Békéscsaba és környéke. Akik itt laknak. (beszélgetés)
Szia/Sziasztok!
Ha rám gondoltál,hogy csak ritkán nézek be az azért van,mert nem vagyok itthon,hogy Párom haza jött az ünnepekre és a gépe még rossz,így nincs net csak itthon.De 3.megy vissza,aztán sűrűbben leszek megint.
Most is csak haza jöttünk,mert sütni akartam,Ő meg ment az egyik barátjához.
Amúgy jól vagyunk nagyon!!!
Nem hivatalosan menyasszony vagyok:O)(Csak,azért nem hivatalsos,mert még nincs gyűrűnk és még nem jelentettük be,"csak" megkérte a kezemet,és persze én igent mondtam.)
További szép délutánt kívánok Nektek!!!
Drága Tyka!
Együtt érzek veled, hisz tudom milyen sokat jelent neked Dávidka. Próbáld magad lefoglalni valamivel, és gondolj arra, hogy nemsokára ismét veled lehet.
Sziasztok!
Ma haza vitte Apa Dávidkát nagyon szomorú vagyok.
Reggel nem volt nettünk több mint 1 órán keresztül.
Sziasztok!
Itt hideg van, de süt a nap. Már ki is teregettem, remélem ez az adag is megszárad.
Lacinak megjött a karácsonyi ajándéka, vett magának egy laptopot. Ennek én is örülök, mert ha elmegyünk üdülni, akkor el tudjuk vinni, és tudok hoxázni a szobából:-))))
Bár már teljesen ki van akadva tőlem, mert minden gépet kisajátítok.
Mindenkinek nagyon szép keddi napot kívánok.
Marcsikám ilyenkor ünnepek környékén mindig ez van.
Ma volt Rebekám jött kicsit Dávidkához, sajnos holnap már viszi haza Jancsi, most én nem megyek.
Mindenkinek jó éjszakát szép álmokat kívánok.
Én is pont ezt kerestem:-)
Megszáradtak a ruháim. Holnapra még mosok egy adaggal, hogy reggel korán ki tudjam teregetni. Estére már megint esőt ígérnek. Mióta Lacinak megszűnt a munkahelye, a munkásruháit is itthon kell mosni, így megnövekedett a szennyeshalom.
Bizony Marcsikám, jó lenne a többiekről is hallani valamit. Remélem, mindenki jól van. Zsuzsikáék most biztosan nagyon elfoglaltak. Úgy örülök, hogy előbb született meg a pici, így a karácsonyt együtt töltötték, és nem a kórházban.
Pár nap, és az én fiacskám is jön haza a messzi távolból. Biztosan nagy élmény volt számára egy teljesen más kultúrát látni. De jó neki, hogy ilyen távolra eljutott.
Mindenkinek jó éjszakát, szép álmokat kívánok.
Dórikám! Olyan pangás van a fórumon, hogy már alíg találtam meg a fórumot. Nem ír be senki.
Nem tudom Marietta megint hová lett? Vagy elmentek valamerre szabadságra - lehet.
Tyka is nagyon keveset ír. A többiek is még Szilvike szokott néha. Vagy mindenki nagyon készülődik az évvégére.
Ha Te Dórikám nem lennél azt hiszem annyi lenne ennek a fórumnak is!
A szilvesztert mi is itthon töltjük, főleg a kutyák miatt, és persze a betörők miatt is. A szomszédok mondták, hogy amíg vásárolni voltunk, megszólalt a riasztónk, de szerencsére nem volt hivatlan látogató.
Én töltöttkáposztát és kocsonyát gondoltam szilveszterre, ezek kitartanak pár napig, hogy ne keljen főznöm.
Örömteli szép délután kívánok!
Sziasztok mindenki!
Nálunk is süt a nap Dórika! Olyan szép tavaszias az idő. Szinte hihetetlen, hogy az év vége közeleg. Lehet, hogy lesz ennek még böjtje, majd még februárban - márciusban tél lesz. Ki tudja?
Még ma sem kellett főznöm, de holnap már igen.
Sokat kínlódok a billentyűzettel, mert kihagyja az e és d betűket, pedig már ki is van pucolva. Most a férjem a másik billentyűzetet tisztítja és majd kicseréljük arra. Az fehér, ez fekete, Palinak jobb a fehér az mondja, mert jobban látja éjszaka, amikor a domikat veszi fel.
Ma éjjel nem kellett miatta felkelni, viszont Picúr ébresztett bnnünket 5 óra környékén. Pali levitte, én bekapcsoltam a gépet. Sok 1 pontos volt, de nekem való persze nem, így aztán kivártam. Majd visszafeküdtem és 1/2 10-kor ébredtem újra. Végre aludtam egy jót.
Most mosok és azt tervezzük, hogy mit főzzünk szilveszterre és új évre. El is döntöttük. Szilveszterkor lesz aszpikos sonkatekercs, zöldborsós majonézes saláta és malachúst sütünk. Új évre lencselevest főzök, füstölttel. Hát ennyi!
