Babásak és leendő babásak (beszélgetés)
jajj szegeny Anyukad, sajnalom! remelem mihamarabb rendbejon!!! Jobbulast Neki!:)
Lady, en megvagyok, a ciklus felenel jarok, 21.nap, az eddigi kinom csak a szornyu cicifajas...most kicsit le is lepek, leveszem a melltartomat nem birom tovabb!! lehet ciszta????
Örülök, hogy itt látlak. Természetes ha vki maga alatt van ám, azt lehet itt is, csak ne más örömének kárára, vagy ilyesmi. Ha lehet, legyen ez egy építő fórum, pozitív gondolatokkal, megértő szavakkal, ha örömről, ha bánatról van szó, ugyanúgy!
Izgulás van igen:) Már csak abban tudok reménykedni h nem pont aznap jön meg a fehér ruhában, hanem vasárnap vagy hétfőn:)
Kezeddel mizu??
Sziasztok,
a jó hangulat miatt és a babavárás miatt én is szívesen jövök...
Újat nyitottunk:)
Isten hozott téged is:)
babás vagy vagy az szeretnél lenni?:)
Igazából mi tavaly májusban házasodtunk össze és azóta "próbálkozunk". Idézőjelbe rakom, mert nem vesszük túl komolyan, szóval nem számolgatok, semmi, csak mikor jól esik, akkor... a párom horgász, van, hogy minden este kimegy pecázni, aztán kimaradnak hetek, szóval komolytalan a próbálkozás egyelőre, most beszéltük meg, hogy komolyabban vesszük... anyukám nagyon beteg most, agyinfarktust kapott egy műtét során 56 évesen, most tanul újra járni és beszélni (szerencsére nem halt bele), úgyhogy az utóbbi pár hónapban nem voltak adottak a megfelelő feltételek a baba projekthez.
Amúgy 30 éves múltam és Sopronban lakom...
Köszi, sehogy kb:)
Te jól vagy?
Sajnos. :(
Jó ötlet ez a fórum. :)
Szia!
igen, mindig jol jon a frissites:)))
meselsz magadrol? miota probalkoztok, hogy alltok???
:) koszi a szives fogadtatast!!
Szia Teri es Lady!
Lady olvastam a naplod, hogy erzed magad?
Szia hanim:))))
örülök, hogy itt vagy:)
FÓRUMSZABÁLYZAT:
1. EZEN A FÓRUMON OLYANOKAT VÁRUNK, AKIK
....MÁR BABÁSAK
....MÁR POCAKOSAK
....SEJTIK HOGY POCAKOSAK
....SZERETNÉNEK POCAKOSAK LENNI, DE EL TUDJÁK VISELNI A KISMAMÁKAT, ÉS NEM FAKADNAK SÍRVA, ÉS NEM KAP SOKKOT ATTÓL, HOGY VALAKI KISMAMA LETT.
KÉRLEK TITEKET, NE LEGYEN ROSSZ HANGULAT, VEGYESEN EL TUDNAK LENNI SZERINTEM A KISMAMÁK ÉS AZOK, AKIK SZERETNÉNEK AZOK LENNI.
Vidám, kellemes fórumozást kívánunk mindenkinek!:)
Szia Nyusz, itt vagyok, mint kakukktojas:)
na akkor ki vele, meselj!!! es felre a felelmekkel!!! kapaszkodik/nak a picik!!!
Szia:)
Isten hozott eldugott kis fórumunkban:D
Vagyok:)))))
remélem jobb a hangulat:)