Békéscsaba és környéke. Akik itt laknak. (beszélgetés)
Sziasztok! Végre bent vagyok a konyhából. Egész délután sütit sütöttem. Holnap jönnek anyósom és apukám ebédre, ahogy szoktak, majd délután a húgomék.
Közben meg mérgelődök, mert valaki be tudott lépni hozzám és intézte a dominómat: levelet bontott, jeleket emelt be és felvette, illetve aukcióra tett dominómat. Most jelszót változtattam.
Ez egy oktató film azoknak akik most akarnak kerékpározni megtanulni, vagy most akarnak oktatni.:-)
Ezek az alapok.:-)
Sziasztok!
Ez egy oktató film azoknak akik most akarnak kerékpározni megtanulni, vagy most akarnak oktatni.:-)
Ezek az alapok.:-)
Sziasztok!
Kellemes szép délutánt hétvégét kívánok.
Sziasztok!
Ez is ritka, hogy Józsi reggel ír a fórumba:-)
A biciklizés nekem sem az erősségem, én mindig hol fának, hol autónak kanyarodom...
Itt süt a nap, de viharos hideg szél fúj. Szerettem volna kimenni a kertbe, de teljesen átfújt a szél, így maradok bent.
Mindenkinek jó egészséget, és örömteli szép pénteket kívánok.
Jó reggeeeeelt!
Zsuzsika Te is ott lehetsz az eseményen mint nudista bicikliző.
(Ha jól emlékszem erről volt szó.)
Jó reggelt mindenkinek (nekem még reggel van!)
Kellemes hétvégét, már megint péntek van, örülnek a dolgozók.
Zsuzsikám remélem jobban vagy?
Már látom,hogy a következő valóságshownak nem is én leszek a főszereplője,hanem Marcsika,ahogy bringázni tanul:))
Már csak egy jó cím kellene. Az ötleteket várjuk a szerkesztőségbe:)
Egyébként jó reggelt Mindenkinek!!!
Hát az röhejes lenne!
Jó éjszakát mindenkinek!
124 és 126 kg között ingadozik a súlyom, ráadásul már irreális értékeket is mutat a mérleg, miszerint ebéd előtt 125, ebéd után 124 kg vagyok. Ma nem voltam kerózni, más dolgom volt. Nem kifejezetten zsírégető. Szerintem csal a mérleg. Ha rállok csinálhatok akármit vele, ugyanazt mutatja. De ha elmegyek, majd későőbb újra ráállok, akkor már akár egy kiló eltérést is mutathat. Azt hiszem, jobb, ha nem méretkőzöm naponta.
Megtanítsalak biciklizni? Hahá! Ahhoz nekem futni kell, mert fognom kell a seprűnyelet! Na Marcsika! :D
Mennyit futottam mire a három gyereket megtanítottam! Közben ismerősöknek köszöntgetni... :D
Akkor így írom mindenkinek köszönjük szépen.
Ja még a végén elveszik mire odajutna!
Józsikám! Milyen kár, hogy nem tudok biciklizni, milyen jót kerekeznénk együtt.
Úgy látszik a kerékpározás tényleg fogyaszt, mit akarsz 1 kg is valami. Képzeld el, hogy sok nap tekered és egyszer csak milyen csini fiú leszel!
Szilvikém nagyon guszta a tortát, mint írtam már letesztelném szívesen.
Lassan nekem is sütheted (azért még nem kell rohanni a boltba bevásárolni, ráér nyár elejéig) de még egy 0-át szerezzél be a 6-os mellé - sajnos!
Nagyon guszta.:-)
Egész nyugodtan küldhetsz egy szeletett nekem.:-)
Igen a hold befolyásolja a fogyást,az okosok az mondják a fogyókúrát mindig akkor kel elkezdeni mikor a hold is kezd fogyni.
Egyszer a Tv-ben hallottam, hogy Zoltán Erika úgy fogyott le szülés után, hogy csak csokit és joghurtot evett.
Ezzel nem azt akarom írni,hogy szüljél.:-)
Csak érdekességként írtam le.
Vigyázz magadra azzal a fránya megfázással!
Köszönöm,hogy gondolsz rám.:-)
Nagyon ügyes vagy, lehet hozzám is jönni.:-))
De most már tessék pihenni.
Ha megmarad az ingyenutazási kedvezmény...
Isten éltesse Embered!
Nem vicc! :D
Csak ezzel a módszerrel tudnék fogyni, mert hiába koplalok. Éhes, nyűgös, ingerlékeny vagyok, de a súlyom még ugyanott van. :(
Nem kell megijedni, nem eszek embert. Sem szó szerint, sem átvitt értelemben. Szó szerint pláne nem ajánlatos, mert akkor tényleg sosem fogyok le.
Ma különleges élményben volt részem: Ebéd előtt 125 kg, ebéd után 2 órahosszával 124 kg. Na ezt magyarázza meg valaki! Szerintem egy olyan égitest alá fordult a Föld velem együtt, ami vonzerőt gyakorol szerénységemre. Mint dagálykor a Hold a tengervizekre.
Nem állnék meg félúton. Minden környező település, sőt Kisjenőbe is, Romániába.
Üdv mindenkinek!
További ajánlott fórumok:
- Nyíregyháza és környéke, akik itt laknak
- Akik Zalaegerszegen ill.a környékén laknak tudnátok Nekem bővebben írni róla, hogy milyen ott az élet?
- Tud valaki jó gasztroenteorológust Békéscsaba, Szeged vagy Orosháza környékén?
- Tud valaki egy jó nőgyógyászt(lehetőleg nőt) Békéscsaba/Gyula környékén?
- Ismertek jó csontkovácsot Fót és Békéscsaba környékén?
- Mozgássérültek akik Szegeden vagy környékén laknak beszélgessünk!