Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
Pompás dramaturgia :) elfogadnám!
Nekem is ez jutott eszembe, hogy lassan kiírhatnának így mindenkit!
Sőt a Zsolt is beszállhatna, hogy Miki ne fáradjon annyit, és azzal érne véget a BK, hogy állnak a ház romjai felett, és eldördül egy lövés, és nem tudjuk ki lőtt először! :D
Tegnap előtt volt fenn ez a szavazás.
Mivel már lezárták, ennyi maradt belőle:
[link]
Szavazás eredmény
Milyen szerepben látnád szívesen R. Kárpáti Pétert a Jóban Rosszban sorozatban?
A szavazást lezárták.Az összes szavazat eddig: 1072A szavazás kezdete: 2013.04.18.Támadjon fel Berényi Andrásként 41%Orvosként látnám szívesen 28%Alakítsa saját magát 17%Legyen maffiafőnök 14%
"Csak kerdezem, hogy megis, mikor volt ez a felmeres? Na es hol lehetett szavazni? Mert szerintem az egesz egy kamu felmeres!
A multkor azt nyilatkozta, hogy sajat magat szereti legjobban alakitani. Na hat ahhoz nem kell semmi szineszi vegzettseg!!!!!"
ebben tökéletesen igaza van, bárki is írta.....
[link]
Berényi Andrást akarják az olvasók
Kívül szőke, de belül sötét, mi?;)
A mesében:) Ez meg lehet, hogy fekete, csak szőke:)
Azért a tűzoltó-elem nagyon ott volt :DD
A fantom-gyerekek lassabban fejlődnek:)
Ilyen minőségű rúdtáncot asszem bármelyikünk taníthatna:)
Valami olyasmit, hogy aranyom, vedd le a szemed a pasasról...:)
"El a szemekkel", vagy ilyesmire emlékszem.
Nem Miki a gyilkos..... Igor az.
Helyesbítek, abszolút nem látom, ki lőtt. Elsőre valamiért egyértelműnek gondoltam, hogy Igor volt az.
Azt forditana nekem vki,mit mondott Gizi az uj tantvanynak,mikor az megdicserte Lacit? 2x lattam,de a gyerkocom besikongat folyton:)
Igor lőtt, ahogy láttam. Miki meg már így is gyilkos.
már előre látom...mikiből gyilkos lesz, zsoltból elmebeteg, timiből hisztis p.csa.
és a többiek? el akarják rontani??
most miki lőtte le és a rendőrt?? :O
ha igen és a fejemet fogom!!!!!
mikiből gyilkos lett(sz)??????
végén mindenkit lelő..
Most már biztos vagyok benne, hogy Kalamárék nem normálisak:(
Neeeee..... :((
Új előzetes: [link]
Mostantól Oszié lesznek, Bandi még Oszinál is sokkal idősebb. Kicsit meg van itt hajlítva a tér-idő kontinuum.
Asszem nekem is rúdtáncot kéne tanítanom. Gizinek lassan több kuncsaftja van, mint a kisboltnak.
Klaudia igényes rendezvényszervező irodája egy asztal, szék, mögötte Attila konyhája pár csetressel. Klassz.
Az ikrek Bandika barátai, nem Oszié.
Az ikrek szerintem a kezdetektől vannak,mégis kisebbek sokkal mint Oszi,érdekes:))
Amelyik nő hagyja m pasitól, hogy ezt csinálja vele folyamatosan az meg is érdemli. Amúgy Zsófira a legjellemzőbb az volt amikor Csengettyű megkérdezte, hogy miből él és Zsolt válaszolt, belőle:)))
Hagyd, ebben a témában (is) képtelennek mutatkozik empátiára a nőkkel szemben.
Sajnos először a szégyent éli át. Ezért nem fordul senkihez.
További ajánlott fórumok: