Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
Csak kiderül. A másik lehetőség Józsi lebukása más ügyben. A zsaruk találnak nála egy halom pénzt, amit nem az ital trógerolásával keresett. Géza pedig Mórickához hasonlóan húzza maga után a csíkot.
:ODDD
Másra nem gondolhatunk, mint hogy a beállított fura külsejű statiszták, benne a transzvesztita sráccal- Zsolt barátai, de ez csak feltételezés.
Én azt vártam, hogy feltűnő viselkedésükkel egy kis botrányt rendeznek, de az őrizetbe vétel lett a vihart kavaró/?/ esemény..
Meglátjuk ma, miként folytatódik.
Érdekes dolog ez, hogy ennyire eltérő az ízlésünk /általában itt a topikban, másokat is beleértve/, de hát valahol így van rendjén.
Én úgy látom, a magyar forradalomról szóló filmben D.Kata hiteles volt, jó teljesítményt nyújtott, a Csak szex-ben nem ő a főszereplő, bár nekem itt is tetszett az alakítása.
Az tény, hogy nem képes kiugrani, bár én azért nem nevezném tehetségtelennek.
Az amerikai kiruccanása, egyben A.Vajnával való románca valóban kudarc volt, igaz, ő ezt egészen másként értékeli, éppen nemrég olvastam a nyilatkozatát.
Szerintem jó a Kontroll, nekem a rendezői változat van meg filmzene nélkül, mégsem unom soha, amikor megnézem.
Dobó Kata - aki tehetségtelen, az nem fog kiugrani, akárhogy tolják. Meg lett volna a lehetősége a Szabadság Szerelemmel és a Csak szex és más semmivel is bőven, de egyikkel sem sikerült bizonyítania. BK-ban van Jóban rosszban-ban megfelelne, de filmet nem lehet vele eladni, ahhoz ő túl gyenge. A szépség nem minden.
Az igazat megvallva nem jó a Kontroll-film, én is helyenként unatkoztam rajta, csak akad néhány érdekes és szellemes jelenete, mint pl. a már említett ellenőri roham a metrókocsiban..
Néhány hete megnéztem a tévében sugárzott másik /itthon/ díjnyertes filmet, a "Moszkva tér" címűt, de tapasztalnom kellett, ennek is meglehetősen egyenetlen a színvonala.
..és olvasom, mekkora bukás Dobó Kata és Kern András új filmje /"Halálkeringő"/, pedig azt hittem, előbbinek-Amerikából visszatérve-végre sikerül kiugrania, de sajnos nem.
/ Viszont a jelek szerint rátalált a szerelemre, mert békéscsabai fellépése során összejött a színház zenei vezetőjével, aki ő miatta otthagyta a családját és a gyerekeit és azóta együtt élnek./
Nemcsak Szabinak állt érdekében Zsolt lebuktatása, hanem Claunak is, de elképzelhető, hogy a Bk-ban eddig lesajnált rendőrség aprólékos munkával sikerrel járt és eljutott Zsolthoz, vagy a mackós haverjához..
Nem lehetetlen.
/Az a baj, hogy túl szimpatikussá teszik Zsoltot, így a néző valósággal drukkol, hogy megmeneküljön,pedig még bántalmazták is az öreget a betöréskor../
Az a szánalom, hogy bennünket már ez sem izgat fel. Ha valakinek nem lett volna eddig elég kiszámítható a BK, a Fókuszban a biztonság kedvéért előre pontosították, hogy botrány lesz a esküvőn.
Hiába, ha már esküvői botrány, Magdianyus és Terike pankrációját úgysem tudják már alulmúlni.