Babásak és leendő babásak (beszélgetés)
A nyákdugóról nem tudok nyilatkozni, nekem sose volt ilyesmim:D
Az Lh teszt folyamatosan erősödik péig. Hányadik napon vagy?
meg sem moccanok :-D olvastam a naplódat, annyira tudok én is örülni, ha vkinek végre sikerül. és egyből kettő (bár nem akarom elkiabálni neked...)! reménykedem, hogy nekem is így sikerül majd :-DDD
Én ezeket nem is értem, amiket írtok. Hogy lehet nem örülni annak,ha valaki végre babát vár? Hát nem azért beszélgetünk, segítünk egymásnak,hogyha végre sikerül, akkor örülni is együtt tudjunk....
huuu..ez kicsit sok info volt. Kibogozom:D:D várjál:D
ne mozogj:D:D
Jó reggelt mindenkinek! Vadiúj babaprojektes vagyok, kérdezhetek? Tegnapelőtt kijött a nyákdugó, azóta görcsöl a petefészkem (bár ma már inkább csak érzem). Viszont az LH is negatív, a hőm sem emelkedett. Akkor nem sikerült a TR? Vagy nálatok ez hogy van? Kb. mennyi idő, mire a nyákdugó után meglesz a PÉ?
Ja és nagyon sok boldogságot minden pocakosnak és hajrá nekünk, nem pocakosoknak! :-D
Eddig is mindig abból indultam ki, de már rájöttem: nem megcsinálni nagy kunszt nálunk, hanem kihrdani:D:D
mert az eddig 3ból 0.
remélem a 4ből 1 már lesz:D
Na, én örülni fogok mindenki babájának, hiába szeretnék én is, ezt ígérem! Nagyon zavar ez a sok negatív dolog a világban... ez az irigység, gonoszság, ami mindenhol jelen van... :s
jo de a melohelyen nem lehet:))
kis zokni??? de edes!!! Anyukam is sirni fog, amikor bejelentettuk az eljegyzest akkor is bogott!!!
es a parod?? O is nagyon varta mar biztos, de jo Nektek!!!
Ne felj, mostmar NEM LEHET baj!!!
Ezt én is érzem a babaprojekten. Amíg nincs babád, addig mindenki kedves, ahogy van, mindenki dühös, hogy nem ő lett babás(tisztelet a kivételnek).
És igenis, meg lehet kövezni, SZARUL ESIK, hogy csak a negatív dolgoknak tudja mindenki(szintén akinek nem inge, ne vegye magára) dörzsölni a tenyerét, hogy jaj, de jó, nem vagyok egyedül, másnak is szar, nem csak nekem.
Ez nem tetszik.
Na ja, csak ez milyen már:S annak talán jobban kéne örülni, ha valaki babás:D
Nyugi, minden rendben lesz! Csak ne parázz, az nem segít. ;)
Lehet, valahol ez az emberi irigység... illetve hogy valahol mindenkiben benne van az, hogy kicsit irigy arra, aki eléri azt, amire vágyik... :s
Teljesen egyetértek az első bekezdéseddel. Természetes, ha valaki néha maga alá kerül, mert nem jön a baba, emberek vagyunk. Sajnos nem mindig sikerülnek a dolgaink úgy, ahogy szeretnénk. Van akinek könnyebben, van akinek nehezebben jön a gyermekáldás, de ez az élet sok más területén is így van.
És én igenis hogy sajnálattal olvastam, hogy azok érzik rosszul magukat, akik átélik ezt a csodát. Amikor terhes voltam én is éreztem, hogy nem olyan kedvesek velem a többiek, tisztelet a kivételnek... aztán amikor elvetéltem, ez megváltozott.
Nem lesz semmi gond, én megmondtam h karácsonykor babázom:) Ha a tiéddel csak, akkor azzal, nem hagyhatsz cserben:DDDDDDDDDDDDDD
Tépje:D Én tuti ezt a verziót választanám:D
Hát, nem 100%, de egy hónapja ugyanez volt, tudod, már tudom mikor van baba, mikor nincs. És éjjel óta már nem igazán érzek semmit, szóval nagyon ugy néz ki, hogy ez van, majd a dokira leszek kiváncsi, hogy mostmár ír e valamit, vagy mi jön ezután.
PUBLIKUS:)
örülök mint majom a f..szának:D
Mindenki örült, apám bőgött a kis zokni felett, anyámmal együtt, édesek voltak nagyon:)
Csak hát parázok. Valahogy azt érzem, Ő sem marad velünk. Lehet a sok negatív csalódástól, de nem akarom Őt is elveszíteni. Félek a 7végétől, ugye holnapután kéne nem megjönnie. Mi van, ha megjön?
Félek ezerrel, remélem nem lesz gond.
Már több mint egy éve szeretnénk babát, és sikerült is már, csak nem maradt velünk, de azóta is jó kedvvel és nagy szeretettel várjuk, várom.
Akkor mostmár biztos fog, remélem ez a fórum is hozzájárul majd.
jajj Lady ez biztos?? gorcsolgethet a poci, sokan irtak hogy megjon erzes van ilyenkor!
aszongya az uram ha nem veszem le rogton O tepi le. :) csak nem tudom hova tegyem nem fer bele a kistatyomba..
Most ugy néz ki hogy nincs sajnos, ő sem marad velem, leírtam a naplómban kicsit részletesebben, majd olvasd el ha van kedved.
Várom igen, de még nem gondolta úgy hogy jön...remélem hamarosan, mert én már úgy gondolom:-)))
Nyuszka, en meg mindig arra varok, hogy elmeseld, mit ereztel amikor poz lett a teszt, fellegekben jartal, hogy mondtad el a paodnak...stb...persze csak ha publikus!!!!
dehogy ciszta... cicifájás nekem a babánál ill előtte is volt mindig. Leveszed??? én attól kaptam hülyét ha levettem, ha tartotta valami uyg kényelmesebb volt.
Szia!
Üdv köztünk:)
Remélem jól fogod érezni magad:)
mit lehet tudni az újakról?
Hogy vagy Ladyke! Pocaklakód? :)
jah, en pont igy jartam!!!! raadasul az eskuvo es a kaja kozott mikor elszaladtam pisilni, lattam hogy mi van:((( ott carakodtam vagy negyed orat a betettel, kint meg mindenki ram vart.:(( Apa meg a naszejszakara, egy hetet...
Babát vársz??? De jó! Gratula!!
További ajánlott fórumok: