Bak jegyű férfi, ismeri valaki? (beszélgetés)
intelligens,megbízható,öntörvényű,irányító,konzervatív,nagylelkű,úriember,bölcs,túlélő.....nehéz jellem
egy bak nő:P...aki 14 évig bak férfival élt
Ezeket találtam,ilyen címmel:
A Bak férfiak egy kapcsolat elején hajlamosak az eltűnésre-felbukkanásra? Ők szeretnek kezdeményezni, vagy azt ha a nő rámenősebb?
(Asztrológia) 38 hozzászólás
Bak férfi Halak nő párosról mit gondoltok?
(Asztrológia) 14 hozzászólás
Bak férfiak milyenek? (Ezotéria)
Van már pár bak férfi fórum,esetleg olvasgasd át azokat.
Nekem is bakom van,és kifejtettem a véleményem ezeken a fórumokon.
A bevonzásban nem hiszek(hogy mindig ugyanaz a jegy a jó),minden férfi más jegyű volt akiket ismertem.
Az a helyzet, hogy sokáig egyáltalán nem foglalkoztam a horoszkóppal. Egészen addig, amíg egy halak jegyű nagy szerelmem fel nem hívta rá a figyelmem. Bak vagyok, s állítólag a kettő nagyon stimmel. Utánagondoltam, s döbbenten állapítottam meg, hogy az első nagy szerelmem is halak volt. Aztán vége lett annak a nagy szerelemnek. Férjhez mentem egy nyilashoz, akivel befuccsoltunk. Aztán kiszúrt magának egy fickó, aki elsőre nem nagyon tetszett, de nem tudtam levakarni magamról, így hát elfogadtam a kapcsolatot, amiről kiderült, hogy nagyon ígéretes. De ezúttal már imádkoztam, hogy csak ne halak legyen. Az volt! (Tehát 4 fickóból három, anélkül, hogy figyeltem volna a jegyekre.) Tőle az eszement és alaptalan féltékenykedése miatt sajnos meg kellett válnom.
Akivel utána megismerkedtem szintén bak jegyű. Ugyanaz igaz rá is, mint rám: keményfejű, nagyon tud szeretni, de legalább olyan jól tudja „titkolni” is. Nagyon igaz barát, soha senkit nem hagy cserben, a saját maga által kitűzött célokért nagyon keményen tud küzdeni. Ugyanakkor képes olyan lehetetlenül viselkedni, hogy a társa csak győzze elviselni. Mégis, már 17. éve együtt vagyunk.
Ugyanakkor egyetértek azzal is, hogy embere válogatja és nem a csillagok állása, de azért a nagy vonalakban van némi igazság.
nekem a kisebbik fiam bak, rá ezek nagyon jellemzőek...nagyon tudnak szeretni és nagyon tudják titkolni, de néha előtör belőlük is az érzelem. azért nem egy egyszerű esetek...
Embere válogatja hogy ki milyen!
Nem a csillag állása!
mivel elég sokat foglalkozok horoszkóppal már elég jól ismerem a jegyeket,főleg mindig ugyanolyan jegyűeket vonzok be,a legideálisabb tudom is hogy melyik lenne de most a sors egy bak jegyüt vonzott mellém:)
csak érdekesképp ,mert én már nemtudok egyszerüen kiigazodni rajtuk,de az biztos,nagyon zárkózott,szinte nem is kezdeményez,azt olvastam rola hogy nemid fog,nem az a szenvedélyes szerető stb..pedig az nem jó,én tüz jegy vagyok,egy ikrek stb tudom milyen,kár hogy Ö nem,de mindenesetre érdekel ki mit mond róluk,hogy lehet betörni stb...
ezt maga a férfi is megmondta nekem hogy Ö ilyen,nem mutatja ki az érzéseit,de ez nem azt jelenti h nem érez semmit..na jó de akkor is,szerintem sok nönek az a fontos h ki legyen mutatva...
vagy vmi használati utmutatót hozzájuk légyszi!:)
További ajánlott fórumok:
- Hogyan lehet meghódítani egy skorpió jegyű férfit?
- Mi lehet az oka, hogy férfi-női barátságban mindkettő elismeri a vonzalmat, a férfi mégis a párjánál marad?
- Ikrek férfi, ismeri valaki?tulajdonságai?
- Szerintetek mit jelent, ha a nő beismeri az érzelmeit a férfinak, de az nem reagál rá se negatívat, se pozitívat?
- Ti szülnétek olyan férfinek gyermeket, akibe nem vagytok szerelmesek, de ő nagyon szeret és már 4 éve ismeritek egymást?
- Ismeri valaki a "A férfi a legjobb orvosság" c. sorozatot?-zenéit?