Baracskai Börtön (beszélgetés)
Én többször beszéltem velük ezügyben, mikor nagyobb összeg nem ért oda és hivatalosan 30 napjuk van, h az ő számlájára írják, így innentől reklamációnak nincs helye addig. Végül nekünk 25 napig keringett a pénze.
Sajnos azt kell mondjam, h majd megszokod. Semmi nem értünk, és nem a párunkért van :(
Először is ,köszönöm a válaszod :) Kedden volt a tárgyalása igen,és én kedden el is utaltam a pénzt. Azt mondták benn mivel internet bankon keresztül utaltam ahogy szoktam,így szerdán már ott a pénz . Így azért más a tudat,hogy nem csak mi jártunk így sajnos,már csak azért mert képes vagyok rosszra gondolni :(
Szia, igen, párszor volt ilyen. Volt, h 2 hetet volt fent és semmi, aztán a pénz miatt telefonálgattunk, amit nagy nehezen utánautaltak, de azt már Baracskára. De ha nem járunk utána lenyelik.. Célszerű (szállítási) hétfőn utalni és csak pár ezret, ott csak telefonra költhet.
Nálunk az vált be, h írt levelet onnan, igaz, h késett, de vmi lett.
Szállításkor későn érnek a cellába, este 11 is lehet, így a hétfői telefonálás eleve kizárt és ez vonatkozik a visszaérkezésére is. Ha előbb ér oda a pénz (pl.csüt-n utaltad), és nincs ott érkezéskor, nem kapja meg. Tárgyalási napon megint nem hívhat :(
Őrtől függ, ill. ügyvéd, bíró is ráhatással van, h odamehetsz-e hozzá egy ölelésig.
Sziasztok. Lenne egy kérdésem. A férjemet felhozták Pestre, Baracskáról egy tárgyalásra. A Nagy Ignácba van, hétfőn volt a szálítás ,és a tárgyalás kedden volt. Elmentem a tárgyalásra de se odamenni hozzá,se beszélni vele nem lehetett. Ez még nem is lett volna baj ,de egyszer sem hívott még fel. Utaltam neki pénzt is direkt arra a számlaszámra ami a Nagy Ignácba van ,hogy még véletlenül se tudjanak belekötni valamibe . De semmi :( Valaki volt már így ,hogy valamelyik hozzátartozóját odaszállították és telefonálni sem tudott? Hétfő óta már egy kicsit sok,hogy semmit nem tudok róla :(
Szia!
Pár nap híján 15 hónap! 440 nap!
Lilike mennyi volt nektek? Örülök hogy ti már legalább a végén vagytok!!! :)
Befogadó nyilatkozatra van esetleg valamilyen minta?
Az hogy lesz kint munkája, már a fokozatváltáshoz is kell?
Sziasztok!
Nekünk már csak 4 nap, vasárnap hajnalban megyek érte!!!!!!!!
Higgyétek el, ha most még nehéz is, hogy visszatekintve valóban úgy fog tünni, hogy gyorsan elment az idő, amit külön töltünk.
Mindenkinek kívánok sok erőt! Kitartás!!!
3/1 zárkábba kinek van a párja? férjem mondta szzoktunk beszélni :)
szia amire én emlékszem küldtünk be papírt hogy ahogy szabadul bíztositunk neki munkát mert családi vállalkozásunk van, meg aszem befogadó nyilatkozatot küldtünk be másra nem emlékszem amitt mi intéztünk itt kint
Senkinek nem volt még fokozatváltása?????
Szia!Én is alig várom hogy lássam,még így is ez jelent mindent! Köszi a választ! :)
Sziasztok.. én ma voltam nagyon jóóó volt láttni végre..:)Még mindig semmi se pusziii semmmiiii:(
Sziasztok!Én most megyek szombaton a páromhoz 22.-én.Mit hallani feloldották már a se puszi se pát?Kitartás lányok! Már csak négy beszélőnk van vissza nekünk is,és újra imádhatom itthon!
szia sajnos nálunk is ez a helyzet mindig m eg fázik küldtem be rubofent meg pezsgő tablettát valami imun erősitőt probálj meg c viamint supradynt
Sziasztok segítsetek légyszíves a párom amióta bennt van állandóan beteg tudom 16 -an vannak ohatattlan
mi sajnos nem is egészségesen kerültünk be és nagyon féltem mit csináljak??? hova forduljak??? hozzasan fel Tökölre???
