Békéscsaba és környéke. Akik itt laknak. (beszélgetés)
Nálunk ma hatalmas hóesés volt. A kocsik rendszámát nem lehetett látni, messziről olyan volt, mintha tejszínhabbal befújták volna őket.
Jót unokáztam, sajnos még mindig nem gyógyultak meg teljesen.
Jó éjszakát, nyugodt, békés álmokat kívánok mindenkinek.
Köszönöm Marcsikám! Aranyos vagy! Én is szeretnék már túllenni rajta!
Szerintem holnap már hozzányúlok a fokhagymához.
A nővérem arra esküszik. Állítólag mézzel kell enni és két nap alatt rendbetesz..
A holnapi Nőnap alkalmából sok szeretettel köszöntelek Benneteket!
(Ha egy férfi olvassa azt is üdvözlöm, de nem a Nőnap miatt. :D)
Elég baj, hogy ilyen lassan gyógyulsz és naponta visszaesel. Remélem azonban hamarosan teljesen meg fogsz gyógyulni, már elég régóta húzódik.
Mielőbbi teljes gyógyulást kívánok!
Érdekes Marcsikám..
Reggel nagyon fáj a torkom,délutánra egész jól vagyok és estére elkezdek köhögni.. Napok óta ez a sorrend..
De hát ezt azért írtam le, hogy nevessetek! Nyugodtan lehet nevetni rajtam, már én is nevetek, de akkor betojtem egy pillanatra.
Marietta! Én el tudom képzelni, amit Józsi írt, biztos van neki alapja.
Erről én nem tudok nyilatkozni, nem láttam ilyet soha és szerintem ez egy kicsit túlzás.
Már csak azért se hiszem mert elég soknak járkáltak és sétáltak kis gyerekkel is.Nem hinném,hogy abba a "korban" ezt a szervek hagyták volna.
Ez szerintem "ábránd"......
Sziasztok!
Nem csak jól nézett ki a torta,hanem finom is lett:O)
Sajnálom,hogy nem tudtam küldeni nektek belőle,de elfogyott.
Marcsi örülj,hogy 6+0 leszel!Sok szép év van mögötted,biztos volt rossz is,de manapság nem olyan jó fiatalnak lenni.Úgy gondolom,hogy nehezebb,mint régebben volt.
További szép vasárnap délutánt!!!
Így igaz Tykám! Mi még megnézzük a fiúkat! Igaz, hogy csak nézzük, de hát az is valami!
Marietta! Akkor Neked is van oda fűződő emléked. Nekem nincs mondjuk ilyesmi, de akkor is nagyon szerettem oda kijárni. A német vendégeinket is kivittük többször is. A Mókus csárdában nagyon jól érezték mindig magukat. Egyszer (de ez már meséltem) egy ilyen alkalommal kint ültünk a teraszon és sörözgettünk (Akkor még én is ittam a sört). Annyira dumáltunk, hogy nem vettem észre, hogy a söröspoharam szájára szállt egy darázs, én meg szépen meghúztam a poharat, a darázzsal együtt. Ahogy a számba került észrevettem, hogy valami van ott és gyorsan kiköptem, de hová? A dekoltázsomba, be a melltartómba, középre. A garázs észheztért a látványtól és elkezdett mászkálni bent. Én meg (a tömeg ellenére!) benyúltam és kifelé invitáltam, közben hangosan kiabáltam, hogy jaj, jaj. Persze mindenki engem nézett, de akkor kit érdekelt. Végül is sikerült kitessékelnem, mindketten szerencsésen megúsztuk a kalandot. Én nem lettem megcsípve, ő meg élve továbbállt.
Sziasztok!
Szép és vidám napot kívánok ezen ía napos ámde hideg napon.
Jó étvágyat az ebédhez.
Marcsikám nem vagyunk mi még olyan öregek.
Szia!:)
Bejárva a romos épületet, sok falfirka volt a témáról. Főleg szöveges.
