Barátaim, akikben soha nem csalódok.Zártkörű, csak meghívóval! (beszélgetés)
Linket nekem is ám!!!!!!!
alt-ot nyomva tartod, és ha nem laptopod van, hanem normál billentyűzeted, akkor az oldalsó számok közül asszem a 3-ast kell lenyomni, és ha felengeded őket akkor lesz a szivecske, de mindegyik szám másfél ilyen kis jel:)
:) kedves vagy!
de áruld el, hogy csinálod ezt a szívecskét?
akkor játszd le nekik a hangokat:)) hátha...
Sziasztok, megjöttem, most megyek olvasgatni :)
Köszönöm! Nagyon szép!!!! :O
De nappal nem akarják csinálni:))
Viszont már dorombol a kezemben vagy mit csinál:)
Szívesen, szívből!♥
Én is kérem a linket, Ancsa!!!!!
Tigris! megnéztem naplód, nagyon köszönöm:))))
Ancsa! te akartad...:))) hááát megkaptad!
talán nem a gyógyszer okozta, annak valószínű hamarabb lettek volna tünetei. de persze ez nem biztos, nem vagyok orvos. viszont ami nem árt ebben az esetben, ha csepegtetsz az italába fenistil cseppet.
A gyógyszert a múlthét előtti héten szerdán kezdte el szedni, és múlthét kedden mondta a dokinéni, hogy szedje be még a maradékot. A pöttyök meg szmbaton kezdtek el kijönni, és vasárnapra lett rajta ilyen sok. A lábija térd alatt tele van, csak a képen nem látszik jól, meg a kis mellkasán van sok, a nyakán egy pár, meg az alkarján egy pár.
megnéztem én is a képet...ha vírusos nyavalyája volt, és magas láza, attól is lehet. nekem is volt, csak nekem apróbbak és több. mikor kezdte el szedni a gyógyszert és meddig? mikor jött a pötty???
szia. Neked is nagyon köszönöm:))
Köszi:)
Egyre biztosabb vagyok benne amúgy,hogy a gyógyszertől van!
Pemi biztos semmi komoly...
Gondolok rátok délután..
Ja:( szegény Dana még megkedveli a dokinőt, olyan sűrűn látja:)
A bárányhimlő elvileg a hason jön ki először... És persze viszket...
Szerintem is simán lehet allergia...
Nem tudom, csak gyógyuló bárányhimlős pöttyöket láttam eddi. Meg gondolom viszketne akkor. Öblítő is lehet a ludas, hiába szenzitív.
Hát reméljük, bár azt már csütörtök óta nem szedi, és ezek tegnap reggelre lettek rajta. Már szombaton délelőtt is volt egy-kettő, de nem ennyi! Nem tudom! Mondjuk új öblítőm is van, de a sensitiv coccolino, úgyhogy nem értem! A bárányhimlő az hajól emlékszem nem ilyen, ugye?!
Hali!
Nem túl szépek a kiütések Danán, de biztos csak a hülye antibiotikumtól vannak. Remélhetőleg...
Jajjj, tényleg, Zsiinaa boldog születésnapot! :o)
Szia Lányok!
Boldog szülinapot Zsiinaa!
Ancsa édesek a rotyák! Én is kérhetek linket?
Jó reggelt! :o)
Nagy volt itt a csend tegnap... Azért remélem, mindenki jól van. :o)
Ancsa, láttam az új Csokidat, nagyon aranyos... :o)
Küldesz majd nekem linket? Köszi. :o)
Sziasztok! Szép reggelt:)
További ajánlott fórumok: