Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
na ez az. azt is hamar lezárták. :(
pedig kíváncsiak volnánk rá nem kevesen..
dehogy ürült. lazán lehetne mit írni a karakterével kapcsolatban. olyan nincs, hogy nem. andrás életében is lehetett volna valamit. igen pörgős lett volna a cselekmény, ha igen, ő is megtudja hogy hűtlen volt a felesége (valahol meg is tudta) , majd kiköltözött volna a lányához. azt hittem, lesz annyi kedvesség az írókban, hogy "kiviszik" őt, ha már behozták azt a jelenetet, amikor a lányával beszélt telefonon! mindenkinek lehetne bármit írni. az ő karakterére. pl egy új munka, stb.. új nevelhető gyerek:DD
csak szerencsétlenek az írók. :(
nem hiszem hogy megússza.
vagy pedig attilát is megöli?
nos, igor már nincsen, szóval, kétlem hogy megússza a börtönt. ha igen, valamit nagyon okosan eszel ki ismét.
pont ez az. :S
most attila van ismét a középpontban! ami már évek óta így van. egyre inkább ellenszenvesebb attila!
az a másik, hogy senkinek nincsen rendes melója.
mindig úgy hozzák be az újabb szereplőket, hogy vagy bűnöző, vagy sunyul akármiért, aztán JÓ(!!) esetben évek múlva derül ki. ha igen, akkor pedig nézünk, hogy ennek mi értelme? van akinél tényleg jó sztorikat írnak. attila esetében rontottak el valamit. konkrétan most mikit döngölik a sárga földbe, pedig 10 akárhány évig ő volt a középpontban.
"Igor vallomása börtönbe juttatja Miklóst? Miklós új élete nem kezdődik könnyen. Mi fontosabb Hannának: Balázs vagy a karrier? Zsolt totális kontrollt gyakorol Zsófi felett."
szerintem lecsukják mikit. vagy valami másra írják ami mikivel kapcsolatos.
Látod ez a gond, hogy itt már nincs egy normális tag se.
Azt szoktatták meg velünk, hogy ha jön valaki, akkor tuti kiderül róla valami.
Az hogy csak úgy van, és él fel sem merül bennünk.
Az meg hogy még becsületesen dolgozzon, az a BK-ban lehetetlen.
Az hogy most mindent Attila intéz egy rossz forgatókönyv, kettő mégis ki más lenne, aki tovább görgetné a sztorit?
Mikinek sincs sok pénze most, mint ahogy legutóbb megtudtuk, hogy nem tudott összekaparni talán egy milliót se.
Azóta csak issza drága piákat, meg gondolom enni is szokott, abból már sok nem lehet.
Bár tudnék! Gondolom, már Te is átnyálaztad a netet ilyesmi után kutakodva.
Hallottam már olyasmit, hogy a tudomány már meg tudná oldani, de valami miatt nem teszik a módszert vagy a gyógyszert közkinccsé.
Esetleg egy teljes vérátömlesztés?
Varga Iza nem fog távozni a Bk-ból, ez borítékolható, viszont jó volna, ha Nóra valami állás után nézne, mert ugyan beszállt Laci kisboltjába, de abból neki aligha jut valami. Hónapok óta állás nélkül van, kérdés, miből tartja el magát és a kislányát.
Elég vérszegény a cselekmény.
Attila kutakodása aligha hoz a számára átütő eredményt, igaz, nélküle bizonyíték hiányában vádat sem lehet emelni Miklós ellen, aki-így is, úgy is megússza majd. A Bk cselekménye a nagy Berényi erőteljesen preferált státusza miatt amúgy is előre kiszámítható.
mikire írtam. mindegy,felesleges vitatkozni ezen.
nem vagyok ideges.
mint írtam lentebb, kihagytam egy nevet, de szerintem nagyon is érthető, mert hetek , hónapok óta ez zajlik....
de azért az sem volt túl kedves, hogy az elmédet megzavarja a rajongás...annyira magas hőfokon nem rajongok senkiért :))ezzel cseppet sem néz hülyének ;)
Biztosan így van. Olyat hallottam,, hogy részeg ember valami ütős bejelentés hatására egyből magához tért, de ugye az emberek nem egyformán ítélik meg az ittasságot. Van aki egy spicces emberre is azt mondja, hogy tökrészeg, pláne a feleségek. De létezhez olyan, hogy sokkhatásra hirtelen megugrik az adrenalin. Érdekes dolgokra képes az emberi szervezet, jó esetben egy rákos beteg is meggyógyulhat akaraterővel. Remélem én nem kerülök ilyen helyzetbe mert önmagamat illetően sajnos szkeptikus vagyok.
Azt persze nem hiszem hogy kedvenc filmsorozatunkban erre gondoltak a rendezők, inkább csak nem tartották lényegesnek, hogy meghagyják Mikit részegnek.
Remélem Juli tudomására jut, hogy Attilának esze ággában sem volt leállni az ügyről. Tehát az új booldog csaldi életet hazugsággal kezdi, tehát nem sokkal jobb mint Miki. Nem hiszem, hogy Miki megijed tőle. Szerintem sem lesz túl nagy jelentősége a felvételnek, Attila megszívja, hogy jó sok pénuzért megvásárolta és még lehet, hogy Julit is elveszti.
Ha megy Miklós mégis a balhé megmarad, mert Klau rászabadul a Kft-re ! Még azt is el tudom képzelni, hogy Miki Nórára bízza vezetést mielőtt lelép, nehogy Klaudia kezébe kerüljön a cég a mert hát Balázst egyértelműen kijátszaná, a "nacsasasszony" - és hát Zsoltika alul marad majd Oszival szemben a túlélő táborban, szinte biztos vagyok ebben :-)
A cikkel egyetlen gond van csupán...hogy ahol található, az a Velvet. A színvonala kb a béka nemesebbik fele alatt van...
Érdemes olvasni Alex blogját, nagyon értelmes fiatalember.
Hello, Adri!
Zebinek igaza van, félreérthetően fogalmaztál, nyugodtan ismerd el.
:)
Azt én is nézem, hogy miylen nagy barátságban vannak azóta.
Bár Andinak volt egy húzása, amikor a gyerek láthatásával zsarolta Zsoltot, akkor előhozta az étteremfelgyújtásos sztorit. Szerintem most Zsoltnak kéne utánia Andit, méghozzá nagyon, amiylen undorítóan és sunyin intézte a zsarolást. De ezek szerint úgy döntöttek, hogy kvittek, és szent a béke. Én egyik oldalról sem tudnék ilyen könnyen megbocsátani szerintem.