Békéscsaba és környéke. Akik itt laknak. (beszélgetés)
Az nagyon jó, gratulálok!
Én ma nagyon lusta vagyok. Nincs kedvem semmihez. Még biciklizni sem.
Szóval akkor amolyan "csináld magad!" mozgalom:D
Azt hiszem ez nálam nem működne:) Nekem kellenek szabályok:)(amit lehet szidni időnként:D)de egy olyan fogódzó, ami alapot ad.Mind igaz a kalóriákkal kapcsolatban! Én a 90 naposat csinálom. Nem számolgatom a kalóriákat, mert abba bele lehet őrülni (szerintem)Ez a szétválasztáson alapul. Eddig a 2 hónapom alatt lement 8kg. Nem túl gyors és nem is látványos, de tartható.Én sem vagyok híve a különböző csodabogyóknak, mert azok csak a pénztárcákat fogyasztják:D
Sziasztok!
Legyen kellemes mindenki számára a nap és az egész hét!
Editkém! Én a 90 napossal 22 kg-ot adtam le, de szedtem mellette a Reductil nevű kapszulát. Sajnos ezt betiltották, pedig nagyon jó volt. Sokan ezzel fogyóztunk. Még fórum is van itt a Reductillal kapcsolatban. Kitalálták, hogy erre meg arra nem jó és betiltották. Ha így vesszük mindenféle fogyi dolgot betilthatnának! No mindegy!
Az enyémen is vannak fokozatok. Amikor első alkalommal rápattantam a férjem a legnehezebb fokozatra tette. Én ezt nem tudtam és tekertem, mint állat. Mondom neki, hogy hű, ezt ilyen nehéz tekerni, mert akkor én ritkán fogok ráülni. Akkor vallotta be nevetve, hogy a legnehezebb fokozatra volt állítva. Azóta nem tudom, hogy hányas fokozaton vagyok éppen, de ez sokkal könnyebb. De 10 percnél többet nem bírtam, így is úgy szállok le róla, hogy kezem, lábam remeg. A kispárna nem rossz ötlet, ha bár nekem "saját" kispárnám van a fenekemen, de mégis töri.
Holnaptól én is teljes gőzzel fogyózok. Most még bort is iszok képzeld el! Nem szoktam inni mostanában, de most valahogy megkívántam a sonkára.
Én is próbáltam már többféle diétát, de nekem a 90 napos most úgy néz ki, bejön. Átlagosan havi -4kg
Jót nevettem, amikor olvastam, hogy mire is akartad használni a szobabicajt:D
A tiéden nem lehet állítani a nehézségi fokot? Az 1. fokozat teljesen olyan, mintha kintivel kerekeznék, a 9. meg a hegymenet:D
Ha töri, kispárna kell:D Nekem is! Én 1 órát szoktam hajtani, ez kb. 18 km-t jelent
Egyébként minden elismerésem, hogy azt a kaját eszed!
Most nekem is volt bűnözés rendesen:( Na de majd holnaptól ismét teljes gőzzel!
Így igaz.
Most aztán írtam bőven mindenkinek!
Editkém! Ez a Gastroyalos kaja valami förtelem. Ez szerintem azért fogyaszt, mert nem bírjuk sokszor megenni. Én először az ABC 32-t ettem 1 napig, mert k... drága. Ezt eszi Mariann is a Padödöből. Aztán áttértem az ABC 12-re, majd az ABC 11-re. Most egy ideje ezt eszem. A löttyöt már én csinálom meg magamnak. Kétféle teát szoktam csinálni. Eddig 6 kg ment le, de persze lehet, hogy most a 2 nap alatt felment. Mert fel olyan hamar felmegy, de le...!
Meg kell szenvedni vele. Én is tekertem a szobakerékpáron, mert már másfél éve megvan és annak idején annyira akartam, hogy legyen, közben meg alíg ültem fel rá. A férjem már mondja is néha, hogy porfogó, meg néha ruhákat akartunk rá száradni. De most, hogy ismét fogyóra fogtam magam újra használom. Persze nem hosszú ideig, mert nagyon kifulladok, nekem 10 perc dosztig elég rajta lenni, a fenekem is töri nagyon.
