Békéscsaba és környéke. Akik itt laknak. (beszélgetés)
Kettős-Körös III. fokú árvízvédelem az az éstéről-reggelre 9 cm növekedés nem nagyon bíztató.
Köröstarcsánál 11 cm. :-((
Szasztok!
Remélem mindenkinek jól telik a hétvégéje.
Nagyon meglepődtem mikor küldtem a jeleket,hogy Verácska törölte magát a Hoxáról,bizom benne véletlen csak.
Marcsikám sok boldog szülinapot Laurának:-))
Józsikám azt a vízállát vissza kellene nyomni:-)) nem lehetne:-))
Jó munkát kívánok neked *** ) ***
Sziasztok!
Legyen szép napotok.
Luca babának sok asok puszit küldök és nagyon sok boldogságot és vidám gyermekkort kívánok születésnapja alkalmából.
Sziasztok!
Jól elfáradtam. Reggel óta pörgök, délelőtt főztem, kicsit takarítgattam, ebéd után Lucát letettem aludni, addig készültem a vendégek fogadására. Lufit fújtunk (50-et), sütöttem még egy sósat. Uzsi után vendégség, torta, gyertya, tűzijáték, minden, ami kell. Jól sikerült, Luca mindennek örült.
Jó éjszakát mindenkinek!
Most látom, hogy vannak ünneplők.
Gratulálok mindegyiknek! Jó egészséget, sok boldogságot kívánok!
Sziasztok!
Mindenkinek nagyon jó hétvégét kívánok,Mártikám én is hasznossan tőltöttem a hétvégét,de mostmár csak pihenek.
Remélem te is azt csinálod és nem a házimunkát folytatod.
Marcsika hol vagy?
Sziasztok!
Délelőtt mostam, takarítottam ,főztünk itt volt Rebekám nem rég ment haza.
Sziasztok!!
Gratulálok Marietta!!:)
Január 2-án volt 7 éve,hogy mi is együtt vagyunk Ferivel:)
Verácska,érthető,hogy Luca lefoglal:) Olyan kis drága. Már kész nagylány!♥♥♥
Köszönöm Mártika! Igen,gyönyörű kis hurka-gyurka:)) Állandóan eszik. Lassan a 120 g is kevés lesz Neki..
Marcsika,azért még maradjon pici:)) De tényleg hamar megnőnek. Ferkó is nemrég született,most meg már elveri a nagyapját malomban:))
Sziasztok!
Kellemesen eltöltött hétvégét kívánok mindenkinek.
Remélem.Igaz jutalékos rendszerben fizetnek,de azt mondták,hogy a 80-160ezerig lehet keresni,de a 70-80ezer az szinte fix.MInden esetre jól hangzik,úgy vagyok vele,hogy megpróbálom (ha felvesznek)nagyon nincs mit veszítenem,max pár ezer forintot,azt meg csak kibírom valahogy.Szerencsére a nagyszüleim megengedték,hogy ott lakjak náluk,amég dolgozok,ami nagyon nagy segítség lesz,lenne.
De majd kiderül minden a jövőhéten.
Már készülődök,mert holnap 8.15-re itthon lesz az én Drágám,már nagyon várom!!!
Szóval elköszönök tőletek,majd csak jövőhéten jövök,csak haza még azt sem tudom mikor.
További szép estét és kellemes hétvégét kívánok Nektek!!!!
Ügyes leszel és te leszel a befutó.:-))
Szorítok
Sziasztok!
Nem olyan régen hívtak,hogy hétfőn mehetek a tanfolyamra.Mostmár csak az kell,hogy a vizsgán megfeleljek és engem válasszanak.
Sziasztok!
Szép, csendes téli napunk van, legalábbis itt nálunk. Igaz a szél fúj, így ki sem dugom az orrom.
Kívánok mindenkinek nagyon kellemes napot, és jó étvágyat az ebédhez.
Sziasztok!
Marcsikám nem vagy egyedül már én is szeretnék egy újabb kis unokát, mert már a 7 nagy nem lehet már dédelgetni őket, igaz viszont jókat tudunk beszélgetni és úgy örülők, mert Rebekámnak én vagyok a bizalmasa, igaz anyukájával is sok mindent megbeszél, de mondja nagyika te sokkal megértőbb vagy, igen a nagyik már csak ilyenek.
Itt esik a hó már oda van.
Verácskám használj is ki minden percet Lucával.
Zsuzsikám gyönyörű baba a kis Zsuzsika.