Nekem egy jó komám azt mondta, hogy vasárnaponként minden bokorban gyerek készül. Vajon tényleg így volt?
Azért írom, hogy volt, mert azt hiszem mostanság - nyáron sem - nemigen látni ott kirándulókat.
Sziasztok!
Nagyon szép napsütéses Vasárnapot kívánok mindenkinek.:-))
Marcsika & Józsi !
A soraitokat olvasva most jöttem rá,hogy mennyire megöregedtem.
Ifjúságom szép emlékei( Póstelek)
" az első csók"
de szép is volt.:-)
Azért Tyka is veszi a lapot! Milyen hapsikat kaptam tőle? Nézzétek meg a naplómat!
Hiába mi már kipróbált, öreg harcosok vagyunk, akik fél szavakból is értjük egymást!
Szia Józsi!
Tudtam, hogy hozzászólsz a véleményemhez.
Úgy van!
'Reggelt!
Szia!
Csak ennyi? Máskor nem is akarsz benézni? Szívesen fogadunk. Ezek szerint nem volt rossz itt katonának lenni? Örülök neki. Már régen nincs itt semmi katonaság. Gyere máskor is, vagy besorozunk!
Már régen nincs. Van szerintem 10 éve, hogy bezárt. Volt valami balhé, talán fegyvereket is találtak a házban.
Sakkot kibiceltem. Nem játszottam, mert nem vagyok/voltam friss. Jó éjt! :)
Apropó: Nem kért engedélyt a férjed, hogy maradhasson? Nem bátorítottad, hogy maradjon?
Azt próbálta volna meg? (!!) :D
Tényleg Mókus csárda volt. Köszi.
Igen tudom a Night Clubot, a férjem járt ott telefonálni a csajok között, amikor ott dolgoztunk. Örültek, hogy végre egy kuncsaft, de tévedtek. Mondjuk lehet, hogy a férjem szívesen ott maradt volna, de én is ott voltam. Biztos nincs már az se.
Mókus csárda.
Volt egy Gold Klub Privát Szalon is néhány évig. :D
Éppen ideje, hogy rendbehozzák már Pósteleken a terepet és ahogy hallottam lesz újra autós mozi is. Ennek én igazán nagyon örülnék. Annyira jó volt régebben oda kijárni moziba. Megmondom őszintén, hogy már nagyon régen nem voltam moziba. Utoljára talán éppen még az autós moziba voltam, amikor ott segédkeztünk az üzemeltető barátainknak. Soha nem felejtem el, hogy a Titanicnál és a Bad Boys c. filmeknél mennyien voltak. A vetítővászon két oldalán a füvön álltak az autók és mennyien voltak, akik autó nélkül voltak, csak úgy gyalogosan. Kellemes nyáreste volt és rágtuk a pattogatott kukoricát és olykor egy-egy boroscolát is ittam (ma is azt ittam egyébként). Amikor vége volt a filmnek a lányommal végigsepertük a placcot és összeszedtük a szemetet. De jó volt még akkor. Nekem a Titanic akkora élmény volt ott kint.
Szóval én nagyon várom, hogy ismét üzemeljen az autós mozi, mert oda még Picúrral is ki tudunk menni.
Ja és milyen jó volt, amikor még Pósteleken üzemelt az a vendéglátós hely, nem jut eszembe a neve. Pedig még lagziba is voltunk ott. Olyan jó volt ott kint ülni a kerthelyiségben.
További ajánlott fórumok:
- Nyíregyháza és környéke, akik itt laknak
- Akik Zalaegerszegen ill.a környékén laknak tudnátok Nekem bővebben írni róla, hogy milyen ott az élet?
- Tud valaki jó gasztroenteorológust Békéscsaba, Szeged vagy Orosháza környékén?
- Tud valaki egy jó nőgyógyászt(lehetőleg nőt) Békéscsaba/Gyula környékén?
- Ismertek jó csontkovácsot Fót és Békéscsaba környékén?
- Mozgássérültek akik Szegeden vagy környékén laknak beszélgessünk!