Beleszerettem a legjobb barátomba?! (beszélgetés)
Múltkor megsértődött (rosszul esett neki), hogy az egyik otthoni barátom jobb barátom, mint ő...hisztizve kiment a medencéből, leste, megyek -e utána,de meg se mozdultam, csak mosolyogtam...
Pár perc múlva vissztért...pár méterre tőlem leült, aztán csak mellém keveredett... :)))
:)))))
Sztem rá fogok ugrani a strandon jövö 7en... :))))
Szió!
IGen megyünk egy családi kiruccanásra és vmi igényes helyre szeretnénk beülni, de ha lehet kintre.
Ha a Dobó téren állok jobbra a templom városháza stb akkor ez feljebb van a hídon túl balra?
Bocsi a sok kérdésért
Azért én még szorítok Nektek ezerrel :))
Szia!
Jaja, érdekes, izgalmas szituk...ajjjajjjj....bekavarnak... :)))
A Dobó tértől a vár felé, a kis Dobó téren van a Senator-ház. Nagy terasza van, és rálátsz a Dobó térre, és nagyon igényes. Enni még nem ettem ott, de a Bécsi kávé nagggyon fincsi... :)
Jösz Egerbe? :)))
Cupp
Szeva!
Na látod, látod. Akkor mégiscsak igaz a fórum címe? Te sem tudod valójában hogy érzel, de ilyen helyzetben azért......
Tudsz Egerben nagyon jó éttermet, ahol ki lehet ülni a teraszra?
Pussz
Hejhó!
A strand amúgy nagggyon jóóóó volt. :) Néha beszélt a csajról, és összehasonlítgatott minket...hogy velem olyan jól elvan, meg sokat nevetünk együtt, egymás poénjain, a csaj meg nem nevet vele, olyan komoly... :) 1-0 ide! :D
Amúgy megjegyezte, hogy látszik, hogy fogytam (kb. 4-5 kilo), és hogy milyen jó ez a bikini...csak hogy mondjon már vmi bókot... :)
Mostanság egyre többet beszélünk a szexről... :)
Jövö 7en megyünk ketten Hajdúszoboszlóra...már nagyon várja, jobban, mint én. :) Na, majd kiderül...már itt, a 3 óra alatt is megfogta a kezem, átölelt...mi lesz egész nap? :)
Csak érdekes ez a mi kapcsolatunk... :DDD
Ja, strand kicsit eltolva, előtte a csajjal megy úszni uszodába...mondtam, akkor ne menjünk, de ő akar...
Hát, majd meglátjuk, mennyire áradozik a csajról... :)
Szió!
Örülök, most legalább már jobban érzed magad, azért én kiváncsi vagyok arra a lánykára....
A fórm? Szerintem maradhat, max nem lesz ideillő a cím, és ki tudja vki még kérhet Tőled tanácsot :))
Ma megyek Lacival strandra... :)))
Elvileg van vmi csaja...nem érdekel annyira, mint ahogy azt korábban gondoltam...lehet, mégiscsak elég a barátság...
Irány az új cél...
De így most mi lesz a fórummal, Ada?
Cupp
Hejhó! :)
Jaja, elvagyok. Oh, csak egy aranyos kisfickó, de semmi extra. Tudod, a változatosság kedvéért ő meg Bálint barátja. :) De csak egyszerűen cuki... :)
Laci meg már nem érdekel...jó barát... :)
Na, jó ez így? :)
Szió!
Na ez nem semmi.... Örülök, h boldog Vagy, sugárzol, no de ki a szerencsés, és mit tett, h így elfelejtetted L-t?
Szia!
Nem voltam netközelben, aztán meg behalt a gépem... :(
Mikor visszajöttem, akkor talákoztunk páp percre.
Ja, nagy poén lenne leültetni, hogy olvassa el ezt a sokmindent, amit ide irogattam... :DDD Inkább nem... :)))
Most nincs rá időm...és nem vagyok szerelmes... :)
Indítsak egy "Mégse vagyok szerelmes a legjobb barátomba" fórumot? :DDD
Új kiszemelt a láthatáron... :)))
Hát nem tudom. Most meg arra gondoltam, talán azt mondom neki, jobb ha pár 7ig nem találkozunk, mert ez így nekem nem jó...akkor talán megijedne, vagy mi? Már nem tudok mást kitalálni. Így talán érezhetné, hogy lehet, hogy elveszít...
Mindegy, sztem ma még találkozunk este, mert megint megyek haza pár napra...
Majd még este írok...rem. addig te is...
Cupp
Szia!
Igazad van. De sajna már egyre inkább biztos vagyok benne, hogy nem kellek neki... :(((
Igen, az is igaz, hogy mindig a következő találkozástól várom a megváltást, és vhogy mindig máshogy alakul...
Hagynom kellene az egészet, ha kellenék neki, már rég lett volna vmi, de nem így történt. Megmarad barátnak... :((((
Wáááááááááááá!!!!!!!
Szia!
Ma este, ma este.....
Többször írtam már, h szerintem nem ilyen alkalmakra kellene várnod, meg hasonló, hanem egyszerűen találkozni (időpontot kérni hihi) és megbeszélni ŐSZINTÉN mindent. Nagyon jóban vagytok, még ha 0 is lenne az e fajta érzelme feléd, akkor is lehet Vele őszintén beszélni, így meg pláne, mert amiket írsz abból egyértelmű, h nem 0.
Miért gáz az, ha végre elmondod Neki, h Te figyelj régóta őrlödöm, mert úgy érzem több vagy nekem, mint egy barát. De nem vagyok biztos a dolgomban meg félek is stb stb, hidd el ketten többre mentek, mint ha itt emészted magad és várod a megfelelő pillanatot, ami persze nem jön el.......mert mindig becsúszik vmi, v vki.
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek bele tud szeretni egy huszonéves lány egy 40 évvel idősebb férfiba? És a férfi a lányba beleszerethet úgy igazán?
- Férjhez megyek, de beleszerettem a párom tanújába!!!S.O.S.
- Elmondjam a férjemnek hogy beleszerettem valakibe?
- Beleszerettem a legjobb barátomba, barátkozhatok-e vele tovább?
- Csalódtam a legjobb barátomban.... hazudik, tartozik.... mit tegyek?
- Belehabarodtam a legjobb barátomba, de ő nem viszonozza az...