Szia!
7.45 és 8.00 között szoktak kijönni a papírokért, én ott szoktam lenni 7.30-ra, előbb nem érdemes.
Sziasztok:-) hétfőn lesz az első beszélőm vele...segítsetek légyszìvess az van a meghìvón 7-8 közt...hogy érjek oda kb??mennyi idő még bejuttok hozzá...légyszìvess írja le valaki milyen...????!!!kösziii
Sziasztok! Elsősorban azokhoz lenne kérdésem akiknek a párjuk, hozzátartózójuk már átesett fokozatváltáson! Páromnak áprilisba lesz és nem tudjuk pontosan mi az ami jó ha meg van hozzá. Nevelő össze-vissza beszél, persze dicséret tudjuk kell, de mondott olyat is jó ha van, befogadói papírja szabadulására, meg munkáltatótól papír hogy foglalkoztatja szabadulása után, tudjuk ez a kedvezmény tárgyaláshoz kell, de vajon fokozatváltáshoz is? Fegyházasról váltunk börtönösre.. Nektek pontosan mi kellett hozzá?????
szia csak aki kapcsolat tartoia van azzal levelezhetsz vagy telozhatsz de az lehet sok ember pénzt letétbe teszik amitt te telefonra vagy kajára vagy ami a boltba van költheted jó tanács mobilt nagyon ne hivj nagyon drága és akkor küldhhetik neked be a pénzt 2 felnöt és 2 gyerek mehet beszélőre de mindig más ha úgy akarod azt te szabod meg az adott hónapban ki mennyen persze azok közül akiknek van kapcsolat tartoia veled írtam neked privit is
Sziasztok
Elöször is köszönöm a 2 héttel ezelötti válaszokat. Valószinüleg áprilisba vonulok be 13 hónapra. Kérdéseim, hogy olvastam vagy hallottam, hogy 3 kapcsolattartót lehet megnevezni, de csak 2 ember jöhet be látogatni. Most melyik családtagomnak mondjam hogy ne gyere. Vagy lehet közbe változtatni a személyeket? Illetve ha beviszek készpénz, elveszik vagy letétbe teszik vagy majd ráteszik a kártyámra? Az igaz lehet, hogy valamelyik börtönbe van telefonfülke amiről kinti telefonkártyával lehet telefonálni? Ilyen van Baracskán? Érdemes bevinni kártyát? Levelet bárki írhat nekem, ha a feladó résznél valamelyik kapcsolattartót írja? Így akár 10 embertől is kaphatok levelet ha mindenki ugyanazt a nevet írja a feladóhoz? Előre is köszönöm
Hétfőn jön valaki beszélőre???
Sziasztok. Bocsi,rosszul írtam. Ephone.hu. Jó reggelt mindenkinek.
Sziasztok.
Én is megnéztem az oldalt,de ephone.hu a helyes weboldal címe:)
én se :D ha com ot irsz hu helyet akkor pedig külföldről lehet telokat rendeli meg minden mást olyan oldal jön be
Szia! Beütöttem a google-ba de nem találtam ilyen oldalt hogy ehone.hu :(
Neki a vonalast számolja maj neked a számlán jjön ki mintha te hivtál volna mobilt plusz szerintem van valami átiráyitási dij vagyis nálunk volt csak a számlára nem igen tütették felpersze ha nem vagytok otthon akkor sajnos ez a megoldás
Ha átírányíttatom a vonalas telefont, akkor neki a benti az emelt díjast számolja, vagy a vonalas árát?
További ajánlott fórumok: