Békéscsaba és környéke. Akik itt laknak. (beszélgetés)
Itt meg beborult:-((((
De nem tart már sokáig ez a hideg. A vadlibák húznak nyugatról keletre, a vadgalambok pedig turbékolnak. Remélem, nem tévednek, és valóban jön a jó/jobb idő.
Kellemes délutáni pihenést.
Sziasztok!
Már itt is süt a nap.
Sziasztok!
Nálunk csodásan süt a nap:O)És nincs túl hideg se.
További szép napot!!!
Sziasztok!
Sajnálom, hogy nálatok ködös az idő, itt szépen süt a nap, de nagyon hideg van. Ablakon keresztül nagyon kellemes...
Remélem, mindenki jól van, még Tyka is. Vigyázzatok magatokra. Puszi mindenkinek, és örömteli szép napot.
Sziasztok! Jó reggelt mindenkinek és szép napot!
Jól agyondicsértetek, köszönöm szépen, de nem érdemlem meg ennyire!
Nagyon ködös az idő. Ma délelőtt bemegyek a volt munkahelyemre, mert viszem a papírt, ugyanis megyek dolgozni, amikor a választás lesz. Tudjátok minden pénzt megfogok, amit csak lehet.
Ráadásul most kétszer lesz, tehát kétszer annyi pénz. De nem is csak a pénz, hanem én szeretem csinálni, ilyen ritka ember vagyok. Nem leszek messze itt a szomszédban lévő általános iskolában leszek.
Jó reggelt!
Igen,nálam is az van..
Itt a Hoxán? Lehet, hogy nem lehet vele pénzt keresni. Amúgy, léteznek pénzdíjas dominóversenyek? (Nem hiszem.)
A sakkból a nemzetközi nagymesterek jól megélnek tudtommal. De az jóval bonyolultabb a dominónál. A dominónál látom mi van lerakva, látom mi van nálam, így tudom mi van az ellenfelemnél. Nem tudom, jól tudom-e, hogy 45 db dominó egy készlet.
Ha 0-9-ig vannak a pöttyök, akkor 45-nek kell lennie. Nálam 22, ellenfelemnél is, egy az asztalon. Tehát mint dilettáns mondom, 22 lépésre kell előre látni, ami dominónál, egy jó agyú embernek nem lehet nehéz. Persze a végén vissza is kell szedegetni, igaz? Van olyan, hogy több mint 2 ember dominózik?
Sziasztok! Aludjatok jót, álmodjatok szépeket.
Találkozunk holnap.
Hello!
Készséggel elhiszem, hogy Marcsika a legjobb dominószakértő. :)
Nekem is nagyon lassan tölti be a képeket az új naplómba is. Eleve lassan, soká jön be a naplóm és mire beteszek egy csomó üzenetet rengeteg idő. És küldeni is sok idő. Sajnos ez van. Így is sokat ülök a gép előtt, hát még így, hogy lassan megy minden.
A dominónál, ha az aukcióról vásárolni akarok biztos, hogy valaki felkapja előttem, mert nekem mire bejön újra, mert úgy szoktam, hogy közben nyomom a frissítő gombot. Áh katasztrófa!
Marcsika,tényleg örültem a képeknek!!! de sajnos kevés időm van ideülni és ha azzal töltöm,hogy arra várok,hogy betöltsön a naplóm,akkor nem tudok már a fórumokra írni..
És beszélgetni meg nagyon szeretek:))
De természetesen megvan az összes üzenet és idővel be is fogom őket tenni,mert biztos,hogy lesz olyan nap,hogy jobban ráérek majd.
Wanesz,ez már vezetékes internet és így is lassú,a többi oldal pikk-pakk bejön.
Mártika,szerintem a Ti gépetek jobb,mint a miénk:)
Sziasztok!
Azért lassúl be mert idő kell míg a net betöltögeti a képeket és minél többa kép annál lassabban tölt be.Persze ez a net gyorsaságától is függ:)Na puszika
Sziasztok!
Zsuzsika nyissál másik naplót.
Amúgy nem tudom nekem minden naplóm tele van képekkel és mégsem lassul le a gépem, pillanatok alatt betölti az oldalakat.
Sziasztok!
Leültem már egy kicsit,mert eddig takarítottam,de mostmár kész:o)
További szép napot!!!
Jó reggelt mindenkinek.
Igen, igaza van Dórának, én is így gondoltam a dupla dominókat.
Sziasztok!
Hideg van nagyon és a nap sem süt:-(
A vadgalambok is nagyon várják már a tavaszt, mert reggel óta hívják a párjukat...
Józsi: dominó ügyben akkor jó a dupla, ha olyan ajándékod van, hogy minden lerakott után +1 pont jár. Ilyenkor 1 pontért megveszed azt a dupla dominót, ami akkor éppen beleillik a sorodba, és máris szereztél +1 pontot magadnak. De akkor is jó, ha -1 pontos vásárlási ajándékod van. Ezt akkor megszerzed 0 pontért, beilleszted, és máris +1 pontod van belőle.
Vidám és nagyon szép napot kívánok mindenkinek.
Sziasztok!!
Wanesz, nagyon szép lett Niki baba!:)
Józsi,itt tényleg Marcsika a Domino szakértő:))
Szerettem dominózni,de sajnos már időm sincs rá..
És nagyon szépen köszönöm a képeslapokat Lányok,de sajnos ha megnyitom azt a naplómat,ami tele van képpel iszonyúan lelassul a gép,így egyelőre be sem tudom másolni őket.
Szép reggelt mindenkinek.
Tegnap este megkapta lányom a fülcsijét,hááát mit mondjak,nagyon rosszul viselte,alig bírtuk megvígasztalni szegénykémet.Közrejátszott az is hogy már este 7óra volt mikor kitudott jönni a kozmetikus és fáradt lehetett a bébim.Szerencsére jót aludt,felse kelt éjszaka és mosolyogva ébredt reggel:)
Nem értem mi a ráció abban, hogy duplát vesznek. Azaz 3-3, 4-4, 5-5 stb. Ha egy pontért megveszi és leteszi, akkor nem nyer vele pontot. Igaz, a lerakott dominók száma nő 1-gyel. Jól gondolom?
Persze az ajándékok speciális jellemzőit ki KELL használni! De ajándékot 1000 évben egyszer kap az ember. Persze aki egyész nap inspekciót tart... :D
Szép hajnalt, jó reggelt kívánok! :D
További ajánlott fórumok:
- Nyíregyháza és környéke, akik itt laknak
- Akik Zalaegerszegen ill.a környékén laknak tudnátok Nekem bővebben írni róla, hogy milyen ott az élet?
- Tud valaki jó gasztroenteorológust Békéscsaba, Szeged vagy Orosháza környékén?
- Tud valaki egy jó nőgyógyászt(lehetőleg nőt) Békéscsaba/Gyula környékén?
- Ismertek jó csontkovácsot Fót és Békéscsaba környékén?
- Mozgássérültek akik Szegeden vagy környékén laknak beszélgessünk!