Fecóka visszaszokott az oviba?
Szilvikém szorítok neked.
Jó reggelt mindenkinek!
Irigykedek, hogy nekem nem lehet ilyen pici csöpségem, akit úgy tudnék imádni!
Örülök, hogy Verácskáék jól vannak és Luca baba dumcsizik és hamarosan 2 éves lesz. Tényleg hogy szalad az idő? Majd meglátjátok kis Zsuzsika is hipp-hopp "nagylány" lesz. És Ő is elkezd beszélni, szaladni, stb. De jó is!
Mindenkit puszilok!
Imádnivalóak is ezek a csöpségek. Az unokáim is mondanak néha olyat, hogy csak ámulunk és bámulunk. A múltkor Bádykám telefonban mondott valamit, de nem értettem, és míg gondolkodtam rajta, hallgattam. Erre megszólal: - Mi van mama, nem tudsz beszélni? Tündérek!
Verácska, élvezd is ki a vele eltöltött minden percet, mert nagyon gyorsan felnőnek.
Sziasztok!
Itt vagyok én, csak keveset. Sokszor nem írok semmit, mert csak köszönnék. Sok mindent mondanék, de sem energiám, sem időm. Luca leköti minden percemet, és ezt nagyon élvezem. Van, hogy csak akkor kapcsolom be a gépet, amikor letettem aludni délben, de sokszor olyankor sincs időm, vár a lakás. Amúgy jól vagyunk, bár Luca kicsit "szörcsög". Nem folyik az orra, nem köhög, jókedvű (nagyon is!), csak mintha néha el lenne dugulva az orra. Remélem, nem lesz emmi komoly, mert hétvégén buli ezerrel. :-D El se hiszem, hogy már 2 éves lesz. Egyszerűen nem bírok betelni vele. És amiket mostanában művel... Pl. ma este. Én fürödtem, ő bejött a fürdőszobába, a számológép a fülén volt, és "telefonált". "Halló! Szia! helló! tata, hol voltál? Autóval mentél, Tata? Ne köhögjél Tata! Jó étvágyat! Na helló!" Nem tudtam, nevessek, vagy sírjak! Mi van??????????? Most született! És már így beszél, mondatokat használ, kérdez, múlt időbe tesz, felszólít... Nem lehet!
Szóval telik az idő. Én hétfőtől szabin leszek, még nem tiszta, meddig, 3 hónapig biztos. Azt az időt még kihasználom Lucával, bár ő majd megy beszokni.
Na, ennyit rólam.
Szilva, remélem, felvesznek!
Puszilok mindenkit!
Marcsikám, Laci sem díjazza a számítógépezésemet, mert minden gépet lefoglalok, teleteszek képpel, és alig működnek, és ő nem fér hozzájuk. Most azért vett magának egy laptopot, ami számomra tabu lesz.
Marietta, én is szívből gratulálok nektek.
Szilvike, neked pedig továbbra is drukkolok.
Pihentető szép álmokat kívánok mindenkinek, jó éjszakát!
Sziasztok!
Most jöttem haza, jó hideg van kint.
Brüü:-((
Remélem már nem akar esni semmi nemű csapadék, már nyagyon unom:-((
Sziasztok!
Nem olyan régen értem haza,Csabáról.Majd pénteken kell hívniuk,hogy hétfőn és kedden mehetek-e a tanfolyamra,ami szükséges a munkához,de még akkor sem lesz biztos,hogy felvesznek.Elég sokan voltunk,akik jelentkeztünk a munkára,de reménykedek,hogy én leszek az egyik szerencsés,mert 4 vagy 5főt veszek fel.
További szép estét és jó éjszakát kívánok Nektek!!!
Köszönöm szépen Marcsika a jó kívánságot, anyukáék is nagyon boldogok.
Az esküvőt 2011.június-júliusra tervezzük.Akkor fog végezni az egyetemen Tamás.
További ajánlott fórumok:
- Nyíregyháza és környéke, akik itt laknak
- Akik Zalaegerszegen ill.a környékén laknak tudnátok Nekem bővebben írni róla, hogy milyen ott az élet?
- Tud valaki jó gasztroenteorológust Békéscsaba, Szeged vagy Orosháza környékén?
- Tud valaki egy jó nőgyógyászt(lehetőleg nőt) Békéscsaba/Gyula környékén?
- Ismertek jó csontkovácsot Fót és Békéscsaba környékén?
- Mozgássérültek akik Szegeden vagy környékén laknak beszélgessünk!