Szilveszterkor a gép közelében leszünk, közben a férjem kapcsolgatja majd a TV-t, mert azt szokta.
Jó annak, aki bulizni fog! A szökőkútnál lesz szilveszteri buli, de nem szoktunk lemenni Picúr miatt, mert nem akarjuk egyedül hagyni a robbantgatások miatt.
Kellemes és szép napot kívánok mindenkinek!
Sziasztok!
Legyen ez a hét a vidámsági jó kedvé.
Sziasztok!
Nagyon el vagytok havazva, pedig hét ágra süt a nap, legalábbis nálunk.
Remélem, mindenki jól van, nem beteg senki.
Az év utolsó hetére kívánok mindenkinek nagyon szép és kellemes napokat.
Szia! Mi elég sok filmet néztünk, igaz volt amit láttunk, de jó volt így kikapcsolódni, ritkán nézünk együtt filmet:-)
Ma pl. a Koppányi aga testamentumát néztük meg, kb. századszorra, de ez nagyon tetszik.
Szilveszterkor biztosan nem lesznek jók, akkor majd játszunk itt a gépen.
Jó éjt!
Jó éjszakát mindenkinek!
Van valaki, aki holnap dolgozik? Szerintem ilyenkor mindenki szabadságon van.
Szia Dóri!
Hát én nem is bánom, hogy elmúlt. Nekünk nagyon unalmas volt és egyhangú. A TV-ben is csak ismétlések voltak. Kitalálhatnának már valami új filmeket vetíteni.
Sziasztok!
Hát elmúlt az idei karácsony is. Egy hét, és itt van az új év...
Nálunk ma egészen jó idő volt, bentről úgy nézett ki, mintha tavasz lenne. Nem is vágyom a hóra már...
Mindenkinek nyugodt, békés jó éjszakát, szép álmokat kívánok.
Sziasztok!
Boldog névnapot a Jánosoknak!
További szép vasárnap délutánt!:O)
Sziasztok!
Nálunk nem esik, talán még a nap is ki fog sütni, olyan tavaszias az idő.
Tyka: Jánosnak kívánok minden jót, jó egészséget és sok boldogságot születés- és névnapja alkalmából.
Nagyon szép és kellemesen eltöltött vasárnapot kívánok mindenkinek.
Sziasztok! Az eső ellenére kívánok kellemes vasárnapot mindenkinek!
Tyka! Jancsinak sok boldogságot mégegyszer!
Puszi Nektek!
Sziasztok!
Szép napot mindenkinek.
Dórikám szép napotok volt akkor tegnap.
Szerintem is nincs ideje Zsuzsinak.
Sziasztok!
A fiaméknál ebédeltünk, és egész délután náluk voltunk, így kiunokáztam magam, szerencsére már jobban vagyok.
Remélem mindenki jól van, és kellemesen telt a mai nap.
Legyen szép és nyugodalmas az estétek, jó éjszakát!
Sziasztok! Szép, napsütéses napot mindenkinek, mint amilyen van is nálunk!
Verácska! Luca babának hogy tetszett a karácsony?
Most már nagyobb jobban fel tudja fogni, hogy mi zajlik körülötte, mint tavaly.
Nem tudom tudja-e valaki, hogy mi van Zsuzsiékkal? Már olyan régen nem jelentkezett, remélem jól vannak, csak nincs ideje idenézni.
Dórikám! Sajnálom, hogy nem úgy sikerült, ahogy elterveztétek.
Tegnap este úgy zengett, villámlott, hogy kikapcsoltam a gépet és én is mentem aludni. Olyan korán lefeküdtünk. Így is mire én ágyba kerültem a fiúk már aludtak.
Sziasztok!
Szép napot kívánok.
Nálunk is dörgött, először azt hittük, hogy petárdáznak. Viszont már ígérik a hidegfrontot, és a minuszokat. Nagyon bolond lett az időjárás.
Sajnos, nekem eddig nem telt valami jól az ünnep: betegség, nemsikerült halászlé, elmaradt családi összejövetel, és még sok egyéb apró dolgok. Ez van, majd jövőre jobb lesz.
Kívánok mindenkinek nyugodalmas, békés jó éjszakát, csodás álmokat.
Majd hó helyett jégeső.:-(
De legalább nem kell fűteni, és ez is valami.
Szép álmokat mindenkinek.
További ajánlott fórumok:
- Nyíregyháza és környéke, akik itt laknak
- Akik Zalaegerszegen ill.a környékén laknak tudnátok Nekem bővebben írni róla, hogy milyen ott az élet?
- Tud valaki jó gasztroenteorológust Békéscsaba, Szeged vagy Orosháza környékén?
- Tud valaki egy jó nőgyógyászt(lehetőleg nőt) Békéscsaba/Gyula környékén?
- Ismertek jó csontkovácsot Fót és Békéscsaba környékén?
- Mozgássérültek akik Szegeden vagy környékén laknak beszélgessünk!