Békéscsaba és környéke. Akik itt laknak. (beszélgetés)
Nálunk nem... :(((
Én hópárti vagyok.
Sziasztok Marcsika, Wanesz és akik eztán jönnek!
Wanesz! Tudtad, hogy Marcsika (Maruszja) a topik lelke? Tündéri! Nagyon aranyos!
Újfent meállapítottam, hogy nagyon szépek vagytok!
Én cserépkályhába tüzelek, jóllehet van konvektorunk, de egy kicsit ez visszahoz egy keveset gyermekkorom romantikájából. Óránként pakolok rá, most kb 3 rátevés kell.
A teljes romantikához kellene még tehén, disznó, tyúk, ló, lovaskocsi és a gáz kikötése.
Kutya, macska most is van. A netről viszont nehezen tudnék lemondani. A régi haveroknak más az életvitelük, annyi a kapcsolat, hogy köszönünk egymásnak, néhány szó és megyünk tovább.
Amúgy vasárnap én is lustizni szoktam. Illetve mi.
Szép jó reggelt:)Mi már fél 8 óta fent vagyunk:)Ébreszteni kellett a csöppségem ,mert már ennie kellett volna.Nagy nehezen de felkelt és én is megkönnyebbültem:)))
Most lassan 1 órája hogy alszik:)
Olyan álmosító idő van,tegnap is folyton aludhatnékom volt.
Ki mit csinál ma?Mi lustizunk.:p
Szia gyulai sznevmm! Nézegettem a képeket, de restelkedve vallom be, hogy sem a helyszinek, sem az emberek nem látszanak ismerősnek. Lehet, hogy Gyula nagy?
Ami a jeleket illeti, ezek egy részének nem vagyok tisztában jelentésével, így nem merem azokat küldeni.
Mandulakivételre akkor sem öröm menni, amikor a gyereknek veszik ki. Mit mondjak? Kívánok jó erőt hozzá, túl fogtok esni rajta.
Ebben a megyében talán én vagyok hasonló kaliber, mint embered. :D
Ezt nagyszerűen ismerte fel első és egyetlen feleségem! :)
Marietta, én is kívánok anyukádnak nagyon boldog születésnapot, jó egészséget. Tamásnak gratulálok!
Szép estét, kellemes pihenést, jó éjszakát, csodás álmokat kívánok mindenkinek.
Szia Marietta! Sok puszilom anyukádat születésnapja alkalmából. Persze apukádat is puszilom, no és Titeket is!
Örülök, hogy Tamás túl van a vizsgán és ügyes fiú volt.
Sziasztok! Nagyon jó hétvégét kívánok mindenkinek,és köszöntöm a két új csajszit is.Józsikám Te tartod a frontot:-))
Túlvagyunk a vizsgákon mindegyik sikerűlt, egyre közelebb az a "dr." :-))
Én is nagyon várom már de Tamásom még jobban.
Most a pihenésnek és a kikapcsolódásnak szenteltük a Szombati napot.
Holnapra nem kell főznöm, mert megyünk anyukáékhoz haza, a kis drága holnap lesz 68 éves,és őŐ fog főzni.Sütöttem neki egy fincsi tortát,remélem fog neki ízleni.(ja meg nekünk is) :-))
Mindenkinek jó pihenést.
Sziasztok!
Szép hétvégét Nektek!
Voltunk lent sétálni,egyáltalán nem fáztunk.
Ferkóval egy kicsit összevesztünk,mert megint hiszti hegyek voltak,de belátta,hogy csúnyán viselkedett és szent a béke:)
Most fejeztük be a szobája takarítását,így az egész lakás ki van takarítva. Kár,hogy 1-2 nap múlva kezdhetem elölről..
Örülök,hogy ma is írtál Wanesz:)!!
bocsi, de kimaradt a NEM..
...,de eddig még NEM látom,...
Sziasztok!
Már kész az ebéd.
Nálunk nem havazik, de nem is hiányzik.
Sziasztok!
Itt éjjel óta egyfolytában szakad a hó. A fiam elindult túrázni a Mátrába, de visszafordult. Amúgy gyönyörű a táj...
Mindenkinek nagyon kellemesen eltöltött szombat délutánt kívánok, valamint jó étvágyat az ebédhez.
igaz nálunk a gyógyszer aktuális!!
holnap viszem a lányt Gyulára a fülorrgégére kiveszik mindkét manduláját!!
iszonyúan félek!!én :))nemis a gyerek jó mi??
bocsi a jelért,,mellé kattintottam de most látom közelebbről ,,igaz elég nehéz kinézni az gyógyszer szerintem!!
de nem ezt akartam de a rendszer olyan gyorsan berakta,,,
tényleg szép kis család gratulálok!!
szép kislány,,,,
Szia!
Köszönöm a sok szépet amit leírtál.
Hát itt a megyében szerintem ilyen pasit kifogni nem lehet,de kitudja,lehet én nyúltam mindig mellé:)
Szal Pécsről csaltam le:)De egyikünk se bánta meg:)Pláne hogy még egy gyönyörű kislánnyal gyarapodott a család:)
ó hát Gyulán is hoxások között leszek!!
látom vannak is Gyulaiak!!
nagyon izgulok,,már csak ma vagyok,holnap reggel 8 ra megyünk!!
További ajánlott fórumok:
- Nyíregyháza és környéke, akik itt laknak
- Akik Zalaegerszegen ill.a környékén laknak tudnátok Nekem bővebben írni róla, hogy milyen ott az élet?
- Tud valaki jó gasztroenteorológust Békéscsaba, Szeged vagy Orosháza környékén?
- Tud valaki egy jó nőgyógyászt(lehetőleg nőt) Békéscsaba/Gyula környékén?
- Ismertek jó csontkovácsot Fót és Békéscsaba környékén?
- Mozgássérültek akik Szegeden vagy környékén laknak beszélgessünk!