Beindult a gépezet! X-faktor vagy Megasztár 2010? (beszélgetés)
Azon gondolkodom, vajon tényleg a szavazatok döntöttek -e. Az állásmutogatása egy nagy kamu, de attól még lehet, hogy a végeredmény tényleg a nézők szavazatain múlik. Csak persze mások az igazi arányok...
Egyébként örülök, hogy Reni nyert. Nem néztem a megát, csak tegnap, de nagyon jó hangja van, és helyes, szerény lány. Bár Attila is szimpatikus volt, de Reni hangja jobban tetszik.
Tegnap megint sikerült bealudnom de örülök,hogy nem lett igazam és Reni nyert.Legalább az eredményhirdetést visszanézem.
Ahogy visszaolvastam az 50-50% elég kamunak tűnik de hát hozták a formát,hogy szavazzanak az emberek.
Abban biztos vagyok,hogy ma és holnap este nem alszok el.
igen, köszi, biztos ő lesz :)
most néztem vissza, de totál nem ismerős, de így a neve igen. akkor még derékig érő haja volt, nem?
és tényleg a Szabó Eszterékkel volt egy szériában, nálam már totál összekeveredtek az évadok :)
Szép napot!
Ezek szerint Renáta nyert.
Nem néztem az adást, nem igazán érdekelt, de az eredményre kiváncsi voltam:)
Már egy másik topicban feltettem a kérdést, (biztos még nagyon reggel van).
Szóval, hallotta valaki, hogy a Megasztár elején akár Klaudia, akár Attila mondta volna, hogy múlt héten Szíj Melindától búcsúzott a közönség?
Ugyanis ezt, hogy ki ment múlt héten, mindig elmondták eddig, minden adás elején. Ennyi gesztust azért illett volna. (Vagy elkerülte a fülemet.)
huh, hát meglepődtem. szerintetek kik szavaztak Renátára? el sem tudom képzelni, Attilának meg azért meg volt a célcsoportja.
más kérdés: amikor a régebbi szériák versenyzői énekeltek, volt egy nő, akit nem ismertem fel. (bár többön kellett gondolkodnom.) azt hiszem, a Megasztár3-ban szerepelt, nagyobb darab sötét hajú nő, és sötét ruhában volt tegnap. na az fogalmam se volt, kicsoda. nem emlékeztek véletlenül?
További ajánlott fórumok:
- A Megasztáros Király Viktorról (alias Király Linda öccse), vélemény?
- Szerintetek ki nyeri meg a megasztárt?:)
- Ki a kedvenced az idei Megasztárosok közül?
- Ki esett ki a Megasztárból?Lemaradtam róla.
- Ki az előadója a No miss c.számnak?(este énekelták a megasztárban)
- Keresem a Megasztár 3 búcsúdalát, de sehol sem tudom netről meghallgatni.