Baracskai Börtön (beszélgetés)
jo napot.kérdezni szeretnek..párom 2017 febr.16 án vonult be a baracskai bortonbe.3év 4 honapot kapott.felteteles szabadlabra bocsathato ha 2/3reszet kitoltotte iteletenek.azt szeretnem kerdezni hogy a sajat eskuvonkre kiengedik e???es hogy esetleg par napig maradhatna e itthon???a masik kerdesem hogy labbilincsel ha szabadul kotelezo a vezetekes villany???a ffeltoltos villanyorat miert nem fogadjak el????meg egy kerdes igaz e az a hir hogy lesz valami leiras??76nap egy evbol???????koszonom
Sziasztok! Baracskán milyen munkalehetőségek vannak? Vagy iskola van?
Sziasztok!
Valaki tudna infót adni a szolnoki bvi-ről?
A férjem 18.-a óta van ott. Mikor tud jelezni nekünk?
sziasztok valaki tudja baracskán mikor tudnak telefonálni?és a beszélő hogy zajlik?várom a válaszokat párom most került be és nem tudom hogy zajlanak a dolgok
Gyere át erre. Az aktív fórum.
[link]
Sziasztok. A testvérem ma vonult be Baracskára. Tudnátok mesélni róla??
sziasztok én érdeklődnék hogy ha valaki tudna segíteni hogy hogyan jutok le Baracskára BV-BE HA vonattal megyek állomásról csak taxi vagy van valamilyen busz ami bevisz.mert az a három km séta az komoly lenne.meg hogy baracskán kell leszállnom vagy martonvásáron?? előre is kösz az infot
Az evsz-t azt mitől lehet beadni? Ha a feltételes szabadulásnak elérte az egyharmadát vagy a büntetésnek az egyharmadától? 4 év 6 hónapunk van 2/3-os kedvezménnyel, börtön fokozatban.
Csak gyere át a másik fórumra, a fogház, börtön, fegyházra, az aktív fórum!
Köszi! Nagyon rendes tőled!!!!! Sokan vannak itt Baracskai érdekeltségűek, én örülnék, ha végignéznéd őket és válaszolnál rájuk, ha van rá időd és lehetőséged!
Hello mindenki! Aki valamilyen ÉRDEMES infót akar kérdezni Baracskáról az írhat nyugodtan!Sajnos Én is voltam ott.
szeretnék információt kérni a Baracskai bv-röl
szigor fegyelem kedvezmény stb. Köszönöm a segitséget.
Sziasztok!
Ez a forum most mukodik vagy nem?
Szeretnek minell tobbet tudni a Baracskai bv intezetrol erore is koszonom!
Kitarta mindenkinek ..:(
Szerintem akit érint ez a téma, mind átment a másik fórumra amit Liza88888 indított.
megszűnt a forum? mi van?
Kereső - fogház és ezt adja ki:
Találat fórumcímekben/tudásbázis kérdésekben
Fogház, börtön, fegyház (Csevegős témák) 29 hozzászólás
Hiába írom a keresőbe, nekem se adja ki.
Szio! Ird be a keresobe, kiadja. Holnap feltoltom az ujra az ide vonatkozo tajekoztatokat, amiket en annak idejen kerestem es hasznaltam.
Szia. Nem találtam amit leírtál ide. De amúgy én a Börtönélet Baracskán-ra gondoltam,hogy oda nem tudok hetek óta bekerülni valószínűleg mert aki csinálta az már kilépett :(
Kész van a másik fórum!!!
Címe: fogház, börtön, fegyház
Mivel r.judit nem reagált a megkeresésemre és itt sem írt, hogy lesz tovább, viszont törli magát, ezzel együtt a fórum is törlődik, megcsináltam a másik platformot. Kérlek benneteket valamilyen formában vagy hozzászólás vagy privátban, de jelentkezzetek, hogy ki az, aki még itt van, érdemes-e csinálni a fórumot, mert a mostani aktivitás nagyon gyenge. Köszi mindenkinek! liz
Oke! Varok meg egy hetet, ha nem jon valasz, kiirom ide az uj forum cimet es akkor tudni fogjak, akik erintettek benne. Igy jo lesz?
Szia.Igen erre én is gondoltam,bár esténként gondolom nem csak én vagyok így, jó lenne egy kis beszélgetés olyanokkal akik tudják milyen ebben a cipőben járni amiben mi vagyunk itt jó páran . Ha esetleg indítanál másik fórumot kérlek jelezd itt,szeretnék én is csatlakozni :) Köszönöm
Szia! Bár most itt is nagy a pangás, sehol senki, nyár is van gondolom. Télen sokkal nagyobb az aktivitása mindenkinek, hiszen lassabban mennek a napok, jönnek az ünnepek.
Én mindenesetre arra gondoltam, hogy indítok más néven új fórumot. Nekem annak idején a biztatás, egy-egy beszélgetés nagyon sokat segített. Sokszor azt érzem, hogy a most "indulókkal" nagyon nem korrekt, hogy 4-5 nap is eltelik egy-egy válaszra várva. Emellett egy ügyvéd barátom felajánlotta, hogy segít - idő függvényében - a feltett kérdéseket megválaszolni.
Szia. Engem is érdekelne,hogy mi van vele,de ahogy néztem semmi reakció nincs ott hetek óta,jelentkeztem én is de semmi :(
Köszönöm a válaszokat,a kisfiam rajzai biztos mennek a levélben :)
A többit még átgondolom...mi férhet bele :D
Szép napot!!
Judit irasara valaki reagalt egyebkent? Mi lesz a forummal? Valaki vallalta az adminsagot?
Jo lenne, ha valamilyen formaban folytatodna.
Sicurinak igaza van ilyen forman, ahogy irod kivitelezhetetlen. Plusz csomagot o kerhet be, ha van dicserete, amit erre a celra hasznalhat fel. Plusz talalkozora nincs lehetoseg. En a paromnak kuldtem mar be forro vizre nyilo teaviragot meglepikent, amit beengedtek, drogeriaban lehet kapni. Ezen kivul maradt a konyv, ujsag, kepeslap, gyerekrajz, foto. Konyv, ujsag ertekboritekban, a tobbi siman levelkent.
Szia. Sajnos nem tudod meglepni ,ez kivitelezhetetlen .
További ajánlott fórumok: