Baracskai Börtön (beszélgetés)
Sziasztok!
Eddig nem írtam, de folyamatosan figyelemmel kísértem az oldalt, mindenkinek fejhajtás, aki hasonló cipőben van mint én :)
11 hónapja várom a párom, Baracskán van. Októberben születésnapja lesz, szeretném meglepni, az lenne a kérdésem,van lehetőség pl. plusz egy nap látogatásra ,vagy bármire ami nem a megszokott(plusz csomag, stb....) ??
Sziasztok.
2013 augusztusábn jártam erre utoljára. Akkor megkérdeztem, hogy szeretné-e valaki átvenni baracskai klubbot. Akkor senki nem szerette volna. Most megnéztem, azóta 18-an jelentkeztek volna.
Azért néztem be, hogy töröltessem ezt a felhasználó nevet, meg is fogom tenni, de akkor a klub is törlődik, persze újat lehet indítani.
Várok pár napot, addig kérlek gondoljátok át, hogy valaki akarja-e a klub adminságot. Szerintem néha jobb zárt körben beszélgetni, mint nyilvánosan, de Ti tudjátok. (2 év 8 hót vártam a páromra és néha jó volt lelkizni kicsit a csajokkal, nem ketten priviben, hanem akár többen is).
Mindenkinek sok erőt, kitartást kívánok. (Ha nehéz is, el jön a vége én már biztosan tudom Kitartás!:)).
Szasztok!
Segítségeteket szeretném kérni a követekezőkben. Mik lehetnek a lehetségek okai annak, ha már 3 hete nem kapok semmi hírt a páromról? Küldtem neki levelet, válasz borítékkal, utaltam neki pénzt, hogy tudjon telefonálni. Nem értem mi lehet a baj. :( Mit tudnék még tenni? :( Segítsetek!!!
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném a következőben kérni.
1 hete feladtam a kapcsolattartóit postán, és ma vissza érkezett és az szerepelt a borítékon, hogy VISSZA SZABADULT. Ez most mit jelenet?
Válaszatokat előre is köszönöm!
Sziasztok kedves fórumozók! Már többször írtam ide, mert sajnos akik itt vannak, jelen vannak és olvassák ezeket a sorokat, mind hasonlóan a szerettünket vagyunk kénytelenek nélkülözni... Férjem még "csak" előzetesben van, de ennek már fél éve..sajnos a féléves tárgyalásán további három hónapot kapott...Borzasztó fájdalom, szinte megsemmisítő. Kisgyermekünk most már 11 hónapos... Tudom hogy közületek sokan ettől sokkal több ideig nélkülöztétek a hozzátartozóitokat..Adjatok tippeket, tanácsokat hogy hogyan lehet lelkileg ezeken keresztül menni, és elviselni a várakozást... ? Egyszerűen úgy repkednek a hónapok a hosszabbításokon, mintha semmiségek volnának. 30 nap, 90, aztán 60, és most megint 90...közben én meg végleg elkeseredek és szépen lassan feladom a reményt is hogy ennek valaha is vége lesz...
Szívesen venném a segítségeteket, lelki tanácsaitokat!
Nagyon szépen köszönöm a gyors választ!
8 hónapos terhes vagyok és igen aggódtam, hogy én rontottam el valamit a levél küldésével kapcsolatban. :) De nagyon köszönöm így megnyugodhatok, hogy csak várnom kell. :)
Szia, ha küldtél elsőbbségi válaszborítékot neki a levélben, akkor már talán csütörtökön.
Úgy számolva, hogy a pénteken feladott levelet ő hétfőn kapja meg. Kedden kiadja a válaszlevelet, azt szerdán adja ki a nevelő a postának, így csütörtökre megkaphatod a válaszát, feltéve, hogy azonnal írt neked és kiadta a levelet kedden.
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni! Ha pénteken küldtem vissza a kapcsolat tartóit(elsőbbségivel), levéllel együtt. Mikor kaphatok legközelebb válasz levelet?
Már nagyon hiányzik, hogy tudjak róla valamit. :(
Válaszotokat előre is köszönöm!
Sziasztok!
Valaki a szombathelyi intézetről tud nekem tájékoztatást adni? Akár itt, akár privátban.
Előre is köszi!
Nálunk a párom ügyvédje ment rá másodfokon a fele idő kitöltése utáni kedvezményes szabadlábra helyezésre. A büntetést nem engedik el, csak feltételesen szabadlábra bocsájtható.
A párom nem kapta meg, ám mi csak másodfokon próbálkoztunk vele.
Ügyvédnek kell előterjeszteni és indokolni.
Szia!
Írtam neked privát üzenetet tegnap.Nem kaptad meg?
Sziasztok!
Tudtok valamit a Váci börtönről??A páromat oda szállították,de sehol nem találok róla írást hogy milyen ott az élet!?
Aki tud légyszi segítsen!
Minden érdekel!
Előre is köszönöm!
Sziasztok,
Ne aggodjatok, eloszor en is azt gondoltam, hogy megint valaki onzo volt,es ezert kollektiv bunteteskent nincs telefon, de en tudtam beszelni a parommal, igaz csak 1:42-t. Tegnap/a ma ejjeli vihar miatt nem mukodtek a telefonok, igy nem tudtak telefonalni.
Kitartast, es csak fel a fejjel, egyszer vege lesz a melypontnak is.