Békési kismamák jelentkezzetek.... (beszélgetés)
Szia köszi viszonylag jól,bár maányosan,mert apafej csak ma jött le utánunk.A cuccok nagy része ma érkezett meg,és még szana-szét vagyunk:) a kincsem meg ma igen nyügi volt,de már nagy fiú:)
Te hogy vagy,mit hozptt a jézuska:)???
Szia :)
Hogy teltek az ünnepek????
Símán ment a haza költözés???
Velünk minden rendben :)
Szia lányok végre van netem:) és már több mint 1hete Békésen vagyunk.
Hogy vagytok???
Mi is itthon 3asban,majd ha manó elalszik kettecskén :) iszogatunk,tv-zünk.
Még nincs igényem arra,hogy elmenjünk kettesben valahova,megőrülnek a gyerekem nélkül...
Pedig már 2éves!
hahó kismamik
hát, hogy vagytok?
Sajna nem túl aktív ez a fórum......
Én is láttam a mesét reggel :) nekem is nagyon tetszet :D
Szilveszterkor szerintem mi itthon leszünk ... pocakosan már fárasztó.... nagyon élveztem a karácsonyi összejöveteleket is de egy idő után nem tudom hogy üljek... vagy álljak ... stb...
És ti hol töltitek??
Megakar halni ez a fórum?? :(
Akkor dobok fel egy labdát :) Ki hol tölti a szilvesztert?
Sziasztok :)
Nagyon eltüntetek!!!
Mindenkinek szeretnék,
Békés Boldog Meghitt Karácsonyi Ünnepeket kívánni :)
MFPI jó utat haza!!!
24-én megyünk haza miután apafej befejezte a melót....Isten ments a párom is velünk lesz Békésen,csak 12.30-ig még Pesten dolgozik. Igyekszünk óvatosan közlekedni:)
Most megyek....jó éjt mindenkinek,mamáknak,babáknak,és pocaklakóknak:)!!!
Köszi mi jól vagyunk :)
Melyik nap indultok? Nagyon ramaty idő lesz Vigyázzatok az úton?
Férjed pesten fog dolgozni vagy itt találtatok neki már munkát?
Sziasztok igen már otthon karácsonyozunk:) mi a manóval már vissza se jövünk pestre apafejnek muszáj ő még szilveszterkor is melózik....aztán siet le hozzánk....
A cickafark nagyon jó:)!!! Jól van mindenki???
Én nem tudom hogy volt e pé problémám .....
Kint dolgoztunk Angliában és volt egy vetélésem akkor még nem próbálkoztunk élesben... és nem is foglalkoztak velem ..... itthon mondta a doki tuti spontán vetéltem akkor ő ugy látta van pém megnézte hogy érnek de hogy időben ki e lökődik ahoz itthon kéne maradnom egy hónapot hogy nézzen uh-al.
Aztán 2 évig szedtem megint fogamzásgátlót mert nem akartam még egy ilyet amikor elkezdtünk komolyan próbálkozni megint elvetéltem februárban és megint nem csináltak kint semmit mert nem próbáloztunk még egy éve. A megán doki meg 600ezer lett volna ha több vizsgálat kell.
Szóval maradtak a homeopátiás dolgok. Anyu elment itthon gyógyszerészhez és ő ajánlotta a cickafark-palástfű keveréket mert erősítí a méhet és segítí a pé. és csináltam egy 3 hónapos kúrát napi fél litert ittam márciustól-májusig.
igen a ciszták miatt mert megnöveli őket
Gyulára januárba megyünk majd minden héten 1x
én is palástfű-cickafarkfű teát iszom
te ezeket miért ittad?
neked is volt pé problémád?
Köszönöm jól vagyunk :)
Sokat pakoltam takarítottam a napokban és most jól bedagadtak a lábaim :S főleg a jobb ....
Picur is jól van mocorgott ma sokat :)
mikor mentek Gyulára?
Milyen teát iszol? Én is ittam 3 hónapig a cickafark-palástfűt...
