Békéscsaba és környéke. Akik itt laknak. (beszélgetés)
Sziasztok! Most értünk haza, mert a fiam kocsiját haza kellett hoznunk. Szerencsére jobban van, de éjszakára megfigyelés szempontjából bent tartják. Sajnos, kétszer elájult, hányt, lement a vérnyomása, és ezért kellett mentőt hívni. De, hogy mi van a kórházban, az katasztrófa. Kb. dél körül értek a kórházba a sürgősségre, és este fél 8 körül került rá a sor. Az infúzió be volt neki kötve végig. Azért most már megnyugodtam egy kicsit. Reggel talán többet tudunk majd.
Mindenkinek jó pihenést, szép álmokat kívánok.
Jaj, Dórikám nagyon sajnálom! Remélem már mindent tudsz és minden rendben van vele. És sikerült az állás is! Ebben bízok, értesíts bennünket légyszi!
Puszika
Mire ezt olvasod biztosan minden ok!
Pihenjétek ki magatokat, jó éjt!
Én is !
Kérem a nevedet de azonnal ! :)
Sziasztok! Tiszta ideg vagyok, mert reggel elment a fiam interjúra munkaügyben és rosszul lett. A mentő bevitte a kórházba, ahol kivizsgálják, de még nem tudok róla semmit, az apjával van. Remélem nem lesz semmi komoly baja, csak összeszedett valami vírust.
Jó egészséget, és kellemes délutánt, valamint estét kívánok mindenkinek.
Szia! De van egy valami,ahol ki lehet. Nekem azt írta ki akkor, hogy még 2 hétig meggondolhatom magam és ha ez idő alatt belépek, nem törölnek. Hát nagyon igyekeztem nem belépni:)
Tudod én nem igazán szeretek ilyen nagyon nyílt fórumon lenni. Engem (sajnos vagy hál'Istennek)nagyon sokan ismernek, már a munkámból adódóan is. Az embernek lehet magánvéleménye, ami nem mindig "trendi" és nem tudhatom mikor és ki, hol fogja felhasználni, akár ellenem is.Tudod szokták mondani:"...joga van hallgatni, de minden amit mond felhasználható ön ellen..." Szóval amikor észre vettem, hogy egy általam kommentált cikk még kb. másfél év után is ott díszelgett és nem lehetett visszavonni, pedig akkor már egészen más színezete volt, akkor azt mondtam kész. Itt van vége. Ha ez nem egy olyan
hely, ahová felteszek vagy leveszek valamit a saját akaratom szerint, akkor nekem nem kell.Na röviden ez a véleményem róla:)
Sziasztok mindenki!
Tegnap este összejöttünk jó páran a FB-on beszélgettünk. Timcsy csinált ott egy Hoxás klubbot, ahol Hoxások tudunk beszélgetni. Jó volt, remélem ma este is jó sokan megjelenünk, csak győzzük olvasni.
Én fenn vagyok. Mérgemben léptem be oda, mert akkor nagyon vacakolt az iwiw. De nem vagyok sem lelkes iwiwező, sem lelkes facebookozó. Egyszerűen ismerősgyüjtőnek tekintem.
Rájöttem, hogy egyetlen megbízható kapcsolattartási forma a mobiltelefon vagy a személyes találkozás. Az iwiwre - gondolom a facebookra is - sokan félévente egyszer lépnek fel, a bármilyen e-mailt sokan nagyon ritkán nézik, az sms-t ritkán nézik, a vezetékes telefont pedig nappal ritkán veszik fel. Azért írom ezeket mert általános iskolás osztálytalálkozót szervezek és ezek a tapasztalataim.
Szép Napot !
Kellemes szerdát !
További ajánlott fórumok:
- Nyíregyháza és környéke, akik itt laknak
- Akik Zalaegerszegen ill.a környékén laknak tudnátok Nekem bővebben írni róla, hogy milyen ott az élet?
- Tud valaki jó gasztroenteorológust Békéscsaba, Szeged vagy Orosháza környékén?
- Tud valaki egy jó nőgyógyászt(lehetőleg nőt) Békéscsaba/Gyula környékén?
- Ismertek jó csontkovácsot Fót és Békéscsaba környékén?
- Mozgássérültek akik Szegeden vagy környékén laknak beszélgessünk!