Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
A Xanax amúgy a nagyon durva erős nyugtató, azt kb. őrjöngő idegbetegeknek lenne szabad csak adni. Amúgy meglehetősen drága valami több ezer szeres haszonnal dobják a gyógyszergyártók piacra. Maga a hatóanyag meg filléres tétel, még vagonszám is, a csomagolás is többe kerül, mint maga a bogyó.
Egyszer én is kaptam Xanaxot mikor szemműtétem volt teljesen letompít kb. nulla a felfogóképesség és a reakcióidő és a fájdalomérzet. Tényleg kb. mint egy jóllakott oroszlán.
Egyik csoporttársam mondta még a főiskolán ,hogy korábban mikor 20-onévesen szerette volna megúszni az akkor még épp létező sorkatonaságot ráment erre a vonalra, hogy majd a dilidokinál előadja a hülyét, és sikerült is neki, mert Xanaxot írtak fel neki, durván beálltak tőle mindig mint egy lassított felvétel.
Manapság hány embernek írnak fel marékszám gyógyszereket, sokan szednek 10-nél többet naponta, közben még a 80-as években is az volt a belgyógyászaton az oktatás része, hogy lehetőleg háromnál többet ne, de maximum négyet, hiszen ennél többnél már követhetetlen és átláthatatlan lenne a kereszthatások összessége. Egy gyógyszernek van átlagosan úgy 50 féle hatása, a mellékhatásokkal együtt, nem mindeninél jelentkezik minden, sőt ritka, hogy egyszerre mindegyik megvan, de tucatnyi hatás átlagban biztosan, ha már kettőt szedsz akkor ugye hatványozódik a dolog, 10-nél meg nincs az a professzor lángelme vagy akár szuperszámítógép, ami képes megmondani, hogy amit most látsz azt a betegség okozza vagy épp az orvos okozta valamelyik gyógyszerrel, hogyan lehetne fejben tartani 10 gyógyszer mind az 50 mellékhatásait, és ugye ezek keresztbe kasul össze is függnek átláthatatlanul.
Meg ugye sok gyógyszer nem is magát a betegséget szünteti meg csak a tüneteket. mint a viccben beveszed a nyugtatót, továbbra is bepisálsz reggelente, de kit érdekel. Vagy pl. fejfájás fájdalomcsillapítót neki és kész, probléma megoldva. De maga a probléma ezzel nem szűnt meg, csak a tünet. A fejfájás ez egy jel, hogy valami nem oké, így jelez a szervezet a fájdalomcsillapító elnyomja a fájdalomérzetet, de ettől a baj nem szűnik meg. A fejfájás amúgy 99%-ban víz és/vagy sóhiány miatt van, anno én se hittem el, de tapasztalat, hogy így van, régebben mikor pl. vizsgákra készültem vagy egyéb stresszes időszakom volt akkor szinte mindig majd szétrobbant a fejem úgy fájt. Később olvastam erről, hogy vitaminhiány sóhiány, vízhiány, meg, hogy napi 2-3 liter vizet min. inni kell, rá is szoktam erre és azóta szinte sosem fáj a fejem. Ha mégis akkor pohár víz bele egy csipet só és hamar elmúlik.
Én ha nem muszáj sosem veszek be gyógyszert, vagyis kb. soha. Megfázáskor is csak emelt a c-vitamin adagokat szedek.
Hát igen, csak sajnos betegségek léteznek és előjöhetnek, hiába nem akarjuk...
De én is úgy tudom, hogy a leukémia (bizonyos fajtája) gyógyítható.
Most volt a tvben C.Endre is az :(
Én úgy tudom már azért gyógyítható ez bizonyos százalékban.