Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Ikrek férfi, ismeri valaki?tulajdonságai? fórum

Ikrek férfi, ismeri valaki?tulajdonságai? (beszélgetős fórum)


1 2 3 4
119. d41005143d (válaszként erre: 96. - Kincsek)
2014. jún. 13. 10:16
vannak kulombsegek az ikrek,ugyanugy,mint csillagjegyuek kozott es azzal is egyetertek,hogy a szemelyiseg milyen ahhoz az accedens is hozzajarul.amugy exem iker volt es mar az elso heten megmondta,hogy o komoly kapcsolatot akar...........
2014. jún. 13. 10:09
kettos jellem,konnyed,vidam termeszetu,mindenkivel szoba all/mindegy,hogy tok idegen/,segitokesz,szerti a barati tarsasagot,szereti a noket/nem hu tipus/.....
2014. máj. 28. 16:34
Az én férjem is Ikrek, én Szűz jegyű vagyok. Mi vagyunk rá az ellenpélda, hogy ez a kapcsolat nem működhet. Szellemileg teljesen összhangban vagyunk, rendkívül tájékozott, intelligens és ő a legjobb beszélgetőtárs a világon. Fontos neki a karrierje, de a családja szent dolog. Nagyon jó apja a picikénknek, igazi "anyatermészetű" pasi, büszkén tolja a babakocsit is :-) Mindig van ideje játszani a kisfiával, azt se bánja, ha mászókának használja a kicsi, de ha kell, szigorú is tud lenni. Folyton elhagyja a cuccait és általában én vagyok az "agya" ha pl határidőkről és egyéb gyakorlati dolgokról van szó, de még ezt is imádom benne :D A tipikus Ikrekkel ellentétben nem rajong az újdonságokért, míg én pl nem veszek ugyanolyan márkájú/illatú dezodort kétszer egymás után mert unalmas :p ő képes ugyanazta márkát használni évekig. A technikai újdonságokért (mobiltelefonok, tabletek és egyéb kütyük) viszont bolondul :-)
116. syos
2011. ápr. 26. 16:50

sziasztok, én ikrek férfi vagyok mérleg aszcendensel. olyan 50-50% ban hiszek ebben a horoszkóp dologban, mert tulajdonképpen általánosítás-amit eddig olvastam. pl nem hűséges (19 éves leszek júniusban és eddigi leghoszabb kapcsolatom 14hónap volt egy vízöntő lánnyal, akiért mindent megtettem volna, nem csaltam meg - csak ő engem.. és hosszú jövőt tudtam volna kettőnknek elképzelni) keresi a kalandokat (valamilyen szinten igaz ez az én esetemben.. úgy gondolom hogy kiéltem már magam, sok kapcsolatom volt és komoly szerelmet keresek, csak nagyon nagyon ritkán találom meg és a fellángolás elillan, aztán jön a következő..a következő, valamilyen szinten ez igaz, de én nem kimondottan ilyen kalandokat keresek, kapcsolatot csak nem jön össze-értitek)

meg nemtudom mire vélni ezeket a párhoroszkópokat, eddig nagyon úgytűnik hogy az ikrek a vízöntővel, nyilassal illik össze, olvastam 1-2 helyen a mérleget is. nos a vízöntő amit fentebb említettem tényleg igaz, nem rég megismerkedtem egy másik vízöntő jegyű lánnyal, akit nagyon megkedveltem de közben egy régóta tartó baráti kapcsolatából lett egy románc. az ikrek jegyűeknek tehát azt tudom mondani hogy ez tényleg igaz-eddig. mint szerelemben, mint baráti kapcsolatban. viszont ez hogy nem féltékeny se a vízöntő az ikrekre, se az ikrek a vízöntőkre ez az én esetemben megint nem igaz. én féltékeny voltam a barátnőmre-utólag kiderült hogy jogosan mivel megcsalt, ő meg a legjobb barátomra aki lány, de 4év alatt még egy csók sem csattant el.

az ikrek nyilasra viszont nemtudok példát mondani. sokkal inkább a mérlegre, akikkel inkább barátilag jövök ki mint szerelmileg.

