekkel szolgálsz.
Pusz, ja nagyon szorítok
Ja, és azt csak úgy megemlítem, hogy ma du. "kosárlabda vizsgára" fogunk tanulni... (tesi szakos a szentem)... :)
Ez azért is érdekes, mert semmi közöm a kosárhoz, kérdezte, segítek -e... :DDD
Hogy a viharba ne! :DDDD
Köszi, hogy írtál. Lehet, hogy igazad van, de azt hiszem, mindketten érzünk vmiféle vonzalmat, ami nem hiszem, hogy testvéri...
Ezért is filózok itt össze-vissza...
Na, majd lesz vhogy...
Jaja, sétálgattunk. Nagyon kellees volt, ma de. a hugát is megismertem, és az anyukájával is beszéltem megint...
Kiültünk a Népkertbe, egy padra, ahol szerelmesek szoktak ülni...ez több volt, mint egy baráti kiülés...de egyikünk se lépett...
De nemsoká feljön... :) Ma muszáj megszólalnom... :)
Várom, h írj...
Cupp
Szia Csöpp,
nem olvastam végig a topikot, de asszem tudom, miről lehet szó ;-) Én is végigjártam ezt a kálváriát, mellesleg szintén Lacinak hívták...
Persze nagyon fáj, de szerintem ebből nem lesz már szerelem. Egyszerűen nem tud lenni. Már túl jól ismeritek egymást ahhoz, hogy megtörténjen a villámcsapás, más jellegű a kapcsolat. Inkább testvérének tart, nem a nőt látja benned - velünk legalábbis ez volt.
Évekig szenvedtem miatta, a barátnőim max. annyit tudtak rá mondani, hogy majd elmúlik... És ez valamilyen szinten igaz is, bár egy picike tüske maradt utána.
Járjuk a magunk útját, családunk van, és évek óta nem találkoztunk. Hát ez van. Tudom, ez nem az a válasz, amit hallani szeretnél, de sajnos ennek van nagyobb realitása. :(
Sziasztok!
Én csak egy történetet tudok elmondani a témában.A legjobb barátnőm még gimiben beleszeretett az egyik oszt.társunkba, aki nagyon jó barátunk is volt.Ő is szenvedett egy darabig, aztán leült vele négyszemközt és elmondta.A srác nem viszonozta az érzelmeit, de nagyon tisztelte az őszinteségét és a barátságuk nem szakadt meg,sőt talán jobb barátok is lettek.
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek bele tud szeretni egy huszonéves lány egy 40 évvel idősebb férfiba? És a férfi a lányba beleszerethet úgy igazán?
- Férjhez megyek, de beleszerettem a párom tanújába!!!S.O.S.
- Elmondjam a férjemnek hogy beleszerettem valakibe?
- Beleszerettem a legjobb barátomba, barátkozhatok-e vele tovább?
- Csalódtam a legjobb barátomban.... hazudik, tartozik.... mit tegyek?
- Belehabarodtam a legjobb barátomba, de ő nem viszonozza az...