Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
Azért nem biztos, hogy ki akarják írni. Simán meggyógyulhat. A BK-ban eddig még mindneki meggyógyult ebből, ez akár biztató is lehet... persze én se örülök neki.
Nálunk ez már rég nem probléma. Leszedünk a netről valami filmet gyorsan, pendrive-ra másol tévébe pendrive bedug, megnéz. :)
Amúgy IPTV-n online videótéka is van, kiválasztasz egy akármilyen filmet a kínálatból, letöltöd, és 24 órán belül megnézheted ahányszor csak akarod.
Így is lehet, de nem ez a jellemző... karácsonykor az ember nem ennyire tervez előre, hogy még a tévéműsorokat is előre levadássza
Előre kell gondolkodni és ha látsz a műsorújságban valami jó filmet vagy műsort akkor beprogramozni felvételre, így amikor épp időd van tévét nézni akkor találsz az előre felvett adások között mindig valami nézhetőt.
ez igaz, de ha Te hatkor lehuppansz tévét nézni a harmadik tepsi sütemény megsütése után fáradtan, és ki akarod simítani az agyad, akkor nem találsz nézhető filmet, hiába kapcsolgatsz...s ekkor nem vígasztal az, hogy éjfélkor kezdődik egy jó film, amit felvehetsz
Manapság az már nem probléma, IPTV, digitális tévé, beállíthatod, hogy felvegye a műsort aztán majd megnézed később.
Talán azért, mert elsősorban a gyerekek a célcsoport ilyenkor.... a szülők úgyis lóhalálában főzik a hatodik fogást...
nekem az a bajom, hogy ha véletlenül adnak is jó filmeket (nem a listán szereplőket), akkor 1. egyszerre 3 csatornán adnak érdekeset 2. este 11-től :(
A reszkessetek betörőktől már kiütést kapok:)
Karácsonykor is sablonos a műsorkínálat.
Reszkessetek betörők, Karácsonyi vakáció, Bunyó karácsonyig, Beethoven összes, mást nem szoktak adni.
:)
Ez nekik nem céljuk, ők arra gyurnak, hogy minél tovább huzzák a hülyeségeket, és mindig odaszögezzenek minket birkákat a tv-hez:((
Na, de ahogy már semmi esti müsort nem nézek (mert csak az öldöklés megy és nyomozzák, hogy történt a haláleset...brrr )ugy ez is már nagyon a határon van, hogy befejezem:((
Mondjátok meg, ezt direkt csinálják??
RTL. tv2 és mindegyik más szemét csatorna miért csak karácsonykor tud egy két jó filmet lejátszani??
De akkor verseny van a csatornák közt, és szinte ugyanolyan film, szinte ugyanazokkal a szereplőkkel,ugyhogy két nap alatt 5-6 jó film, aztán egész évben semmi!
Miért kell állandóan krimiket adni???
Gyűlölöm:((
Vagy akkor már gyorsítsák meg a dolgot, mindenkit be kell terelni a BK házba, aztán neutronbombát dobni rá.
Nincs elég baja az embereknek a hétköznapokban??
Még itt is a betegségek, a feszültségkeltés??
Élvezi ez a gyökér forgatókönyv iró????????
Köníörgöm,ha legközelebb valakit ki akarnak irni, ne egy halállal oldják már meg!!!!!!!
Kicsit lazulni, szórakozni ülünk le esténként a tv-hez!!
De ez már nem erről szól, sajnos!!
"Őrjöngő idegbetegek", haha, ezen jót nevettem. Nem az őrjöngő elmebetegekre gondoltál?
Rovásírással
Jó éjszakát ugyncsak
Dehogynem, mindenki tudja meg és vesse be minden anyagi segitségét
Csak igy lehet túljutni zene a szemétésgen
Enikő és fröccsöt? Fordítva
Jó estét!
Jaj, hát miért kellett ez a leukémia:(
nem tudtam, köszi az infót :)
Magyar Bálint okleveles énekművész. Érdekes, hogy az Operában nem próbálkozik, hébehóba dzsesszénekesként lép fel.
Enikő pont azon a baleseti osztályon nővér, ahová Roxit bevitték. De azon sem lepődnék meg, ha az onkológián látnánk viszont, amint Petinek ad lelkifröccsöt.
Igen, ezt én is sokszor tapasztalom. Ha kevesebbet iszom, vagy keveset eszek akkor fáj a fejem. Aztán rájöttem, hogy eszek egy jó sós vajaskenyeret iszom rá, és általában jobb is.Ha nem akkor jön a gyógyszer
oké,akkor ßeszüljünk hogy lesz-e sorozatßan ßözsimamánk egyszer ükinokája mondjuk 10év múlva
:) most néztem meg egy táblázatot, igen alacsony a répa purintartalma, de ne menjünk bele mélyebben
További ajánlott fórumok: