Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
Lehet.
Vagy megoldják úgy, hogy letartóztatják Mikit aztán megjelenik egy felirat, hogy "5 évvel később" és azzal folytatják, hogy Miki jön ki a börtönből örömujjongásbn lévő tömegek (bk rajongok, itt fórumozők, egyebek) sorfala közepette.
Most viszont lehet, hogy meghallgatnak imáid és most börtönbe kerül Miki most van hozzá a legközelebb. Engedély nélküli fegyvertartás pl. biztos megáll, ill. meg kéne azt is magyaráznia miért találkozott Igorral és miért vitt oda pénzt. Ill. ez, hogy nem dobta el a fegyvert is ront a helyzetén. Lehet, hogy itt a BK közelgő vége is, hiszen ha Mikit kivonják a forgalomból akkor max. a lendület viheti még előre pár hónapig a sorozatot aztán kifullad. Pláne ha Nóra is elköltözik meg pinketakarok pukkancs Timike.
De lehet, hogy ott a kevlármellény és a zsaru tényleg rá fog lőni és bár megsérül, de túléli és mehet Venyóba vagy a Gyorskocsiba.
Nekem is.
:D
Kézenfekvő a felvetésed, Dani.
Valóban érthetetlen, hiszen Igorral találkozni nem egy életbiztosítás, ráadásul Berényi is pisztolyt vitt magával, azaz számított az összetűzésre.
Lassan tényleg én leszek az egyetlen aki bírja Timit:)
Szerintem a legborzalmasabb Máté. Próbálom megérteni, hogy még kicsi de rém idegesítő ahogy beszél és ezáltal unszimpatikussá teszi a kiskölyköt is.
Én Lucát már nagyon kedvelem, az elején kicsit túlzás volt, de vagy megszoktam, vagy ő jött bele, már sokkal természetesebb, és irtó aranyos, meg szép is.:)
Timike, jajj.
A kinai-magyar srác bármennyire rokonszenves is, ilyen fogakkal nem szabadna képernyőre engedni, de úgy látszik, Kalamárék nem válogatósak.
Mondjuk a karakter, amit hoz, kétségtelenül találó-de akkor sem.
Derűs optimizmust sugárzol, zebi!
Bárcsak lecserélnék..
Egyetértek, eléggé szembetűnő és zavaró, már régóta fel kellett volna hívni rá a kislány figyelmét.
Ez is a kapkodás és sietség következménye a készítők részéről.
Változást ne várjatok.
)P
-Tseng fogsora aligha szexi..Kalamárék helyében én felhívnám a fiút, hogy keressen fel egy fogorvost, mert nem valami esztétikus így látni őt, ha pedig erre nem hajlandó, mást kellene keresni erre a kinai-magyar figurára.
-Tegnapelőtt, mikor a folyosón feltűnt Igor nője, Miklós még tök részeg volt, mikor bementek a lakásba, a nagy Berényi egy szempillantás alatt kitisztult.
Van ilyen?! Aligha.
Miklóst a lövöldözés után alighanem lefogják, ha másért nem, engedély nélküli fegyverviselés miatt.
-Azt a bizonyos udvari csókolózás vaskos tapintatlanság volt Attiláék részéről, még ha akad is rá magyarázat, mi indította Attilát erre.
Legalább a "szerelmetes" Julcsa leállíthatta volna.
A lányok túl dögös viselete a Rózsában agyament, a valóságtól teljesen elrugaszkodott ötlet volt az írók részéről, Aliz "csőrözése" a vendégek előtt új szerelmével úgyszintén, de már megszokhattuk a hasonlókat.
Nóra elköltözésének gondolata érthető, bár tudható, hogy semmi nem lesz belőle.
Egyetertek:)
a valo eletben is rossz hallgatni pl. Fitness dvd- ket - itt Rubint Rekara es Pentek Enikore gondolok, pedig jok a lanyok,de az elmenybol -20 % emiatt. Tudom,nem hallgatni kell,de b@ssa a fulemet...
Haaaat,eleg sok carsag torpent vele mostansag:(
Engem Bartha jobban irrital.