olvastam még hogy a szűz és az ikrek pár nem illik össze. volt egy szűz barátnőm akivel összejöttem és a volt barátja külföldön volt, viszont közben hülyítette hogy majd ha hazajön akkor ez lesz meg az lesz... én nagyon megakartam hódítani hogy maradjon mellettem és ne menjen vissza a sráchoz, aztán inkább a bizonytalant választotta a biztos helyett. a mai napig felkavar ha vele vagyok, ha látom, késztetést érzek hogy megcsókoljam, és elkezdek gondolkodni hogy mi lenne ha..és szeretni is tudnám. tehát erről is ennyit.

sokkal inkább ember függő ez az egész, ki milyen környezetben nőtt fel, milyen az életszemlélete, barátai.

vagy csak nálam ez az aszcendensem miatt van így?

115. 94786a70d9 (válaszként erre: 114. - Csendes84)
2010. aug. 12. 08:52
A halak is ugyan olyan kettős jegy,mint az ikrek,két arca van.
114. Csendes84 (válaszként erre: 65. - Db00f9d23d)
2010. aug. 12. 00:52

Ismerős nő!


Bevezetésképpen:


Falusi családból származom,rendes tisztességes, dolgos családból, amire büszke vagyok és akikért mindent megtennék, ahogy ők is hozzájuttattak engem 2 diplomához és tetvéremet egyhez és engem nem állami pénzen, pedig csak egy ponttal voltam lemaradva a "nagy" elvbéli emberek gyerekei mögött így nagyon sok erőfeszítésbe került nekik amiért nem lehetek eléggé hálás sohasem nekik.


Témafelvetésnek:


Hamár így nem szereted az ikreket, és a méreteken (17/6,szex)és "d.gáson" problémázol, elmodok neked egy történetet a csodálatos halak nőkről!Nagyon szerettem egyet, éreztem legmélyen magamban, már az első perctől mikor láttam.


El volt jegyezve. 2éves kapcsolatban. 22volt akkor. Közös hitelre vett lakás, kocsi, állás semmi, apuci pénzén, 25évre lekötve. Ennyit erről.


De a tanulság nem ez.


Látni akartam.Elszántam magam.2szer írtam neki, az elsőnél nemet, a másodiknál igent mondott a találkára.Csak 2 esélyt adtam és adnék a mai napig is neki.Nálam ez mindenkinek jár mert nem vagyunk tökéletesek, mi gyarló emberek.Dönthetett.Igaz hülye voltam én is(régóta szerettem titokban), de játszott és kozkáztatott, ahogy én is, ahol később mindeketten vesztettünk, ami később kiderül...


Ezután több mint 1 évig csalta velem (hamár annyira szar a szex az ikrekkel!) a vőlegényét(aki rák és vele állítólag isteni, pláne hogy 2éves szinte friss kapcsolat!),a biztosat ahogy ő mondaná, pedig még betegséget is kaptam tőle kedves Ismerős(szex) ami 2 évre lerakott ilyen téren várakozópályára.

Pedig minden "hülyeségéből" kimostam.Hadd ne soroljam milyen fertőkből...Úgy érzem nem ezt érdemeltem.


A közös új lakásba vett ágyat, amit persze a srác fizetett, velem avatta fel, mert aznap jött meg, amikor a vőlegény épp távol volt valami 3 napig egy rallyn. Azután mikor hazajött abban aludtak. A testvérét(hugát, leendő sógornőt) is bevonta aznap a szórakozásba, persze a szülők szentnek hitték. Rosszul.Hazudtak, hazudozás végig.Mindenről. Az este előtt helyi diszkó, fél rokonság látja mással, őt is és a hugát is félreérthetetlen pozíciókban, akivel bár semmi testiség nem történt, ő csak "felügyelte" az estét.Igaz nemsok ruhában később a kis nászlakban.(Csak bugyi)Perverz.

Gondoltam szeretem, türelmes vagyok várok rá ha kell.Elmúlik ez a helyzet. Nagy lány megtudja oldani, azt mondta, és szólni fog, elmond mindent mindenkinek. De éreztem hogy kicsit fél, mondtam segítek, ami természetes.


Ismét hazudozás.


Egy hét múlva ugyanazon a helyen a párjával,testvérével, mintha semmi nem történt volna,mintha nem léteznék, vigyori fényképek,(előző 7n még rólunk) mert közben persze lebukott, és párjával veszekedés, talán békülős szex, probléma szőnyeg alatt, minden ok, ahogyan akkor éreztem az ő kapcsolatukat,ahogy azt is, hogy más volt, mindig mikor lefeküdt a sráccal. Pedig szerintem folyamatosan verte utána hogy lebukott, mert voltak zúzódások is amiket láttam, meg éjszakai telefonok hogy egyedül van és laptoptördelés volt, meg ilyenek...Segítsek!Azonnal idultam, de nem volt már mire odaértem kihez menni...Megegyeztek.Békesség,kinyomott telefonok.


Vélemény:


Érzelmes halak??? Nagy túrót! Üres!!! Belső érték 0, kiégett élvhajhász(A szexhez azért tényleg értenek, és bevállalósak,exhibek,kár hogy ez a fő, mert a vérükben van, ősi mesterség ezért keres olyat aki emiatt eltartja, mert dolgozni nagyritka), álmodozó naplopók, magukért kiállni nemtudó gyenge jellemek, játszadozóak, és csalfák!Így utólag nézve ez maradt, pedig mélyen még most is érzek iránta ha rágondolok...(De lehet már csak a szex miatt.)

Lehet, te is ezt utálod Ismerős nő! Pedig a szerelemtől csak vékony hártya választja el a két érzést!


Elmondta nekem egyszer hogy van egy régi titkos vágya, egy nyaklánc, teljes kör alakú medállal, kövekkel kirakva, ami csúszik a láncon.Fehérarany. Egyszer egy olyan helyen voltam,ahol találtam. Gondolkozás nélkül megvettem neki, hiszen szerettem és hittem hogy majd megváltozik és együtt lehetünk, és elrendez mindent a családjával, ahogyan én az első perctől nem titkoltam a vele való kapcsolatát a szüleimmel, megspékelve minden körülménnyel, így ők is azt mondták hogy segítenek nekünk ha tudnak.


Anya csak fél évután jelezte először, mert érezte és látta hogy szeretem nagyon és csak jót akart objektíven nézve, hogy szerinte ez egy prosti, és ezt a barátjával így csinálják pluszpénzhez jutás reményében(titkos nyakláncra vágyás), lehúzgáló semmirekellő csaj, ennek a vérében van az ősi mesterség!Meg elege lett hogy zaklatottnak lát.


Nem hittem!!! Mikor szállt a rózsaszín köd, szerencsére időben még, bevillant minden egyes kép hogy hol vert át, hol hazudott!

Elégtételt akartam! Hogy fájjon neki is, és belesüljön az életébe ez, mint ahogyan nekem is beleégett mélyen legbelül és ezúttal nem csúszott ki a kezem közül! A családján ugyanúgy ahogyan látta az enyém hogy én is szenvedek, a paliján, és a testvérén is revansot vettem. És megnyugodtam!Létrehoztam az egyensúlyt. A végén arra kértek hogyha éreztem iránta valamit is hagyjam, hogy elmenjen. És én hagytam, mert szerettem.Igazán, teljes szívemből!..."csak ne dühítsék fel, mert akkor az ikrek megfékezhetetlen..." Ebből a többi jegy is tanulhatna kedves Ismerős nő, és óvatosságot ajánlok főleg egy ikreknél, de nemkülönben egy aprólékos alapos szűznél, mert előbbinek számodra felfoghatatlanul vág az esze és veszélyes ha az akar lenni és bármire képes, utóbbi részletesen előtudja készítenia tervét a te orrod alá való borsnak amit megemlegethetsz úgyszint!

Hogy egy mondással legyünk még gazdagabbak: A bosszú, bosszút szül!Ne játsz senki érzéseivel,és tisztelj meg mindenkit mert nem tudod kivel találod magad szemben,éd hová visz az élet.


U.I.: (P.S.: I love you, kedvenc filmje volt)


"Mert nem mondjuk, de figyelünk ám kedves halak nők!

Lefogadom, ha megkérdezné a vőlegényt a kedvenc színét nem tudná megmondani, vagy a kedvenc íróját, vagy reggeli italát, de a szex meg a f.sz biztos nagy, csak nehogy bekrepáljon majd vénségére, amikor már semmit sem ér majd mindaz főleg hogy 10évvel idősebb!:-)"


Mint utóbb kiderült, már az évek távlatában a barátnőitől, ez a halak nő csak játszani akart és kitolni velem,kalandot, vagy ahogy Ismerős nő mondaná "kipróbálni" v. "kell mert vele álmodtam!" csak nemszámított rá, hogy elmélyülünk és hogy teljen szeretem előtte is őt. Hibázott, ezt nem érezte, amit megtoroltam.De végül mind2en vesztettünk, ő a normális hátralévő életét, én pedig talán (de remélem nem) életem szerelmét és a szívem egy részét...


...és a nyaklánc amivel pedig a kezét akartam megkérni, amint kilép a régi kapcsolatából, a képeivel együtt a szekrényem mélyén lapul azóta az emlékekkel együtt. A kapcsolatot lezártam. Talán egyszer leírom majd egy regénybe, teljes részletességgel.

Ennyi lett volna kedves számomra ismeretlen Ismerős nő! Figyelj is olykor, lehet a birtokodan van valami amit leírsz, lenézel, és csak később jössz rá hogy mi is volt, lehetett volna...


Egy számodra ismeretlen Ikrek

113. Kincsek (válaszként erre: 112. - C685ece4c4)
2010. jún. 8. 13:28
Talán, ha elváltam érte és 1 közös van.
112. c685ece4c4 (válaszként erre: 110. - Kincsek)
2010. jún. 8. 12:16
na de 3 gyerekig hogy juthatsz el vele, ha kikészit?...
111. Kincsek (válaszként erre: 86. - 78826dc958)
2010. jún. 8. 10:07
Milyen harcok voltak és hogy tudtad kezelni?
110. Kincsek (válaszként erre: 107. - 94786a70d9)
2010. jún. 8. 10:04
Úgy írtál, mintha a fejemből vetítetted volna ki a gondolatokat. Én is hatalmasat csalódtam benne emberileg és minden téren. Csak nekünk van közös gyerek, így elég kusza a dolog. A hazugságai kikészítenek!
109. lilluska25 (válaszként erre: 93. - C685ece4c4)
2010. jún. 8. 00:09
ok irok
108. lilluska25 (válaszként erre: 107. - 94786a70d9)
2010. jún. 8. 00:08
akit en ismerek ugy hazudik mint a vizfolyäs
2010. jún. 7. 10:52
Nekem is volt ikrek jegyű barátom,másfél évig. Jó nagy csattanó lett a vége. Elég nagyot csalódtam benne, emberileg is. Két oldala van, a kedves és aromantikus,akivel leélnéd az életed,közben olyan jól hazudik, hogy még saját maga is elhiszi amit mond.Nekem nem jött be, viszont van egy barátnőm,akinek szintén ikrek jegyű a barátja, Ő nagyon normális. Más is számít, nem csak a horoszkóp, szerintem.
106. Kincsek (válaszként erre: 105. - C685ece4c4)
2010. jún. 7. 10:47
Szia!
105. c685ece4c4 (válaszként erre: 104. - Kincsek)
2010. jún. 7. 10:47
lehet kezelni, de most tényleg mennem kell.szia!
104. Kincsek (válaszként erre: 102. - C685ece4c4)
2010. jún. 7. 10:42
Ezt lenne jó tudni, hogy lehet "kezelni". :)
103. Kincsek (válaszként erre: 102. - C685ece4c4)
2010. jún. 7. 10:42

Ezeket mintha a szájából hallottam volna.

Én vízöntő vagyok amúgy.

102. c685ece4c4 (válaszként erre: 98. - Kincsek)
2010. jún. 7. 10:37

"Amiről nem akar beszélni. . ."

Ez spec tényleg jellemző ránk...mindent kitalálunk: terelés más témára, mély hallgatás, közbeszurt értelmetlen szavak, hahm, igen, naja, perrrrrsze, tényleg...csak válaszolni ne kelljen...de ez az ikrek nőkre is jellemző nagyon.

101. Kincsek (válaszként erre: 100. - C685ece4c4)
2010. jún. 7. 10:37
Ok, köszönöm! szép napot!
100. c685ece4c4 (válaszként erre: 98. - Kincsek)
2010. jún. 7. 10:35

Na ezen elgondolkodom, de most be kell mennem dolgozni...

este keress meg priviben ezzel jó? kitalálok valamit addig, megigérem.

