Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
de doktornő se igazi,egy színésznő játsza el,Vészhelyzetett is színészek játották el,persze vannak olyan dolgok ami valóságßan is megtőrtént,de itt forgatóknyv alapján történik minden
Ja, és Andrást is igaziból lelökték a tetőről ... :)
Azért nyilván megvolt az ok, amiért ez a gyanúja támadt a doktornőnek. Nyilván meg tud különböztetni tőle egy erős migrént (főleg, hogy ilyesmire Peti nem is panaszkodott, úgyhogy kizárható).
Te hülye vagy! már bocs!
szerinted ha forgatás közben megtörténik ilyen, nem állítják le a forgatást?? :)
Miki más! ő mindent túlél :D
csak ezekben az esetekben nem mutat ilyen súlyos eltérést a vérkép....
ja, pl vérnyomás is vagy szimplán erős fejfájás.
nekem utóbbi volt már hogy annyira erős migrénem volt, hogy kijött minden és még az orrvérzés is.
még számos oka is van ennek.
:DDDDDDDDD
ó, szent együgyűség!
Van egy olyan érzésem, hogy túl sokat nézünk ki az emberekből. De mondjátok, hogy tévedek.
Áh, BZS nem tudna ilyen választékosan és szépen írni. Még mókából sem.:)))
A terhességet igen, mert az állandóan jelen van, és nem lehet kivágni. Persze vol, amikor nem írték (még) bele, hanem rejtegették a hasát, asszem, a második terhességénél, de az mégsem egy spontán, 5 perces orrvérzés kategória, hanem előre látható stb. Áh, ez annyira abszurd. Ha véletlen tényleg komolyan gondolja.
ó, dehogynem. a máshogy írás meg része a mókának.
Igen azt bele... Pl. a Nóráé is benne volt, nem? Amikor Timikével volt terhes, akkor a valóságban is.
Nekem is ez ugrott be, de Banános máshogy ír, és talán ennyire ő sem elvetemült...
Hmm, az adatlapja szerint nyugdíjas mérlegképes könyvelő. Akkor lehet, hogy mégse poénból csinálja? Ajajjaj.:(
de amúgy a terheségett néha ßele írják
Hát persze hogy nem az volt :D És Roxy lábát is igaziból levágták :)
szerintem ő BZS másodnickje.
Simán kivághatták volna. A többi vérzést is...
A másik: a színész dolga, hogy eljátsszon egy szerepet nem? A meglepődés is ebbe a kategóriába tartozik
Basszus, a HUSZONEGYEDIK században szerinted ilyet nem tudnak megoldani??? Amikor a filmeket 3D-ben forgatják? Ugye ezt te sem gondolod komolyan... Amikor a horror filmben kifordul az ember be.e azt hogy csinálják meg élethűre? Elmondanád?
Komolyan, besz.rok, ha poénból csinálja, akkor elég jól tolja.:DDDDDD
Tessék csak nyugodtan nevessél, ha jólesik!
Csak azt ne akard nekem bemagyarázni, hogy "mesterséges" módon lehet valakinek az orrvérzését úgy indítani, hogy az egész tenyere, az ujjai stb. stb. hirtelen olyan véres lesz (nem befestékezett művéres!!!), aminek nyomán nemcsak Peti, de ha jól emlékszem akkor éppen Hannával volt szerep-szövege, szóval még Hannának is egy pillanatra elállt a szava!
Utána persze, mint rutinos szinészek, "leragálták" a dolgokat, papírzsepivel rendezték és "ment a szerep tovább", de az a jelenet szerintem nem megrendezett volt!!!!
Na ne :D Miért, ha lelőnek valakit a filmben, akkor önkéntes öngyilkosokat keresnek a szerepre? :D
További ajánlott fórumok: