Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
Sajna azóta sem voltunk sokan régiek. De én még reménykedem. Edri, b.jókedv, zebi is itt vannak. Joys megijedt és Szoboszlóig rohant:)
Najóvammosmá lányok haggyátok abba, mert felmondok:)
Szia. Sajna látom, belebeszel az új, ismeretlen tömegbe. Áttekertem pár oldalt, de csak téged láttalak néha, meg itt-ott Zebit. Ez nekem nem elég. :)
Mert, műteni fognak és itthon maradok akkor 1 hónapig.
Én is örülök neki, mert ha később mentem volna, bele se gondolok, mit mond az orvos. Középiskolai kolli. Ott mindig is korlátok vannak sajna. Na, de 31.-én kiderül milyen, mikor beköltözök. :)
nem kell bocsánatot kérned, csak tanuld meg a 2 szó közötti hatalmas különbséget.
a szóló egészen mást jelent! Ne mondd így, mert blőd!
én mindig így mondom..
nem tudom miért:))köszi:))
egyébként Cynthia Johnson énekli
azt nem szólónak mondják, hanem énekesnek!
szóló nevét
aki énekli :DD
köszi zebi!!!!!!!!!!!!!! imádlak!!!!!!!!!!!:))
(azt egyébként hogy érted, hogy "csak a SZÓLÓT nem tudom" ??)
Lipps Inc: Funky town
a dal előadója és címe
tegnap nézte valaki a Shrek 2-t?
abban benne volt egy retró zene,a szám címe: Funky time. csak a szólót nem tudom.
valakii!!:))
Már csak egy hét!!! Ezt egy harcedzett BK-néző fél lábon ugrálva is kibírja.
szeretettel ma estére tőlem Mindenkinek:
[link] - a capella
(felhívnám a figyelmet arra, hogy nem volt '69-ben nem volt számítógépes korrigálási lehetőség! Bementek hárman a stúdióba és felénekelték tökéletesen, pont. Itt semmit nem lehetett elkamuzni)
[link] -itt ugyanez a dal hangszeresen .
Döbbenetes!
mindkettőre válaszoltad a "nem"-et?
mi a szakmád?:))szabad tudni?:))
bocsi:D nem muszály elmondani :))
Adri, én eddig is értettem :)))
őő..nem így. :D
először mikor észrevette,akkor zavarta a jelenléte,azután szimpatikus lett neki,s utána elkezdte keresni,most viszont ott tart,hogy róla álmodozik :))
na ez mi?? ezaz érzés.. ez szerelem?:O
persze,volt mikor időközben nézegették egymást.
előfordult,hogy a lány közel ment hozzá,s a szemébe nézett mélyen.ő is vissza a szemébe:DD
szerintünk folyton róla beszél, folyton őt keresi, előtte elkezdett róla álmodni, azelőtt idegesítette a lány, mikor először látta, akkor meg szimpi volt neki.
szerintünk :)))
További ajánlott fórumok: