Babázzunk és barátkozzunk, beszélgessünk... (beszélgetés)
:) :) :) na ja és ha mindenki így tenne szebb lenne a világ is.
csak ha én valamihez nem értek nem ragozom túl , ennyi a különbség
:) ja akkor értem mi a gond 2 technikus egy szobában ............
persze mert ő vegyésztechnikus , így másképp oldaná meg :-)
klónozással, mi ezt nem érthetjük :)
én is ezt kérdeztem Robitól, hogy mit gondol a kedves mama, ha ne tojnak hogy lettek ezek is?
:) és akkor hogyan szaporodnának?? osztódással?? nekem nincs technikumom belőle de azért vidéken nőttem fel és láttam egyet és mást....
a festővel is leállt vitatkozni, hogy a sárga az nem meleg szín
nagyon édes...
az enyém is nagyon okos a múltkor például közölte, hogy a csirkéim nem fognak tojni, mert azok rántani valók, ja kettős hasznosítású fajták, fognak tojni csak nem annyit mint a tojóhibridek
a lényeg mondtam neki, hogy azért szerintem nekem van állattenyésztésből technikusi diplomám, csak értek már hozzá, de ő csak mondja a hülyeségeket
Nálunk sajnos ez úgy van hogy ide szól hogy kb 2 óra múlva itt van mindezt úgy hogy az ő telefonjára ébredünk, persze szalad a lakás igyekszem rendet rakni és valami kaját gyors feldobni amiből természetesen ő nem eszik, ez idő alatt mindketten párommal sík idegek leszünk már már remegünk is az idegtől. Aztán megjön ő nagysága és robban a bomba már amikor belép az ajtón rákezdi a hüleségeket :S, aztán bejön a szobába ha be van fűtve fullad és nyissunk ablakot ha nincs befűtve akkor fázik szóval a létező összes dologba bele köt.
az én anyósom is kezd nagyon öregasszonyos lenni...
Tegnap is itt volt és osztotta az észt, rajtam már lepereg de Robi kiabált is vele.
A lényeg az, hogy tutin megcsináltam a gyerek szobát, persze Danci nem csinál rendet és azt hiszi az segítség ha a gyerek helyett ő csinálja..
Igen sajnos nem tudunk vele dűlőre jutni és folyton veszek van. De ez egy olyan tipikus eset hogy más szemében a szálkát megleli sajátjában a gerendát feledi
olvastam anyóssal megint veszekedtetek
nagyon hideg van kint, már külön kellett bentről vinni az állatoknak vizet
Ma nagyon csendben voltunk :(
szia, csatlakozz hozzánk :-)
sziasztok szép jó reggelt
Bizony és ez az élet egyik legfontosabb tanulsága
én sem tenném, mindig jön a rossz után valami jó is :-)
Ép haza felé tart vagy a szakitásából keveredik oda és ezt az utat választja, nem tudom, én erre csak annyit tudok mondani hogy én erre képtelen lennék, a fájdalomtól való félelem és a tik kakis kicsi életem féltése miatt ja és nem utolsó sorban a skacok miatt se.
de annyi módja lenne, miért pont a csúcsforgalomban?
Nem hiszem hogy abban a pillanatban ép ezen jár az esze.
most rossz májú leszek, de miért ne otthon csinálja?
abba bele sem gondol, hogy a metro vezetőnek mekkora sokk ez + az embereknek akik látják és még több ezer ember nem tud közlekedni
Igen ne is mond itt a Ferenc körútnál vetett véget valaki az életének.
ja siettem és pont akkor nem ment a metro le is késtem a buszt és így fél hét után értem haza
Rendben köszönöm szépen ép mesélte hogy mennyire sajnálta hogy sietned kellet és csak pár percetek volt talizni.
További ajánlott fórumok: