Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
Nyilván mert így is érez.
Az mindegy, megérdemelte. Bár az igaz, hogy a börtönt jobban.
Azért még Igor nője bekavarhat neki a felvétellel...
Annyira átlátszó volt, amit nóra mondott mikinek, hogy a rendőrség nem fogja elhinni, de el kell fogadniuk, hiszen az ellenkezőjét úgysem tudják majd bizonyítani.
Nóra nem valami meggyőző magyarázattal látta el ex-férjét, de ahhoz gondolom jó lesz, hogy a rendőrség bekajolja, így hamarosan újra szabad lesz Miklós!
Őrülhetnek a hívei.
/Megjegyzem így helyes, mivel a sorozat nehezen bírná el az ő huzamosabb idejű távollétét.
Így-Móricz Zsigmond szavaival élve "a kecske is jóllakik és a káposzta is megmarad."
Ami azóta közmondás lett kis hazánkban./
Végre egy eredeti ötlet a sok nívótlanság után, ráadásul igen hitelesen oldották meg!
Le a kalapot!
/Ilyen figurákat vonultattak fel a '90-es évek Addams family-filmjeiben./
Megszokhattuk már ezt a BK-ban, a "soha többé nem láthatod Timit"-től az ágyba bújok veledig sokszor csak pár perc választja el. :)
hát Igor nem igen szerepelt volna,Zsolt meg csak kéthétre ment
Ja, Timinek tök jól állt az Adams Family stílus:D
Próbálom megérteni Nórát de nem igazán megy. Nem értem, hogy mit miért tesz vagy mond. Egyik mondatával üti a másikat, kusza az egész amit tegnap is előadott Mikinek.
Tudom, de hátha ott megjön az esze.;) Meg addig se kell nézni, amit itthon művel. (Pedig az egyik kedvenc szereplőm volt régebben.)
Speciel én is, Zsolt csak időlegesen lépett le, két hétre elment katonai táborba,
[link]
Krisztián hamarosan kommandózhat a BK-ban, mert kiképzésre küldték a színészt :)
Nem :)) Ő Fogarasy Mariann
[link]
Szerintetek az Igor nője az nem egy férfi? Arra az Angéla nevezetű srácra hasonlít.
Nem? Oooo,akkor tenyleg beneztem.
Valami túlélőtábor, de Krisztián nem megy.
Hja, egymassal pl.sosem mutattak oket vagy igen es nem emlexem? Ugy lenne az igazi:)
Na arrol en is. A tnapi reszben volt,hgy egyutt mennek tesojaval es a fiaval vhova,ahol nem lesz net ,sem tv, de aztnemtom hvaaaaaa....
lemaradtam "Zsoltról".
Hová ment?
Csak azt láttam, hogy Zsófi kíséri ki őket.
Nem tudom, hogy vagytok vele, vagy írtátok-e, de részemről örülök, hogy Igor barátunk elpatkolt. Meg annak is, hogy Zsolt lelépett.
Na ja ,de közben sokan alig öregednek, Vili bá sem, és a többiek sem. Miki meg visszaül a KFT vezetői székébe és hajrá. De ha sittre kerül akkor tuti első dolga lesz Balázst fúrni hiszen neki egyetlen célja van beülni az ügyvezetői székbe mindent és mindig csak azért csinál, kérdés Balázs meddig tudja állni a sarat.
Hehehe. Brúnó meg felvételizik az egyetemre.
Azon én is néztem, meg ahogy a magas lovon ülve osztotta Mikit, hogy pont azokat bántod megint akik törődnek veled, előtte meg alig 1-2 órával úgy rázta le mint egy lázmérőt.
Nóra egy kicsit következetlen, "jaj mi lesz Timikével a Te támaszod nélkül...., jaj, ha elköltözünk, hogy az általad megfertőzött levegő ne érje Timikét...."
Szóval, magas ez a Nóra nekem!
El akar menni, hogy a gyerek ne legyen Miki közelében, most meg épp az ellenkezőjéről beszél, jó kis ellentmondások.
Szerintem.
De tudjuk a Bk-be minden belefér :))
csak nehogy a következő ő legyen nyáron...valaki bosszúból.
az a hangfelvétel sosem fog a rendőrség birokba jutni!
Ez az Adams Family-s szerkó nem volt semmi, de megint kár volt megnézni a mai részeket, semmi extra nem volt benne, Miki még ezt is megússza, De ha tényleg van hangfelvétel a megbízásról akkor azt nehezen magyarázza ki, de legalább az oroszt sikerült kicsinálni ez azért jó pont Mikinek.
További ajánlott fórumok: