Barátaim, akikben soha nem csalódok.Zártkörű, csak meghívóval! (beszélgetés)
Hát még nem jók a répák, szerintem még legalább 1 óra kell neki, ha nem több, mire megfő:S
Annyira bírom egyébként az olyanokat, akik jobban ismerik a kutyámat mint én, meg tudják, hogy milyenek a bull-típusú terrierek, pedig még közelről nem láttak egyet sem soha...
Ancsa! tényleg jók a képek, de hol van vanília? nem találom egyik képen sem:)))
Pemete! hogy áll a husileves? a kutyás fórumot folyamatosan olvasom, gondoltam beleszólók én is, de szerintem ilyen emberekkel nem érdemes vitázni, mert hiába mondasz bármit, vagy érvelsz, nem veszik észre:((
pedig teljes mértékben igazat adok neked! nem hiszem, hogy pl. egy yorki jobb, sokkal támadóbb mint pl. a te kutyád.
Sziasztok!
Én rohanok, fel kell tennem a húslevest, Dana azt kért mára. Majd ha már fődögél jövök:)
Szia Lányok!
Ancsa jók a képek:)
Pemi már mondani akartam olvastam a naplódban az OTP-s dolgot..
Velünk ugyan ezt csinálják,3 havonta meg akarják szüntetni a szerződésünket és a házat elárverezni,mert a saját biztosítójuk átvállalta egy évre a jelzálog hitelünket,és saját magukkal szemben nem teljesítenek időben:S
Hát én állatimádó vagyok,a kutyáimnál is figyelek minden lépésükre:))
Mikor kicsi voltam a lakótelep összes kóbor kutyáját begyűjtöttem a kicsitől a nagyig.. Hazavittem őket,mindet megfürdettem a kádban,a hűtő teljes tartalmát odaadtam nekik..
Anyám mikor hazajött majdnem meghalt agyvérzésben..Kutyaszőr,kosz mindenhol,a kád tiszta retek,sampon,szappan nem maradt de még kaja sem..
Kaptam is rendesen:))
De volt amikor kb 6 évesen összegyűjtöttem a meztelencsigákat télen,hogy ne fázzanak a házuk nélkül:DD
Van itthon zacsis spárgakrémleves, meg sütök mellé parasztreggelit, aztán kész is!
Annye te aztán lelkes gazdi vagy:DDD
Anyáméké akkor fütyül csak, ha megijed.
Én kicsit jobban vagyok,bár a hangom még sehol..
Vanília kapott már reggelit,szaladgált a padlón de nem akar "fütyülni".Pedig még Malac hangokat is játszottam le neki a netről:(
Sziasztok!
Mi ugyanúgy vagyunk, én egy kicsit taknyosabban:S
Ráadásul ma még főznöm is kell, pedig tök nyűgös vagyok, és semmi kedvem...
Szia Mindenki!
Gyógyugatnak a betegek? Tengerirotya hogy van?:)
Sziasztok! Ancsa, köszönöm, hogy válaszoltál!!! :*
Puszi mindenkinek, ki vagyok dőlve... :P
Akartam ma,csinálni képet,csak lemerült az elem a gépben:(
Most töltöm..
A honlap szerintem lesz egy kis idő,mire kitalálom milyen legyen,de profi csinálja,szóval hamar meglenne ha csak rajta múlna:)
Nagyon édi lehet, rakj majd fel ám képet róla!
Meg a honlapcímet is kérjük ám!
:)
Én az új kis barátommal családtagommal voltam elfoglalva,bár hamar kidőltem:(
De ő élvezte és remélem holnap már bátrabb lesz:)
Én egész délután Danussal rohangásztam a játszón, uganis nemvolt senki, így nem volt kivel játszania, ergo én is megfeletem erre a célra...
Úgyhogy most hulla vagyok:D
Én is beteg vagyok, de dolgoztam... :o(
De mint a mellékelt ábra mutatja, túléltem. ;o)
Most folytatjuk itthon a pakolást... ;o)