Békéscsaba és környéke. Akik itt laknak. (beszélgetés)
Nem annyira gyors a válasz, de én sem tudtam belépni.
Szép álmokat mindenkinek.
Sziasztok!
Mától újra itt leszek.
Kicsit megkésve,de Boldog Új Évet Kívánok Nektek(mégegyszer)!!!
Most épp várom a Drágámat msn-re,elvitte magával a számítógépet,ami végre meglett csinálva:O)így mostmár nem kell telefonra költeni,egy hónap alatt majdnem elmet 6000ft arra,hogy beszéljünk.
A szilveszterünk elég mozgalmasra sikeredett,nem úgy,ahogy szerettünk volna,de majd idén jobb lesz.
További szép estét!!!
Marcsikám, nem tudom mitől lehet, de az én lábaim is bedagadnak, lehet, hogy a sok gép előtti üléstől. De nekem a szívem is szokott szorítani. Persze +súly az rajtam is van:-(
Majdcsak rászánom magam egy alapos kivizsgálásra, amíg nem lesz késő:-)
Nálunk most megy le a nap, olyan szép rózsaszín felhőcsíkok vannak az égen.
Legyen pihentető szép estétek.
Sziasztok mindenki!
Én örülök a hónak, de a latyakot nem szeretem. Picúr nagyon imád a hóban mászkálni, alíg látszott ki belőle, ahol megmaradt nagyobbnak a hó.
Megebédeltünk. Ma délelőtt nem is ültem gép előtt, mert csak a főzéssel foglalkoztam. Azt mondta a férjem, hogy egész délután itt lehetek. Majd meglátom, hogy mi lesz belőle.
Képzeljétek el, hogy mostanában estére bedagad a bokám, de akkorra, hogy már megijedtem. Ma bevettem egy vízhajtót, jártam a klotyóra állandóan pisilni. Holnap megint kezdem a fogyókúrát, mert iszonyatosan meghíztam és lehet, hogy nem bírnak a lábaim.
Sziasztok!
Mi már jó behavazódtunk.
Jó pihenést délutánra.
Sziasztok!
Úgy látom, mindenki havat lapátol:-DDD
Nálunk nemsok esett, de nagyon erős, hideg szél fúj.
Legyen nagyon szép és örömteli a vasárnapotok.
Sziasztok!
Délután újévet köszöntöttünk a nővéreméknél és a fiaméknál. Drága tündérkéim nem voltak hajlandóak boldog újévet kívánni, csak karácsonyt. Most ilyenük volt:-DDDD Azért jól lefárasztottak megint:-)
Sok mindent mesélt a fiam, és nagyon szép helyeken jártak. Örülök, hogy ilyen messzire eljutott.
Itt már esik a hó, és a szél is viharosan fúj. Már igazán nem hiányzik nekem, de még el kell viselnünk egy pár hónapig.
Nyugodt pihenést, jó éjszakát, szép álmokat kívánok mindenkinek.
Sziasztok!
Dóri! Örülök, hogy ismét itthon van a fiad. Biztos nagyon jól érezték magukat és sokat mesélnek.
Nekem még ma sem kellett főznöm, viszont holnap már kell.
Olyan hamar sötét lett. Be van borulva nagyon.
Szép estét mindenkinek!
Sziasztok!
Örülök,hogy szerencsésen megérkezett a fiad Dórika!
Mártika,egészségetekre:)
Mi még csak most kezdjük sinálni az ebédet,igaz,hogy fél óra alatt kész van,sült csirkecomb lesz rizzsel.
Sziasztok!
Még mindenki pihen a szilveszteri buli után.
Mi most ebédeltünk, majd megyek mosogatni, felmosni.
Dórikám örülök, hogy szerencsésen haza ért a fiad.
Szervusztok!
Ismét alszik a fórum...
Itt kissé nyirkos az idő, fúj a szél, és néha süt a nap is. Na, megvolt az időjárásjelentés.
Nálatok milyen az idő?
Nagyon kellemes, örömteli időtöltést kívánok a hétvégére.
Pontosan megérkezett a busz, már itthon is vagyunk. Hullafáradt a fiam, alig aludt pár órát a hosszú úton, de szerencsére minden rendben van/volt. Mesélni majd holnap fog.
(Szörnyű volt látni a hajléktalanokat az aluljáróban aludni, nagyon tudom sajnálni őket.)
Jó éjszakát, szép álmokat mindenkinek.
Sziasztok!
