Babanév top 10. Slágernevet vagy ritkát adnál inkább a gyerekednek? (beszélgetés)
Dehogyisneeeeeeeeem:
Adrika :-))))))))
:)))
Odáig nem jutottam el, hogy komolyabban belegondoljak, mert a férjem rögtön kiszortírozta.....
A Nimród nekem is tetszik, bár egyre többet hallom.....
Még ha nem is éri el a top10-et, de semmiképp nem számít már olyan egyedinek. Legalábbis az én környezetemben. A Zsombor, Bence és Csenge szintén több van mostanság, pedig tényleg klassz kis nevek, de a férjemnek nem tetszenek:((
:))
A mi név választásunknak volt még egy apropója: mivel lombikbabák, így Peti a pete, és BuboRÉKA volt a becenevük a kis embrióknak:)
Fiú nevek közül ezek tetszenek: Nimród, Zsombor, Simon, Bence, Móric.
Lány nevek közül ezek tetszenek: Hanna, Laura, Blanka, Linett, Kincső, Csenge.
Inkább olyan nevek tetszenek, melyekkel remélhetően ritkábban találkozik az ember. A kisfiam Nimród lett.
Dupla keresztnevet pedig semmiképpen nem adnék. Tapasztalatból. Eddig az ismerőseim közül, akiknek dupla keresztnevük van, mind panaszkodtak rá. Felesleges a két keresztnév. Csak a gond van vele... :S
Bocs lányok, hogy nem nevetek veletek.
Engem elszomorít, hogy ennyi idióta ember van a világon, aki tönkreteszi a gyereke életét már a születése napján. Az ilyeneknek nem engedném meg, hogy ők nevezzék el a gyerekeiket!
További ajánlott fórumok:
- Adnál olyan nevet a gyerekednek, ami neked nem tetszik?
- Veszel/vennél a pici gyerekednek használt ruhát?
- Mit vennél az egyetlen gyerekednek ha a bankszámládon kb 60 milliód lenne?
- Te szoktál olyan kaját adni a gyerekednek amit te nem ennél meg?
- Megengednéd a saját gyerekednek?
- MIt adtál inni az 5 hónapos gyerekednek?