Hát megpróbálok azért mindent, hogy kevesebb legyek. Ez már a harmadik nagyobb fogyókúrám. Előtte kétszer is sikerült leadnom, de sajna elengedtem magam és visszajött. Most nagy elhatározásban vagyok, hogy nem engedem egykönnyen vissza. De majd meglátjuk! A vak is ezt mondta! Sok sikert Neked is a fogyózáshoz!
Szia Dórám!
Észrevettem, hogy már otthon vagy. A 16 órásit felvettem, de 19-es már fel volt véve, mire hozzád érkeztem. Örülök, hogy jól telt el Nektek is az ünnep. Puszika
Szia Timcsy! Örülök, hogy szerencsésen hazaérkeztetek. A TV-ben mutattak egy nagy balesetet. Gondoltam Rátok, hogy Ti is arrafelé mentek vissza. Holnap kezdődnek a dolgos hétköznapok. Kár, hogy május 1-e hétvégére esik, ilyenkor olyan pipa voltam, amikor még dolgoztam.
Szép estét Nektek!
Szia Péter! Örülök, hogy Te is benéztél. Mi nemcsak akkor beszélgetünk ám, ha kérdez valaki valamit felénk, hanem egyébként is. Mondjuk én egyébként is locsi-fecsi vagyok a fórumokon.
Akkor Tőled kérdezni fogok sok mindent készülj fel rá, de nem ma, ma ünnep van és békén hagylak!
Kellemes estét és majd jó éjszakát kívánok Neked is.
Szia Józsikám! Köszi, hogy benéztél ezzel úgy veszem, mintha meglocsoltál volna és nem fogok elhervadni. (Az más kérdés, hogy már elvagyok!)
Egyébként hárman locsoltak meg. Ébredéskor a férjem egy kis versikével, egy másik fórumon leírtam, hogy mit mondott, de itt nem merem. És kutyasétáltatás közben 2 fickó, akik a férjemnek az ismerősei, de nekem is úgy tűnt, mintha már láttam volna őket. Azt hiszem a házunk szigetelésén dolgoztak annak idején.
Most jöttünk fel megint kutyákat sétáltattunk. Ők is állandóan locsolni akarnak (pisi).
Kellemes estét kívánok Nektek!
Sziasztok!
Hát véget ért az idei húsvét is. Nálam csak ketten voltak (a mester és a fia), ezért a nagy készülődés. Persze, a locsolásból kaptam bőven, főleg a vízből, mert az uncsikáim spriccelővel locsoltak. Anyósomnál volt a családi összejövetel. Rengeteg kaja megmaradt, de hiába mondjuk anyósomnak, hogy nem kell annyi.
Remélem, mindenkinek kellemesen telt az ünnep.
Jó éjszakát, szép álmokat mindenkinek.
Szép Estét !
Voltam Békés megyében, de ma visszatértem Szegedre.
Szia! :)
Kérlek szépen, irigyellek a sikeres fogyókúrádért.
Ezek szerint ez nem csak női téma. Hiszen arról van szó, hogy az ember visszafiatalodna, könnyabben mozogna. Jól mondom? Nincs hozzá akaraterőm, pedig rámférne. 122 kg-ról legalább 110-re lemenni... Nem is merek kisebb számot írni. Egyszer egy betegség miatt lementem 99 kilósra (akkor 105 kilóról), de nagyon gyengének éreztem magam. 100 fölött már minden oké volt.
Hogyan kell eredményesen fogyni?
Gondolom, ezt a Hoxán már a nők agyontárgyalták, de én még ennek nem néztem utána.
További ajánlott fórumok:
- Nyíregyháza és környéke, akik itt laknak
- Akik Zalaegerszegen ill.a környékén laknak tudnátok Nekem bővebben írni róla, hogy milyen ott az élet?
- Tud valaki jó gasztroenteorológust Békéscsaba, Szeged vagy Orosháza környékén?
- Tud valaki egy jó nőgyógyászt(lehetőleg nőt) Békéscsaba/Gyula környékén?
- Ismertek jó csontkovácsot Fót és Békéscsaba környékén?
- Mozgássérültek akik Szegeden vagy környékén laknak beszélgessünk!