Miért nem akarod szedni a clostit? a ciszták miatt?
a dokim szabira ment, és jan. 6-ra kaptam időpontot hozzá
bár nem tom mit tud labor nélkül csinálni?!
Gyulára mennénk gyógyfürdőbe, iszom a gyógyteákat
de nem hiszem, hogy ezek meghozzák a pé-st
nem tom mit tehetnék még
a clostit nem merem beszedni
ti, hogy vagytok?
a pici?
Hogy vagy???
Voltál ma endokrinológusnál???
Itt karácsonyoztok???
Mikor indultok???
Nekünk kéne menni Pestre szombaton remélem nem lesz jégpáncél az utakon.......
Sziasztok :)
Remélem jól vagytok :)
Én kicsit elvoltam tünve....
Készültök az ünnepekre???
Szia!
Akkor már itt karácsonyoztok?
sziasztok
hogy vagytok drága kismamik?
szia már van időpontom endokrinológia rendelésre, és van beutalóm is és így jutok be márc. végére
az uh-ra kapok beutalót mindig, de azt mondta, az uh-os doki, hogy addig ne is menjek amíg a gyógyszereket nem szedem be(azt meg biztos nem fogom amíg nincs labor eredmény)
kaptam beutalót a körzeti orvostól de a 10 hormonból csak 3-at csináltak meg
azért köszi
most azt csinálom, hogy elmegyek nődokihoz magánra, ott megbeszélem vele a dolgokat és hátha azt mondja majd, hogy menjek be hozzá szakrendre és ad beutalót hormonra
mert endóshoz nem akarom megvárni a márc.31-et
Szia lányok ti aztán termeltetek:)
Én anno Oroszhoz jártam,és megvoltam vele elégedve....azonban a favorit dokim (dokik) itt vannak Pesten....nem tudom mi lesz,mert nem szivesen járnék újra otthon orvoshoz a bizalom,és maximális tisztelet,szakértelem itt volt meg:(
Szia!
Nekem van egy tippem,hogyan tudnád ko-ra megnézetni a hormonszintedett.
Nekem szoptatás után nagyon elkezdett hullani a hajam.Elmentem Dr Péter rózsához.Ő nagyon alapos,kikérdezi,nem tervezel.e babát,könnyen teherbeesel-e.Ő közölte velem meg kell nézetni a hormonokat.Ki kell zárni a Pco-st(szerintem Te ne is említsd neki,hogy PCos tünetegyütted van.)Ő elküld 2 vérvételre,amiből az egyikből a menszesz 3. napján kell menni.Közben ad beutalókat,Nőgyógyászatra,gégészerte,fogászarta,nőgyógyászati uhra!És ami a legfontosabb endrokinológushoz IS!!!!!!!!Ott már simán elmondhatott mi a baj még és elindítják a normális kezelésed!
A barátnőm is sima hajhullással ment Péter Rózsához aki kiderítette a PCoS-t és onnantól már ádadta Őt az endrokineológusnak aki elkezdte nála a normális Terápiát.Remélerm tudtam segíteni.
én is ezt találtam meg
te is hallottál róla jókat?
köszönöm a segítségeteket
nem baj ha néha benézek hozzátok?
igaz nem vagyok kismama, de remélem, hogy én is az leszek nemsoká
További ajánlott fórumok:
- 50 év felettiek jelentkezését várom nemtől függetlenül ismerkedjünk beszélgessünk.
- Közkívánatra 6. Pénzdíjas Fogyiverseny!!. Jelentkezzetek!!!
- Fogamzásgátló tabletta abbahagyása után jelentkezik-e valamilyen mellékhatás?
- Szigethalom és környékén élő kismamák és anyukák jelentkezését várom.
- Szoptatós kismamák! Nálatok is jelentkezik az állandó éhség, szomjúság? Normális állapot ez?
- Milyen támogatás illetve kedvezmény jár kismamáknak, ha főiskolára jelentkeznek távoktatásban?