Megyünk feküdni, mindenkinek jó éjszakát kívánok!
Sziasztok!
Ma nekem se kellett főzni, még holnap se, én is aludtam délután.
Hello! Hol vagytok? Nagyon elfáradtatok úgy látom a szilveszteri bulizásban. Én nemrég keltem fel, aludtam egy kicsit. A fiam SMS-ezett, hogy már fenn van a buszon, úgyhogy 2 óra múlva megyünk elé a pályaudvarra. Nem is igaz, milyen gyorsan eltelt ez a 3 hét. Biztosan sokat fog mesélni, sok mindent látott, élt át.
Marcsikám, korábban kérted, hogy tegyek fel képeket, amit a fiam készített Bangkokban. Nem felejtettem el, de olyan kicsiket küldött e-mailben, hogy élvezhetetlenek. Biztosan készített egy rakással, majd válogatok belőlük, és abból teszek fel.
Legyen mindenkinek nagyon szép az estéje.
Sziasztok, jó reggelt!
Én a végén reggel hatkor feküdtem le, már készítettem az új képeket, amiket nektek fogok küldeni.
Örülök, hogy mindenki jól van, kellemesen átvészeltük a szilvesztert.
Most a tévében Strauss keringőt játszanak, de jó lenne táncolni egyet rá:-)))))
Legyen nagyon szép és pihentető az új év első napja. Puszi mindenkinek!
Jó reggelt kívánok (majd nem délben!) mindenkinek!
Bár már 10 óra óta fent vagyunk, mert Picúrt le kellett vinni. Sajnos nagyon rossz, esős lett az idő és ilyen lesz egésznap. Ki sem mozdulok ma.
Verácska! Te mondod, hogy öregszel? Akkor mit szóljak én, el sem hiszem, hogy az idén leszek 60 éves. Szinte hihetetlen, mennyire rohan az idő!
Főzni ma nem kell, így ma tartunk egy igazi lusti napot!
Örülök, hogy mindenki jól van és ki is aludta magát. Délután mi is le fogunk pihenni, azaz én a fiúkkal, mert ők mindennap.
További szép napot kívánok az esős idő ellenére!
Jó reggelt! :-) Boldog új évet!!! 2010! Úristen! Öregszem...
Mi gyors koccintás után fél 1-kor bújtunk ágyba, szerintem kb. fél perc múlva el is aludtam. Luca fél 11-kor tért nyugovóra. Neki se sok kellett. :-) 10-ig aludtunk. Valahogy majd vissza kell rázódni a rendes kerékvágásba.
Jó reggelt Mindenkinek!
Mi fél 2-ig bírtuk. Zsuzsika jó baba volt és hagyott minket aludni. Nem is érzem magam fáradtnak:)
Verácska mi is jól éreztük magunkat itthon:)
BÚÉK!!
Jó reggelt szép napot kívánok az eső ellenére is.
Mi az éjjel 2 óráig bírtuk, de én már 5.30 fönt voltam, most kezdek megint álmos lenni, majd ebéd után lefekszem kicsit.
Én lefeküdtem 7-kor, nemrég ébredtem. Most a kettesen megy jó vidám műsor, azt érdemes nézni.
Jó szórakozást mindenkinek!
Örömötök sok, bánatotok semmi,
Segítsen az Isten boldognak lenni!
Legyetek mindig vidámak
Örüljetek minden szépnek,
Mi így kívánunk nektek
BOLDOG ÚJ ÉVET! Kivánunk.....minden jót...!
Én már nem is sajnálom, Zsuzsi! Jó itthon! Jól teleettük magunkat, Luca még ébren, most bambulunk. Szerintem megvárjuk az éjfélt, kicsit pezsgőzünk még. De nem biztos.
Mindenkinek BÚÉK!!!
Mindenkinek jó szórakozást kívánok.
BÚÉK!!!
További ajánlott fórumok:
- Nyíregyháza és környéke, akik itt laknak
- Akik Zalaegerszegen ill.a környékén laknak tudnátok Nekem bővebben írni róla, hogy milyen ott az élet?
- Tud valaki jó gasztroenteorológust Békéscsaba, Szeged vagy Orosháza környékén?
- Tud valaki egy jó nőgyógyászt(lehetőleg nőt) Békéscsaba/Gyula környékén?
- Ismertek jó csontkovácsot Fót és Békéscsaba környékén?
- Mozgássérültek akik Szegeden vagy környékén laknak beszélgessünk!