Baracskai Börtön (beszélgetés)
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni. Utalványon küldenék be pénzt, és csak számát tudom, elég az is? Mennyi idő alatt kerül az illető számlájára?
Előre köszi a választ
Be vagy jegyezve kapcsolattartóként, mert csak akkor fogadják el az utalást tőled.
Nálunk eddig Baracskán mindig fel volt könyvelve a pénz már másnap.
Most állnak át vmi új rendszerre, ebből is eredhet a probléma.
Állítólag a fizetésüknek csak a felét költhetik el boltban, a többi telefonra megy, ha valaki ettől el akar térni, akkor kérelmet kell beadni...
Sziasztok!
4 napja utaltam 20ezer ft -ot otp-böl banki átutalással a BV oldalán leírt modon:
Jogosult neve:KDOBVI Baracska
Jogosult számlaszáma:10029008-01393132-20000002
Közlemény: A fogvatartott neve, születési ideje vagy nyilvántartási száma.
Az intézetben nem erkezett meg állítolag azt mondtak Neki, a bankban meg nem tudnak utana nezni mert más bank,de az biztos hogy az átutalás megtörtént.. volt valakivel ilyen?
Nem volt ráírva a visszaküldés oka?Én felhívtam annak idején a börtönt és megkérdeztem,hogy legközelebb ne kövessem el a hibát.Nagyon készségesek voltak,megnézték a számítógépben,hogy miért küldték vissza.
Üdv
A beküldött csomagot kibontották és úgy kaptad vissza? Én bontatlanul kaptam vissza 2 db csomagot(ez volt a tanulópénz).A feladóvevényre rá kell íratni,hogy "általános" vagy tisztasági"stb.Ha ez nincs rajta, akkor akármilyet küldessz elsőnek a hónapban, automatikusan általánosnak veszik.
Én úgy csinálom,hogy először küldöm az általánost(főleg kaja)utána a tisztaságit.Nagyon vigyázz rá,hogy ne legyen több 5 kg-nál!
Sziasztok ! Baracskára milyen kiszerelésű mosószert lehet beküldeni? Általános csomagban mehet kaja, cigi , csoki , mosószer, pohár , füzet??
Mert feladtunk egy általános csomagot és nem értem hogy mért küldték vissza!!!
SOS !!!!
1 hétig :-( Kedden beszéltünk, Kalocsa iszonyat gáz, mert női fogház alapvetően és a férfiakat egy fogda szerű "lyukban" helyezik el, azt mondta, hogy ehhez képest Baracska üdülőtelep.
Szerencsére hétfőn visszavitték és kedden már a régi helyén volt :-)
Mindig hétfőn van szállítás. Ha tárgyalások vannak egymás utáni héten, akkor még marad a köv. hétfőig. Sajnos van, h emiatt elmarad beszélő is.
A visszaérkezés hétfőjén késő estig nem kerülnek a helyükre, így max. kedden tud majd hívni. Lehet, h előbb visszaér, mint egy levél, amit onnan írt.
Ne aggódj, nem lesz baj!
Szia!
Levelet tud küldeni, ha visz magával borítékot és Te is tudsz neki küldeni levelet és csomagot is. Elvileg ugyanúgy meg kell kapnia mindent, nálunk ezzel nem volt gond. :-)
Ha utalsz mindenképpen várd meg a szállítás napját, mert ha hamarabb beér a pénz, minthogy felkerül a rendszerbe, akkor egyszerűen visszaküldik a pénzt vagy "parkol" valami alszámlán.
Én ma kaptam vissza a múlt hétfői kalocsai utalásomat, nem tudom miért nem kapta meg a kártyájára, de legalább nem kell "nyomoznom" utána. Remélem holnap visszateszik a helyére Baracskán és tudunk beszélni...
Szia! Utalnod kell a veszprémi bv-be, mert ugyan lehet kérni hogy küldjék át a pénzt Baracskáról, de erre van 30 napjuk. Nekünk azt mondták anno, hogy jóval gyorsabb, ha külön utalok oda ahova szállítják, de csak aznap amikor odaért.
Az első szállításnál működött is a dolog, de a mostaninál nem, mert hétfőn elutaltam a pénzt, de egész héten nem telefonált, ma pedig már jön vissza Baracskára? Hogy a pénzzel mi történt, egyszer majd csak előkerül valahonnan... Itt minden csak nekünk fontos :-(