99. Kincsek (válaszként erre: 97. - C685ece4c4)
2010. jún. 7. 10:34
Magyarul él a mának, közbe kalandozik, flörtölget, én nevelem a gyerekeket és közben csak úgy vagyunk.
98. Kincsek (válaszként erre: 97. - C685ece4c4)
2010. jún. 7. 10:33

Köszönöm a válaszod!


Én spec nem vagyok sorozatfüggő, 3 gyerek mellett pláne.

Ő Ikrek, ikrek aszcendenssel.

Hiába a kedveskedés, finomság, jó sex. Amiről nem akar beszélni...

Mert ugye van amiről muszáj: nem akar házasodni (pedig beígérte a gyerek előtt), sem közös lakást stb. Őt mindig szükséges végig hallgatni, mikor szónokol, ajnározzs magát, de engem nem hallgat meg.


Pedig nagyon nehéz így élni, hogy nincs se terv, se cél.


Csakazértsealapon?

97. c685ece4c4 (válaszként erre: 96. - Kincsek)
2010. jún. 7. 10:26

Talán itt nem is hogyan, hanem a mikor a megfelelő kérdés.

Az időzités nagyon fontos a férfiaknál, a jó időtítés(nemcsak az ikreknél).

A nők sajátossága, hogy az élet nagy problémáit focimeccsek, krimifilm, kedvenc koncertvideo alatt próbálják megbeszélni. Persze, az ő Barátok Köztjük alatt mindenkinek csss! (a jelenlevők természetesen mind kivételek).

Én, ha nőből lennék spec

-szeretkezés utáni kedves elernyedés állapotában kérdézném a jövőről

- egy kedvenc vacsi/ebéd (férfi kedvenc főztje)elfogyasztása után

- ha szeret sétálni, séta közben - nem az elején!!


Jól mondták a régi asszonyok: egy férfit a hasán, és a hasa khmkhm alján keresztül lehet megfogni egy nőnek!

96. Kincsek (válaszként erre: 93. - C685ece4c4)
2010. jún. 7. 10:16

Kedves wertigo!


Nekem lenne kérdésem:


Hogy lehet egy ikrekkel beszélni a jövőről?

Mert amikor én szeretnék beszélni valamiről, kettőnkről, akkor vagy meghallgat és nem válaszol (azt mondja max. hogy nics mit mondania), vagy cipőt vesz és pár órara lelép.

95. 40163fd81d (válaszként erre: 92. - Zizisicc)
2010. jún. 7. 10:12
El tudom képzelni!:)))))
94. Zizisicc (válaszként erre: 91. - C685ece4c4)
2010. jún. 7. 10:12
Igazad van ...... de azért egy komplett személyreszóló elemzést még sem lehet feltenni ..... :o))) .... ez csak egy nagyon-nagyon általános megközelítés ..... se aszcendens, se hold ..... se a többi bolygó ......stb. stb. .... :o))))
2010. jún. 7. 10:11
A topicinditónak: tipikus (de nem a Zsóka által leirt tipusú) Ikrek férfi vagyok, ha valami bővebben érdekel, kérdezz bátran.Ha olyan jellegű a kérdésed, akár szivesen állok priviben is a segitségedre.
92. Zizisicc (válaszként erre: 90. - 40163fd81d)
2010. jún. 7. 10:10

:oDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD


Tudod, hogy számos kiegészítenivalóm lenne még, de most inkább nem megyek bele .... :oDDDDDDDDD

91. c685ece4c4 (válaszként erre: 88. - A14deb9047)
2010. jún. 7. 10:09
Már bocsánat,ezek az állitások több ponton sem igazak, hisz a dekádok és az ascendensek tovább befolyásolják az egyéni sajátosságokat. Ez kb olyan, mint "A jellemezd a fémeket" tétel..azért erős szórás van a fémek tulajdonságai között..
90. 40163fd81d (válaszként erre: 89. - Zizisicc)
2010. jún. 7. 10:09

:)))))


Egyetlen hibája...????....ugyan már,szerintem ezer hibája van az ikrekségnek,de mi nem tehetünk róla!:)))))

1 2 3 4

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2023, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook