Békéscsaba és környéke. Akik itt laknak. (beszélgetés)
Szia Józsi! Hát igen, én nagyüzemben dominózok. Kapok is érte eleget, mert éjjel a férjem szokta felvenni. Aztán van, hog megharagszik és nem húzza fel direkt az órát. Ilyenkor én félálomban alszom és mindig az órát lesem. Így volt ez tegnap is, amikor 1/2 1-kor ébredtem. Láttam, hogy 1-kor lesz, ezért fél órát kuksoltam az órát, hogy mikor lesz már 1 óra.
Duplát megveszik, de csak nappal. Tehát ilyenkor érdemes feltenni, mert az reggelre lesz 1 pontos és akkor veszik. Én is sokszor veszek duplát. Ha olyan ajándék van, hogy minden...+1 pontot ér, akkor érdemes duplát vásárolni.
Szép estét kívánok!
Szia Marcsika és egyebek!
Ilyet ne mondjak ugye?
Szóval szeretettel üdvözlök MINDENKIT!
Én nem űzöm olyan elszántan a dominót mint Te, így elég gyeszorán állok. Elvből minél többet szeretnék lerakni, bár lehet, hogy azzal lehet a legjobban járni, ha eladogatja az ember. Szerintem mind elkél. "Duplát" meg nem érdemes aukcióra tenni szerintem, mert azt ki veszi meg?
Jó éjszakát Nektek!
Már nagyon várom a találkozót!!:) Tudom,egy kicsit odébb van még.
Nekem már olyan találkozási hiányom van! Ti hogy vagytok ezzel a kérdéssel?
Pedig ráérünk még, hogy jobb idő legyen.
Sziasztok!
Ma nem igazán örülök a nap sütésnek.
Sziasztok mindenki! Szép napot, mint amilyen van!
Józsikám! Az előbb megvettem a domidat, igaz 3 pontos volt.
Sziasztok! Most látom, hozzátok ma még nem is néztem be. Rosszpont nekem...
Süt a napocska nálunk, de hideg van. Persze azért vagyunk felháborodva, mert már elszoktunk az ilyen időtől. Gyerekkoromban Erzsébet napra általában leesett, és csak februárban kezdett olvadni. Így visszagondolva, nagyon jó volt. Én most (nem tudom miért), de nagyon örülök ennek az időnek. Igaz, messzire nem járok, csak a postaládáig, így könnyű nekem ablakon keresztül csodálni. A gázszámlát átutalással fizetjük, így nemigen nézem, hogy mennyi az annyi.
Mindenkinek nagyon szép keddi délutánt, és jó étvágyat kívánok az ebédhez.
Sziasztok!
Nálunk süt a nap:o)örülök,habár a néphagyomány szerint,így hosszú telünk lesz.
További szép napot!!!
Szép jó reggelt mindenkinek!:)Látom volt aki korábban kelt:))
Remélem ma is szép időnk lesz,itt már kezd sütni a napocska:)Szerintem ha felkel Niki cicám és eszünk,utána kiviszem sétálni.
Mindenkinek kívánok szép napot!:)
Jó reggelt Mindenkinek!
Igen,Fecó élvezi:) Én kevésbé,amikor olvad..
Igazából sok időm nincs itt ülni,ezért választanom kell,hogy vagy naplót írok,vagy a fórumra:) Igaz,hogy aludt Zsuzsika,de leragadtam a tv előtt,mert ment a Jóbarátok:)
De gondolom idővel alakulnak a dolgok. :)
Igen,nem egyszerű,de megoldjuk.
De kár:( bizti rossz érzés,pláne ha az a pénz bevolt tervezve.
A naplóddal mi lett?? 2napja nem írtál:P
Zsuzsika is alszik,ki tudja meddig...
Ferinek nem jött össze egy munka,ma derült ki.
Pedig 2-3 hónapos munka lett volna. Teljes lakásfelújítás..
Bevallom,egy kicsit el is keseredtem.
Jöjjön már a tavasz! Akkor munka is van és a kedvünk is jobb:))
Egész jó idő van itt is:)
Most értünk haza az oviból, meg egy kicsit játszott még lent Ferkó.
Tényleg,lehet,hogy kérdeztem már,de Ti merre laktok? Tőlünk mennyi gyalog kb? És mennyi tőletek a szökőkút?
Jó kis kérdéseim vannak:-)))
Sziasztok!
Nálunk is süt a nap és olvad is.
Aki még nem ebédelt,annak jó étvágyat kívánok!!
További szép napot!!!
:)Dejó nektek
Én most még nem indulok semerre mert alszik a lelkem,de ha felkel,eszünk és nem esik a hó,akkor tutira kiviszem mostmár:)))
Kár hogy nem laktok a közelemben:((
Nem adatjuk be,február 17-én megyünk az első oltásra:)
Én ma nem panaszkodom a bezártságra,mert nemsokára megyünk Zsuzsikával Ferkóért,Feri elment munka ügyben..
Oksi ,mindenképp megírom:)
Nektek is közeledi az első oltás:)A rotát ti se adatjátok be ugye?úgy emlékszem mintha ezt írtad volna.
Küldhetnétek erre is napocskát hogy olvadjon el minden hó és csak meleg legyen:)Morbid kívánság mi?:DD De már én is unom ezt a bezárkózottságot.
További ajánlott fórumok:
- Nyíregyháza és környéke, akik itt laknak
- Akik Zalaegerszegen ill.a környékén laknak tudnátok Nekem bővebben írni róla, hogy milyen ott az élet?
- Tud valaki jó gasztroenteorológust Békéscsaba, Szeged vagy Orosháza környékén?
- Tud valaki egy jó nőgyógyászt(lehetőleg nőt) Békéscsaba/Gyula környékén?
- Ismertek jó csontkovácsot Fót és Békéscsaba környékén?
- Mozgássérültek akik Szegeden vagy környékén laknak beszélgessünk!