Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
Most nem tudom, hogy várom-e a Bk folytatását, vagy sem..elbizonytalanodtam!
Minden esetre hétfőn újra indul.
Megtud/hat/juk, hol landolt Botond, miután Zsolt dühödten kivágta az erkélyről, mi lett a túlbuzgó rendőrök által őrizetbe vett Vili bá'-val, valamint-többek közt-azt is, mi bántja igazából Kertészék csillogó eszűnek éppen nem nevezhető Gézáját, akinek Kingája-amíg ő Erdélyben nyomta a kórházi ágyat-váratlanul terhes lett..
oké, várlak, legalább megismerkedünk:)
Ja, és hozzál nekem abból a különleges virágodból.
sziasztok:)
Edri, képzeld, ma reggel mikor bejöttem dolgozni, az ablakra volt kenődve valami piros cucc:) Nem tudod mi lehet az?
OFF! Ha ez megvalósul..
Robin Williams játssza Susan Boyle-t a tervezett életrajzi filmben!
Már tavasszal felmerült, hogy Susan Boyle, a 47 éves korában hirtelen világsztárrá lett skót énekesnő története filmvászonra kívánkozik. Most úgy tudni, hogy a főszereplő Robin Williams lesz, aki ugyan férfi, de öltözött már nőnek filmben, és nagy Boyle-rajongó.
"Áprilisban, amikor a Susan Boyle-film terve először nyilvánosságot látott, a Guardian azt írta: Susan Boyle élettörténetén gyakorlatilag nem is kell változtatni, mert az önmagában egy kész hollywoodi forgatókönyv az álmok valóra válásáról.
Most az derült ki, hogy - ha hihetünk a Daily Star cikkének - a producerek meglepő színészt kértek fel az énekesnő szerepének eljátszására: Robin Williamst. Ő már játszott nőt, pontosabban nőnek öltözött férfit, egyik legnagyobb sikerében, az Mrs. Doubtfire című vígjátékban.
Robin Williams azt nyilatkozta, hogy lenyűgözőnek tartja Susan Boyle-t: különleges és nagyon inspiráló a története, és persze gyönyörű a hangja; amikor először látta az interneten a Britain's Got Talent sokmillió más ember által is megnézett részletét, az "sokkoló élmény" volt számára.
Állítólag a színész már gyakorolt is: (közelebbről meg nem nevezett) híres barátainak előadta az I Dreamed A Dream című dalt (amellyel Boyle a műsor meghallgatásában feltűnt), ízes skót akcentussal."
:O
az igen X)
én nekem csak a combja ami finom:))
a melle számomra túl száraz :( de azt is megeszem :))a szárnyát kerülöm..
comb....... :))
az a kedvencem:)))))))))))))))
8 szárny????:O valami mutáns?:D
bezzeg a combra nem írtam,hogy mutáns X)
Ja, nem önmagában esszük, hanem céklával. Bio cékla. Azért bio, mert saját vetés és nem permetezünk. Isteni lett a céklám az idén. Sok lett, el is tettem üvegekbe, jut belőle bőven télre is.
A kenyeret mellőzöm én is, ha lehet.
Különben tényleg nagyon finom a grillcsirke belőle!
De amikor harmincat meg kell pucolni, kibelezni, ááááááááááá, azt utálom. Még jó, hogy nem nekem kell levágni őket. Ez apjuk dolga!!
5 hét alatt 1,8-2,5 kilósak lesznek. Baromi nagy mellekkel. Bár én inkább azt szeretném, ha egy csirkének 8 combja lenne és 8 szárnya. :-)))
Hát pont ezért kiáltoztam segítségért én is! :-)))
Ma megyek 30 db naposcsibéért! Legalább lesz dolga apjuknak. Aztán 5 hét múlva ne irigyeljen senki!
Poén volt, hát nem látod:)
Örülök, hogy itt vagy, és menjetek is pihenni. Élvezzétek a nyugalmat.
Miket beszélsz, dina..miért ijedtem volna meg?
persze, amikor tehetjük, ott vagyunk, pihenni, szórakozni járunk le a nyaralóba.
A jövő hét végén is lemegyünk.